Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(vil @ 2005 06 29, 14:16)
Man irgi  labai jau noretusi mergaites  blush2.gif 
Vyru turiu, marciu bus, o va dukreles vis tiek noretusi.... Manau, kad dukros vis tiek yra artimesnes mamoms negu berniukai g.gif Gal kada susigundysiu ir as ryztis treciam - gal kuri budu zinote, kaip mergaite "uzsakyti"...

Aš irgi labai dažnai pagalvoju, kad jeigu kas garantuotų dukrytę, tai gal ir pasirįžčiau, bet jeigu būtų trečias berniukas, tai nežinau kaip reikėtų tvarkytis 4u.gif O jau ir metų turiu daugokai ir paskola ant sprando, tai visai pasimetusi esu blush2.gif
Atsakyti
Suskaičiuok iki trijų ir atsimesk... mirksiukas.gif biggrin.gif
Aš čia Daivikai ax.gif
Kas nerizikuoja, tas nekrikštija trečios dukros laugh.gif mano padėtis - kaip tavo : ir metų jau nemažai, ir paskola ant sprando, o argi vaikui neatrasi pienuko, ar neišturėsi išvirti šaukštą košės? blush2.gif
Bet va ką turiu pasakyt - norėti reikia - labai, labai, labai rolleyes.gif
Atsakyti
Na, kad vaikai tik pienuku ir kosemis butu soti, tai gal dar nieko...
Bet juk ju poreikiai sparciai auga, sakyciau net neproporcingai su ugiu. Cia nauju batu, cia dviratuko, paspirtumo, pirsiniu, kelniu, madingu dzinsu, mobilaus telefono... ir t.p.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 07 06, 22:53)
Bet va ką turiu pasakyt - norėti reikia - labai, labai, labai rolleyes.gif

Būtent ax.gif
Atsakyti
Na, Irena iš Sth. tik nepradėk... nono.gif
Jei užtenka dviem - atsiras ir trečiam biggrin.gif Ir paspirtukui ir mobiliam, kai ateis laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Va aš irgi galvoju - dabar dičkiai turi ir mobiliakus, ir dviračius, ir džinsus..., o kai to paties reikės mažiams, didieji jau patys sugebės visa tai įsigyti ax.gif
Atsakyti
Prieš gimstant mergaitei, jau nieko neturėjau, viską buvau išdalinus. O gavosi taip, kad ji mums " atsiėjo " pigiausiai : viena draugė atvežė lovelę, kita - vonelę, dar kita rūbų, ketvirta - lopšį ir vežimą, kaldrytes ir patalinę padovanojo, dar pati prisisiuvau - vyrui net juokiausi, kad turiu dabar tiek, kad užauginčiau dar ne vieną, o tris vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 07 07, 15:21)
Prieš gimstant mergaitei, jau nieko neturėjau, viską buvau išdalinus. O gavosi taip, kad ji mums " atsiėjo " pigiausiai : viena draugė atvežė lovelę, kita - vonelę, dar kita rūbų, ketvirta - lopšį ir vežimą, kaldrytes ir patalinę padovanojo, dar pati prisisiuvau - vyrui net juokiausi, kad turiu dabar tiek, kad užauginčiau dar ne vieną, o tris vaikus biggrin.gif

Panašiai aš dabar dvynius auginu ax.gif Jau rūbų turiu doh.gif Galėčiau visą ketvertuką aprengt biggrin.gif
Bet va, išaugtus kur dėt g.gif Ir atiduot norisi, ir gaila kažkaip g.gif Kaži ką tai gali reikšt g.gif Nors mintį apie nestuke.gif veju visom keturiom fear.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2004 11 04, 20:08)
Kazkaip uzsiminiau apie trecia mamai savo, o ji pasake, kad geriau du normaliai i pasauli ishleisti, nei tris bele kaip blink.gif

Aha, o maniškė sako, kad mano ir šitie du vaikai auga kaip bomžai biggrin.gif Bet aš nepergyvenyu, sakau, kur jau tau kaip bomžai, iš kur pas bomžus būtų tokia rūpestinga močiutė tongue.gif Sakau, maniškiai auga kaip gėlės pievoje - laisvai ir nevaržomai smile.gif
Vakar dukrai užsiminiau apie broliuką arba sesutę, tai kol kas ji kategoriškai atasisakė, nusprendė, kad mama tik jos ir ji nenori mama dalintis su jokiu leliuku. Na, seną lovytę gali atiduoti, bet mamos tai dar ne. thumbup.gif Dabar mes dviese prieš tėčio spaudimą gaminti broliuką arba sesutę blush2.gif
O kaip jūsiškiai reaguoja į jūsų planus? Vyresnis tai sako jau būna praėjęs tą etapą, bet kiek skaičiau, tai trijų vaikų šeimoje pati sunkiausia padėtis yra viduriniojo vaiko. Įdomu, kaip susitvarkė jūsų vidurinis, ypač jei skirtumas kokie 3-4 metai būtų. O jei dar tik planuojate, ar nebijot dėl vidurinio vaiko reakcijos?
Atsakyti
Na pas mane butent toks skirtumas ir yra tarp vyriausio ir vidurinelio - 3 metai, 4 menesiai. Zinai, tie vaikai - tikri diplomatai biggrin.gif nes jiems reikia laviruoti tarp vyriausio ir jauniausio vaiko. Ir kas idomiausia - visuomet randa thumbup.gif varianta tongue.gif
Atsakyti
o tau jeguze - kaip dievulis duos, taip ir bus...laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2005 07 08, 11:39)
Na pas mane butent toks skirtumas ir yra tarp vyriausio ir vidurinelio - 3 metai, 4 menesiai. Zinai, tie vaikai - tikri diplomatai biggrin.gif nes jiems reikia laviruoti tarp vyriausio ir jauniausio vaiko. Ir kas idomiausia - visuomet randa thumbup.gif varianta tongue.gif

O kaip vidurinysis reagavo į sesės gimimą? Ar nebuvo didelių problemų?
Atsakyti