Mes jau 3 dienas naudojam Resorban, nors terapeute israe Eucabal. Vaistininke pasake ,kad geriau Resorban ,nes Eucabal daznai alergizuoja ir galima naudoti tik vaikams nuo 2 met. O Rezirban -kudikiams .Kol kas viskas

O maniske bere nuo Resorban tepalo, tai ir padejom i kampa

Naudoju Eucabal inhaliacijom vyresniam, o trinimams abiems naudoju Reserbon tepaliuka

gal pasirodysiu visiska tundra
bet galvojau kad EUKABAL yra isimtas is apyvartos ir jo nebera vaistinese,nes mums anksciau labai padedavo EUKABAL sirupas nuo kosulio ir kai mazdaug prie metus norejau jo nusipirkti,vaistineje man pasake kad vsio
jo nebera ir isimtas is prekybos,tipo ir nebebus,taip pat ir su tepalu ta pati istorija
tai vat ir kilo klausimas ar jus mielosios ta eukabali pirkote neseniai ar siaip is seniau turejot uzsilikusi
jei ka tai begciau nusipirkti,jei vel vaistinese pasirode,nes mums tikrai padedavo

Mes įtrinymui dar naudojame kamparo aliejų

o jūs tik nakčiai ar ir dienai tepat šiuo tepalu?

Mes naudojome Dr.Theiss Eucalipin tepala. Po 2 kartu kai istepiau pedutes , krutine ir nugaryte, mano sunui prasidejo galvos skausmas, ir netgi ganetinai stiprus. Budamas 2 metuku, jis man pats pasake, kad jam skauda ( nors ir pati maciau, kad tikrai kazkas negerai. tik po kiek laiko, kai meginau suprasti to priezastis, priejau prie isvados, kad tai nuo tepalo. Vaikai gali buti alergiski sudetinems medziagoms, o kas liecia visokius eterinius aliejus tai juolabiau, nes kvapai mus visus veikia labai skirtingai. Tai po to karto pasitarusi su savo gydytoj, nusprendeme, kad jei tepsime, tai tik pedutes. Istepus pedutes, alergines reakcijos nepastebejau.
Maniškes nuo Resorban'o išberia, nebetepu niekad..Krūtinei, padukams ir truputį palei nosį pabraukiu su Dr.Theis Eucalipin'u..