Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(Urė @ 2005 08 02, 16:27)
Sveikos mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų šaunią draugiją, nes jau daugiau kaip metai svaigstu, kaip noriu trečio leliaus. Labai labai noriu mergaitės, prisiskaičiau įvairiausių straipsnių apie lyčių planavimą, dabar beliko vyrą įkalbėti. Šiaip jis nėra labai prieš, bet vis suranda įvairiausių priežasčių kaip tai atidėti. Jaučiu, kad neištversiu aš to laukimo ir suveiksiu "netyčiuką".

Ir aš svaigstu dėl mergaitės,vyras vis ragina paskubėti, bet labai bijau ,kad paskui nenusivilčiau, jei vėl bernas bus.O to stebuklingo recepto mergaitėms dar neradau. 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi į norinčiųjų trečio vaikiuko gretas 4u.gif . Labai noriu, net sakyčiau kad paskutiniu metu ėmiau tą trečią leliuką jausti kažkur šalia mūsų. (Nieko blogo nepagalvokit, neišprotėjau).
Paskaičiusi visus komentarus susidariau vaizdelį, kad didžiausias procentas norinčiųjų trečio yra tarp šeimų, kurios turi po du, tris berniukus ir nori mergaitės. Aš irgi labiau noriu mergaitės. Bet ir berniuko noriu. Kažkaip įsivaizduoju šaunią futbolo komandą smile.gif
Taigi, sunku pasiryžti. Tačiau jau pratinamės prie tos minties rolleyes.gif Turiu tokį planą kitą vasarą po savo trisdešimtojo gimtadienio bandyti pastoti ax.gif . Kodėl būtent taip, tai nežinau, bet dabar mums taip atrodo.
Atsakyti
Na o laikiuosi trečio.Neplanuotas netyčiukas.Galvojom galvojom ir visdėlto nusprendėm su vyru jį pasilikti.Vyresni jau paaugę, o meilės tikrai užteks ir trečiam.nesvajokit, nes vėliau svajonės kartais ir neišsipildo// nestuke.gif , o veikit, kad ta svajonė būtų ne už kalnų
Atsakyti
4u.gif Nu mamos svarbiausia noras,aš jau turiu 3 vaikus,mano gyvenime gavosi taip ,kad su pirmu vyru teko išsiskirti kai antrai dukrai dar nebuvo metuko.
Dievas mane pagailėjo ,aš sutikau vaikiną kuris man labai daug padejo,mes jau kartu 8 metus jis yra mano dukros krikštatievis,po 6 metu bendro gyvenimo gime sūnus,nors aš labai bijojau po visu skirybų jau turedama du vaikus.Dabar galiu pasakyti ,kad esu labai laiminga, nes esu turtinga,o turtinga vaikais,tai yra mano turtas.
O sūnelis nerealus vaikas biggrin.gif neišsivaizduoju dabar gyvenimo be jo,ačiū dievui kad aš pasirižau gimdyti,neišsigandau sunkumu.
Dabar toks kaifas dukros jau dideles 13 ir 9 metu,o sūnelui 2,5.Tai kad jeigu yra noras gimdykit,bukit laimingos ir tegul buna jusu vaikučiai laimingi turedami broliukus ir sesutes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turiu fantastiska trijule (dvi dukros ir sunus) ir nesigailiu. Tris vaikus auginti labai smagu. Jie lyg ir mazas sociumukas su visom taisyklem ir desniais smile.gif Nesakau, kad auginti trejeta labai lengva, bet dziaugsmo tikrai daugiau, negu vargo. Beje, vaikai butu nepries dar viena broliuka tureti smile.gif)

O del visuomenes poziurio tai nereiketu jaudintis. Jei eini aukstai iskelus galva ir jauti savo verte, neigiamos reakcijos is aplinkos nesulauki. Tiesiog nera pagrindo tokiai formuotis. smile.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi turėdama tris vaikus- du sūnus ir dukterį. Nors nelengva, bet tikrai smagu. Kartais pagalvoju, kaip būtų lengva gyventi, jei turėčiau tik vieną vaiką. Bet kas būčiau aš be kitų dviejų vaikų?! Neįsivaizduoju.
Atsakyti
Kartais pagalvoju, kaip būtų lengva gyventi, jei turėčiau tik vieną vaiką. Bet kas būčiau aš be kitų dviejų vaikų?! Neįsivaizduoju.

Man kyla lygiai tokios pat mintys thumbup.gif
Atsakyti
Na aš irgi auginu tris vaikiukus ir esu labai laiminga, kartais pagalvoju, kad ležabai norėčiau dar vieno, bet....... reikia pagaliau mokslus užbaigti na ir geresnių gyvenimo sąlygų, o tada kas žino mirksiukas.gif Nors pati pas tėvus augau viena verysad.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau Kuzia jau 3 vaikiuka po shirdele nesioja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2005 09 04, 17:36)
Tai kaip supratau Kuzia jau 3 vaikiuka po shirdele nesioja? 4u.gif

Taip, ir esu be galo laiminga priėmus būtent tokį sprendimą wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2004 11 04, 20:44)
Aš irgi iš trijų vaikų . Man jaunylei buvo gera augti tarp dviejų brolių thumbup.gif . Ir gal todėl visada save įsivaizduodavau turinčią 3 vaikus rolleyes.gif ...

Nu jau ir turėsi kaip matau thumbup.gif
Gerai jūs čia sukatės. aš net pagalvoti bijau apie vaikus
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 09 07, 22:31)
Nu jau ir turėsi kaip matau thumbup.gif
Gerai jūs čia sukatės. aš net pagalvoti bijau apie vaikus

Prisisvajojau laugh.gif laugh.gif
Atsakyti