Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(Kuzia @ 2005 05 01, 20:05)
Ei, Šiaure, была не была  rolleyes.gif ...

Муж говорит - младший недоделанный бегает cry.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie svajojanciu 4u.gif Jei ne zveriski finansiniai isipareigojimai jau dabar planuojamas but intensyviai 4u.gif Deja 2 -3 metam teks atidet sad.gif Na nebent netycia tongue.gif
Atsakyti
Ir aš jau pasvajoju, nors mažiausiam dar tik 5 mėnesiukai smile.gif . jei kas man paskaytų, kad tikrai būtų mergytė, nebelaukčiau schmoll.gif smile.gif .
Atsakyti
Mano jau manau traukinys nuvažiavo, per vėlu, lauksiu anūkų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 05 11, 11:09)
Ir aš jau pasvajoju, nors mažiausiam dar tik 5 mėnesiukai smile.gif . jei kas man paskaytų, kad tikrai būtų mergytė, nebelaukčiau schmoll.gif  smile.gif .

Man tas pats:labai noriu trečio ir labai bijau, kad bus dar vienas bernas ax.gif Labai jau daug vyrų namuose būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kaip tik labai noreciau dar vieno berniuko.
Pacios pagalvokit, kaip jiem trim butu smagu tarppusavyje zaisti, meskerioti, spardyt kamuoli, statyt smelio pilis, zaisti masinu lenktyniu, ir ... eiti pas mergas biggrin.gif
O jaigu turesit dar viena mergyte, tai ji nabage zais su savo lelem viena, tuo tarpu, kai broliai zais kazkoki "vyriska" zaidima KARTU ! Tad mergaitej irgi reiks poros, dar sesutes. O jau ketvirto vaiko, tai jau ne... doh.gif

Na, bet ir del trecio labai abejoju. Nes bijau, kad kurie nors du "susiporuos" ir trecias gali likti nuosali...
Atsakyti
QUOTE(Irena @ 2005 05 19, 23:38)
O jaigu turesit dar viena mergyte, tai ji nabage zais su savo lelem viena, tuo tarpu, kai broliai zais kazkoki "vyriska" zaidima KARTU !

Nesutinku schmoll.gif . Aš augau su dviem broliais thumbup.gif . Nepakartojamas jausmas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif ... Niekas nedrįsdavo nė pirštu paliest cool.gif . Lauke kartu duodavomės su visa šaika bernų blink.gif . Oho kiek veiklos buvo rolleyes.gif ... O ir namie jei krapštosi abu ką tai aš visuomet vidury rolleyes.gif . Niekada nenorėjau turėt sesers unsure.gif . O lėlės - na, o kam pagaliau reikalingos draugės rolleyes.gif ...
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi prie jūsų svajojančių. Labai noriu. Buvau susiplanavusi vasarą daryt....chi chi....Bet taip darbas užveikė...juodai. Užėjo noras keisti. Bet jei pakeisiu, tai ir lialių reiks atidėt...kažkaip nežinau. O noriu tai be proto. Ir bernas būt gerai....tėčiui savimeilei. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2004 11 04, 20:17)
As auginu du-bet jau visi metai kaip kliedziu del trecio. Manau, kad dar metai, kiti, ir tai liks tik svajonese...O ir vaikai labai noro trecio. Todel labai rimtai apie tai galvoju, o ir tau siulau gimdyti. Aplinkiniai tik pradzioje gal nustebs, o sirdyje, patikek, ne vienas jums ir pavydes. Sekmes ir teisingo pasirinkimo!

Sveikinu si kliedejimu is visos sirdies ir linkiu, kad tai pavirstu realybe.Pati esu jauna triju vyruku mama smile.gif ,ir tikrai zmones ziuri su pasigerejimu ir su pavydu.o as pati didziuojuosi turedama tris vyrukas, tai buvo viena is didziuju mano gyvenimo svajoniu.patikekit tai nuostabu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NERIMAMA @ 2005 05 20, 17:45)
tai buvo viena is didziuju mano gyvenimo svajoniu.patikekit tai nuostabu rolleyes.gif

Vat aš irgi galvoju, kad jei nepagimdysiu trečio 2.gif , tai taip ir liks tuščia kertelė širdies unsure.gif ...
Atsakyti
KUZIA,
o kiokio amziaus skirtumu jus buvot su broliais ? Ar tu buvai jauniausia ?
Atsakyti
QUOTE(Irena @ 2005 05 20, 23:09)
KUZIA,
o kiokio amziaus skirtumu jus buvot su broliais ? Ar tu buvai jauniausia ?

Broliai už mane vyresni 6 ir 4 metais smile.gif . Jaunylė aš blush2.gif ...
Atsakyti