Įkraunama...
Įkraunama...

Eucabal, Resorban, Eukalipto balzamas

QUOTE(*assta* @ 2013 02 19, 15:31)
Nuo REZORBAN mano vyresnėlį labai išbėrė, tai dabar tepalų nenaudoju. Jis gi negydo. O kosuliui palengvinti yra ir kitokių priemonių.

gydyt gal ir negydo., kaip ir druskoje kojas mirkyt biggrin.gif bet man tai labai pasiteisinusi priemonė padų įtrinimas, krūtinės jei tik išlenda pirmieji peršalimo požymiai thumbup.gif gerai įtrinu, šiltas kojines užmaunu, karštos arbatos ir, žiūrėk, jau kaip ir kitą kart ryte ir sveiki būnam 4u.gif
Atsakyti
mergytes,

rezorbano turbut jau be sansu kur nors isigyti, tiesa? g.gif

musiskiams labai tiko jis.

dabar kazkokius panasius tepaliukus bandem, tai nei konsistencija patinka, nei poveikio yra - bandziau ir ant saves g.gif
gal koki gera rezorbano analoga panasios konsistencijos rekomenduotumet? 4u.gif
Atsakyti
Mes turim Eucabal tepaliuką naudojom, šioks toks pagerėjimas yra, aišku čia tik kaip pagalbinė priemonė vistiek reikia vaistukų.

O ant pakuotės rašo, jog atidarius preaparatas tinkamas naudoti tik 1 mėnesį, ar jūs vis kiekvienu sirgimo atveju perkat kitą ar naudojat tą patį? blush2.gif
O beje kas man atsitinka per tą mėnesį? g.gif Tokios informacijos niekur neradau? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbana84 @ 2015 02 27, 11:23)
Mes turim Eucabal tepaliuką naudojom, šioks toks pagerėjimas yra, aišku čia tik kaip pagalbinė priemonė vistiek reikia vaistukų.

O ant pakuotės rašo, jog atidarius preaparatas tinkamas naudoti tik 1 mėnesį, ar jūs vis kiekvienu sirgimo atveju perkat kitą ar naudojat tą patį?  blush2.gif
O beje kas man atsitinka per tą mėnesį?  g.gif Tokios informacijos niekur neradau?  schmoll.gif

eukabalį naudoju jau 3-4 ti metai tą patį (pakaitom), jau neprisimenu kada pirkau; tiesiog nusipirkau aroma balm (man jis pasirodė geresnis, nes stipresnis- kvapo daugiau, geriau nosį atkemša, o dar aš po raiščių operacijos, tai labai gerai patinimui, nuovargiui, ir vaikui jis geriau, kai kojas ale skauda), o kai dėjau į vaistinėlę tai ir aną atradau užsilikusį, bet nieko nepasikeitęs: tryniau ir nugarą vaikams ir padus ir nieko g.gif biggrin.gif toks pat (nes išmest tai gaila blush2.gif ) O be to aš mėgstu trinti, dėti svogūnus dizinfekcijai ir pan visokias profilaktišai nesąmones biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti