Įkraunama...
Įkraunama...

Eucabal, Resorban, Eukalipto balzamas

Mes jau 3 dienas naudojam Resorban, nors terapeute israe Eucabal. Vaistininke pasake ,kad geriau Resorban ,nes Eucabal daznai alergizuoja ir galima naudoti tik vaikams nuo 2 met. O Rezirban -kudikiams .Kol kas viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 06 birželio 2007 - 19:11
O maniske bere nuo Resorban tepalo, tai ir padejom i kampa doh.gif
Atsakyti
Naudoju Eucabal inhaliacijom vyresniam, o trinimams abiems naudoju Reserbon tepaliuka 4u.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu visiska tundra blush2.gif bet galvojau kad EUKABAL yra isimtas is apyvartos ir jo nebera vaistinese,nes mums anksciau labai padedavo EUKABAL sirupas nuo kosulio ir kai mazdaug prie metus norejau jo nusipirkti,vaistineje man pasake kad vsio blink.gif jo nebera ir isimtas is prekybos,tipo ir nebebus,taip pat ir su tepalu ta pati istorija blush2.gif tai vat ir kilo klausimas ar jus mielosios ta eukabali pirkote neseniai ar siaip is seniau turejot uzsilikusi g.gif 4u.gif jei ka tai begciau nusipirkti,jei vel vaistinese pasirode,nes mums tikrai padedavo thumbup.gif
Atsakyti
Mes įtrinymui dar naudojame kamparo aliejų thumbup.gif
Atsakyti
o jūs tik nakčiai ar ir dienai tepat šiuo tepalu? ax.gif
Atsakyti
as dabar suradau barsuko taukus , kuriais pakeiciau eukalipta .
Atsakyti
Mes naudojome Dr.Theiss Eucalipin tepala. Po 2 kartu kai istepiau pedutes , krutine ir nugaryte, mano sunui prasidejo galvos skausmas, ir netgi ganetinai stiprus. Budamas 2 metuku, jis man pats pasake, kad jam skauda ( nors ir pati maciau, kad tikrai kazkas negerai. tik po kiek laiko, kai meginau suprasti to priezastis, priejau prie isvados, kad tai nuo tepalo. Vaikai gali buti alergiski sudetinems medziagoms, o kas liecia visokius eterinius aliejus tai juolabiau, nes kvapai mus visus veikia labai skirtingai. Tai po to karto pasitarusi su savo gydytoj, nusprendeme, kad jei tepsime, tai tik pedutes. Istepus pedutes, alergines reakcijos nepastebejau.
Atsakyti
Maniškes nuo Resorban'o išberia, nebetepu niekad..Krūtinei, padukams ir truputį palei nosį pabraukiu su Dr.Theis Eucalipin'u..
Atsakyti
Informacinio lapelio nebeturiu. Ar galima rezorbama tepti kudikiams 3men. puola slogyte ir kosuliukas. aciu
Atsakyti
Man patinka Ecabalis, nes jį ir įtrinti vaikui galima į krūtinę, nugarą, padus, ir galima tirpinti vandenyje ir garais duoti pakvėpuoti thumbup.gif
Atsakyti
Nuo REZORBAN mano vyresnėlį labai išbėrė, tai dabar tepalų nenaudoju. Jis gi negydo. O kosuliui palengvinti yra ir kitokių priemonių.
Atsakyti