Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(Irena @ 2005 05 19, 22:38)
O jaigu turesit dar viena mergyte, tai ji nabage zais su savo lelem viena, tuo tarpu, kai broliai zais kazkoki "vyriska" zaidima KARTU !

Nieko panašaus! schmoll.gif Numanau, kad ji mokės puikiai karstytis medžiais ir tvoromis, neblogai žais karą ir dievins žvejybą. Patirtis diktuoja...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 05 21, 01:10)
Nieko panašaus! schmoll.gif Numanau, kad ji mokės puikiai karstytis medžiais ir  dievins žvejybą. Patirtis diktuoja...

Aš visą tą patį ir dar daugiau puikiai dariau turėdama tik sesę tongue.gif
Atsakyti
taigi ir aš tris turiu ir visad maniau kad tiek ir turim turėti. kai atsirado ketvirtas biškį susinervinom, bet žmona pasakė kad bus ir daugiau nesiginčijom. Aš tai turiu K. bet manau kad moters nuomonė svarbiausia, 0lius ankščiau tai išvis norėjau 16. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(supertėtis @ 2005 05 23, 21:54)
kai atsirado ketvirtas biškį susinervinom, bet žmona pasakė kad bus ir daugiau nesiginčijom. Aš tai turiu K. bet manau kad moters nuomonė svarbiausia, 0lius ankščiau tai išvis norėjau 16. blink.gif

Atsirado? blink.gif Kaip tais atsirado? ne tarp kopūstų radot, ne gandras atnešė, bet taip paprastai..ėmė ir atsirado? blink.gif Ir taip būna? blink.gif
O tas K. kas čia? Nu atsiprašau, kad klausiu, nu bet kopūstas, kiaušas, kumpis ???? O ir jei turi, tai kas iš to? cool.gif
Atsakyti
Kai gime sunus,dukrai buvo tik metai ir 9men.Tada ,atsimenu,pagalvojau:kaip gerai kad porele,as jau rami.Bet su metais vis labiau norejau maziuko.Dukrai buvo 10metu o sunui uz savaites suejo 9metai kai gime mano pagrandukas.Dabar jie man didziausi pagalbininkai ir as labai laiminga. tongue.gif
Atsakyti
Manau, kad daug svarstyti ir nereikia, kas planuoja tiem susidaro kažkokstai psichologinis barjeras ir nepastoja, aš kai sūnui buvo treji pamasčiau:
1. reiktu .antro, nes šis paaugintas, bet ne neseniai pradėjau dirbti
2. man jau 28-ri, bet vasarą suplanuota kelionė į Italiją
Galiausiai tariau sau mintyse , ar aš žinau kaip geriau ir kada laikas, tad sakau dievuli tau viskas geriau matyt ir nusijuokiau iš tos minties ir ką sau manot po mėnesio aš laukiuosi.... Ir į kelionę važiavau nėščia ir iš darbo neišmetė ir brolis sesute džiaugėsi ir sveikata tvarkoj buvo Tai va kokia įstorija...O su trečiu buvo irgi panašiai, kadangi iš jaunų dienų man rodės, kad turėsiu 3 vaikus, tai kai mergytė paūgėjo aš pasibaisėjusi pamačiau, kad man jau 32metai, ir vėl mintyse primečiau, kada jei ne dabar paskui jau visai nesinorės, ir neužilgo jau laukiausi...Tai va kokie mano mintyse padėlioti ir visdėlto netyčiukai... thumbup.gif
Atsakyti
Pažįstu vieną moterytę, kuri pametinuko laukiasi. Ir visai aš jai pavydžiu doh.gif mirksiukas.gif Nors mano mažė tikrai nerami, bet vis dažniua apie trečią pagalvoju doh.gif Na gal ne dabar, bet tikrai norėsiu, tik gal šiek tiek dar palauksiu. Dabar tarp vaikų skirtumas keturi metai, tai ir trečio norėčiau gal už kokių ketverių metų g.gif Bet čia jau ne tik nuo manęs priklauso, nors vyro svajonė, tai trys atžalos namie.Tik jis nori, kad jos būtų visapusiškai aprūpintos. Šiaip tai šaunuolės tos, kurios auginate trejetuką drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikintinas tavo noras clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Na, kaip ten musu planuojanciom sekasi, gal jau kas "susimeistravo" ??

As nusprendziau nieko nebelanuoti, kaip bus taip. Labai noriu to trecio vaiko, ale pasiryzimo nebeliko... Galvoju, kam is vis mes tuos vaikus gimdome siai asaru pakalnej... O be to is manes planuotoja labai prasta, as net dorai susiplanuoti, ka virsiu ryt pietum negaliu. O cia - vaikas ... Du vaikai patys pas mane atejo, be jokiu mano planavimu, tai gal ir trecias panores prisijungti prie musu nenobodzios kompanijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena @ 2005 06 18, 23:05)
Du vaikai patys pas mane atejo, be jokiu mano planavimu, tai gal ir trecias panores prisijungti prie musu nenobodzios kompanijos  4u.gif

Irena drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Saunuole tu musu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Mano mazoji zaidzia ne su lelem, o laksto po namus uz pedkelniu isikisusi po kelis pistoletus biggrin.gif
Leles domina tik 2-3 minutes sad.gif

QUOTE(Irena @ 2005 05 19, 23:38)
O jaigu turesit dar viena mergyte, tai ji nabage zais su savo lelem viena, tuo tarpu, kai broliai zais kazkoki "vyriska" zaidima KARTU ! Tad mergaitej irgi reiks poros, dar sesutes. O jau ketvirto vaiko, tai jau ne...  doh.gif

Atsakyti
Man irgi labai jau noretusi mergaites blush2.gif
Vyru turiu, marciu bus, o va dukreles vis tiek noretusi.... Manau, kad dukros vis tiek yra artimesnes mamoms negu berniukai g.gif Gal kada susigundysiu ir as ryztis treciam - gal kuri budu zinote, kaip mergaite "uzsakyti"...
Atsakyti