Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

Problemų buvo blink.gif
Pirmą VISĄ mėnesį prie jos net nėjo, nes buvo " mamytės lepūnėlis" , o staiga - dėmesys ne jam...g.gif
o aš ir neprievartavau smile.gif tik po truputį vis " užmesdavau" , kad reiktų su sese susipažinti.
Kartą atėjau, o jis stovi prie vežimėlio ir rankutę glosto. thumbup.gif pagalvojau, ir tyliai atsitraukiau.
Visą dieną vaikščiojo kaip nesavas, o vakare atėjo ir prapliupo verkti. Supratau dėl ko blink.gif
Pasisodinau ant kelių, glosčiau, mylavau ir bučiavau kaip mokėjau doh.gif ir aiškinau, kad nesvarbu, kad gimė sesė, vistiek JIS yra mano PATS PATS MYLIMIAUSIAS biggrin.gif
Klausė, klausė, aprimo ir atrodo patikėjo mano žodžiais, nes nuo kitos dienos, atrodytų, kad viskas apsivertė aukštyn kojom. Pradėjo imti į rankas, po bučiuoti, žaisti, sūpuoti kai verkdavo.
Ir mažiukė jam pirmam nusišypsojo, dar ir dabar dėl to giriasi visiem tongue.gif
Dabar vieno nuo kito atitraukti neįmanoma laugh.gif
Tiesiog man gal pasisekė, bet patikėk, tikrai iš pradžių nervavausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2004 11 04, 16:52)
Nuo pat vaikystės svajojau turėti 3 vaikus. Kai pagimdžiau sūnų, atsisakiau visų tokių savo svajonių, nes pamačiau kaip sunku augint vaiką NIEKO NETURINT. Namų, pinigų ir kt. Gyvenom laimingai, bet visiškam skurde. Po keleto metų viskas pasikeitė. Pakeičiau darbą į žymiai geriau apmokamą, nusipirkom butą, apsiremontavom. Žodžiu, nutolom nuo skurdo. Abejonių nekilo, kad atėjo laikas antram vaikui.  nestuke.gif būdama visą laiką galvojau, kad būtinai gimdysiu ir trečią. Antra gimė dukra wub.gif . Kūdikystė jos manęs neišvargino - buvo be galo ramus vaikas. Bet kuo toliau, tuo labiau jaučiu, kad nebenoriu dar vieno vaiko. O vyras kalbina unsure.gif ... Dabar arba niekada unsure.gif ...

O kam save prievartauti, jei nėra noro, tai kam dar planuoti schmoll.gif
Aš jau nuo keturiolikos metų tiksliai žinojau, kad gyvenime noriu gero vyro ir trijų vaikų, visa tai aš turiu, ir esu laimingiausiais žmogus pasaulyje. Neįsivaizdavau mūsų šeimos su vienu vaiku, po to ir su dviem, dabar jaučiu puilnatvę. Ir dabar pažiūrėjus į leliukus pasidaro graudu, kai pagalvoju, kad gal jau niekada tokio neturėsiu, sakau, gal , nes nežinia kas gyvenime gali nutikti, todėl ir stengiuosi niekada nesakyti niekada.
Atsakyti
QUOTE(Daivika @ 2005 07 01, 12:07)
Aš irgi labai dažnai pagalvoju, kad jeigu kas garantuotų dukrytę, tai gal ir pasirįžčiau, bet jeigu būtų trečias berniukas, tai nežinau kaip reikėtų tvarkytis 4u.gif O jau ir metų turiu daugokai ir paskola ant sprando, tai visai pasimetusi esu blush2.gif

Na aš sakyčiau, kad gal neverta eksperimentuoti ax.gif Kad paskui nebūtų nusivylimo. Na gal man ir lengva kalbėti, kai aš visada norėjau trijų vaikų, o lytis buvo nesvarbu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerimama @ 2005 07 11, 21:27)
O kam save prievartauti, jei nėra noro, tai kam dar planuoti schmoll.gif
Aš jau nuo keturiolikos metų tiksliai žinojau, kad gyvenime noriu gero vyro ir trijų vaikų, visa tai aš turiu, ir esu laimingiausiais žmogus pasaulyje. Neįsivaizdavau mūsų šeimos su vienu vaiku, po to ir su dviem, dabar jaučiu puilnatvę. Ir dabar pažiūrėjus į leliukus pasidaro graudu, kai pagalvoju, kad gal jau niekada tokio neturėsiu, sakau, gal , nes nežinia kas gyvenime gali nutikti, todėl ir stengiuosi niekada nesakyti niekada.

Visas bajeris ir yra tame, kad reikėjo išlaukt, kol užsinorėsiu doh.gif . Aš jau išlaukiau wub.gif . Galbūt atėjo tas tikrasis laikas, kada geriausia ateit trečiam leliukui nestuke.gif wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 07 12, 02:47)
Visas bajeris ir yra tame, kad reikėjo išlaukt, kol užsinorėsiu doh.gif . Aš jau išlaukiau wub.gif . Galbūt atėjo tas tikrasis laikas, kada geriausia ateit trečiam leliukui  nestuke.gif  wub.gif  ...

Tai tuomet sveikinu, thumbup.gif ir jei jauti, kad tikrai nori, tai kodėl gi ne ax.gif
Atsakyti
Kuzia, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mano svajone-trys leliai, ale reik pirmiau pasiryzti kadanors antram, kad svajot apie trecia megalol.gif bet noreciau... kadanors... wink.gif pavydziu istikruju mamoms, kurios turi tris ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Labai pavydžiu toms šeimoms, kurios turi 3 vaikus. Tai šaunu thumbup.gif . Pati augau penkių vaikų šeimoj ir labai džiaugiuosi, kad mama pasiryžo auginti tiek vaikų clap.gif .Dabar mes visi savarankiški - beveik smile.gif .Labai smagu , kai žinai, kad turi į ką atsiremti ar paremti . Pati auginu du vaikiukus, norėčiau gal ir trečio , bet tai reikia labai gerai apgalvoti, pasverti galimybes. Nors teisūs, manau, tie, kurie žino, kad kiekvienas vaikas gimdamas atsineša savo likimą smile.gif
Atsakyti
Musu trecias pats save pasiorganizavo ir ivare savo teveliams nemaza soka.... O mes iki siol sakom: ne mes pasirinkom, kad ja turetume, o ji mus pasirinko.

Bet ne is vieno zmogaus niekur nemaciau tu atseit baisiu zvilgsniu, sakanciu tipo "asocialai"... Netgi atvirksciai, mus dazniau pavadina "naujalietuviais", nes turtingesnese seimose, matote, dabar madinga daug vaiku auginti. Nors mes paprastuciai, gyvenantys soduose....

Bet koks kaifas 3 vaikai.... Jei ne musu netyciuke, tai kazi, ar butume pasiryze patys. As slapta ir apie ketvirta pagalvoju, bet tik slapta.
Atsakyti
Bet koks kaifas 3 vaikai.... Jei ne musu netyciuke, tai kazi, ar butume pasiryze patys. As slapta ir apie ketvirta pagalvoju, bet tik slapta.
[/quote]
NEREALUS KAIFAS! drinks_cheers.gif Mums buvo labai sunku perzengti dvieju vaiku riba, visko prisigalvojome, bet tik tereikejo gimti mazyliui ir atrodo, kad taip ir visada buvo. Man jau dabar gaila jo prabegancios kudikystes, ir as labai labai slapta svajoju apie ketvirta tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų šaunią draugiją, nes jau daugiau kaip metai svaigstu, kaip noriu trečio leliaus. Labai labai noriu mergaitės, prisiskaičiau įvairiausių straipsnių apie lyčių planavimą, dabar beliko vyrą įkalbėti. Šiaip jis nėra labai prieš, bet vis suranda įvairiausių priežasčių kaip tai atidėti. Jaučiu, kad neištversiu aš to laukimo ir suveiksiu "netyčiuką".
Atsakyti
Kaip thumbup.gif šauniai ir Įtaigiai jūs čia visos kalbat apie gausias šeimynas. Tik gaila doh.gif , kad iš tikrųjų yra tokių tundrų, kad jei turi daugiau nei 1 vaiką, tai jau esi bomžas, asocialas ir t.t. Tai jaučiasi ir inteligentiškų žmonių tarpe. Man teko patirt laukiantis antro persileidimą, tai kai po 2 mėn vėl pastojau ir atsidūriau ligoninėj, tai grįžus viena superinė tundra paklausė, gal vėl persileidimas. Kai atsakiau jog ne, tai jau kaip atsiviepė. Lyg ji mane turėtų išlaikyti ir mano gyvenimą reguliuot galėtų. O šiaip tai jau irgi svaigstu apie nestuke.gif trečią. Ir tata visai nieko prieš. Nors ant sprando ir sėdi paskolos,bet ne tai svarbiausia. Juk kai viskas bus tvarkoj, gali ir fabrikas būt užsidaręs. Tad nekreipiu dėmesio į tas paskolas ir kt nesklandumus, o mąstau g.gif , kada būtų tinkamiausias metas. Vyresnioji vis klausia, kada aš vėl užsiauginsiu nestuke.gif pilvą ir turėsim dar kitą leliuką.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Pasiskaiciau paciu sauniausiu pamastymu. As visa gyvenima norejau tik 2 vaiku. Dabar kazkaip mastau, kad irgi butu nieko trecias.
Bet irgi gasdina visuomenes nuomene. Viena bendradarbe sake, kad jei jau 3 ar daugiau vaiku tai gyvena kaip triusiai. Man taip pat jau nemazas amzius. Tad reikia jau mastyti ar taip ar anaip. Be to irgi paskola yra, bet man irgi baisiausia kaip reiks i mokslus isleist. Taciau cia paskaicius visokiu nuomoniu mintys pasikeite. Be to mano brolis mokesi ir save islaike pats. Baige mokslus ir viskas saunu. Tik as vis dar abejoju. Vyras gal ir ne pries butu, bet jam irgi atrodo, kad vaikus reikia isleisti i mokslus. Na, bus matyt.
Atsakyti