Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

Žodžiu taip rolleyes.gif . Paskutiniu metu gyvenu ta mintim kaip labai noriu trečio vaiko rolleyes.gif wub.gif ...
Atsakyti
Mane ta mintis jau seniai ,,graužia"... blush2.gif
Atsakyti

Меня эта мысль тоже гложит g.gif Если жила в России- решилась, а в Литве страшновато- боюсь не вытяну doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2004 11 06, 00:24)
Эх была не была - рожай clap.gif  clap.gif

QUOTE(Šiaurė @ 2005 05 01, 17:41)
Меня эта мысль тоже гложит g.gif  Если жила в России- решилась, а в Литве страшновато- боюсь не вытяну doh.gif

Ei, Šiaure, была не была rolleyes.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 01 gegužės 2005 - 19:12
Sveikutes,noreciau prisijungti prie minciu 4u.gif ,as be proto noriu 3 vaikelio jau kartais rodos jog gyvenu tik ta mintim 2.gif .ir mano vaikai labai to nori friends.gif ,bet problemele su vyru,ji to nelabai noretu schmoll.gif .manau kad as istengsiu perkalbeti ir po truputi jis pritars mums tongue.gif .juk tie vyrai tai visad bijo naujo vaikelio fear.gif fear.gif .bet kai pamato ta savo kinderiuka ir istirpsta clap_1.gif .as nemanau kad 3 vaikai tai blogai o dar pas musu vaikus amziaus skirtumas 7 m doh.gif .dabar butu 8 m ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2004 11 04, 17:25)

O siaip, tai ir dvieju uztenka, ypac jei porele jau turi;)

Nu motyvas dėl porelės rolleyes.gif rolleyes.gif tai ką aš žinau, taigi vaikai ne paršiukai ar šiaip gyvuliukai, kuriuos reikia auginti poromis g.gif
Aš dar antro neturiu, o jau trečias užplanuotas, kad gims kai man bus 30, o antras jau planuojamas nuo rudens.
sėkmės Tau Kuzia, vaikai tai mūsų ateitis ir graži (tikiuosi) senatvė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 05 04, 10:09)
Nu motyvas dėl porelės  rolleyes.gif  rolleyes.gif tai ką aš žinau, taigi vaikai ne paršiukai ar šiaip gyvuliukai, kuriuos reikia auginti poromis g.gif

-----------

sėkmės Tau Kuzia, vaikai tai mūsų ateitis ir graži (tikiuosi) senatvė  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif

Ačiū wub.gif . Auginsim visos troikes, su Renata priešaky drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaunuolės, MAMOS.
clap.gif clap.gif clap.gif
Gal ir aš norėčiau, bet bijau...
... trečio berno... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 04, 11:36)
Ačiū wub.gif . Auginsim visos troikes, su Renata priešaky drinks_cheers.gif

Aha drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuzia, nuo kalbų prie darbų. ax.gif Anuka marš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 05 04, 14:07)
Kuzia, nuo kalbų prie darbų.  ax.gif Anuka marš mirksiukas.gif

Taigi darom, stengiamės rolleyes.gif ...
Atsakyti
Pirmyn mamytes thumbup.gif Kuzia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lauksim geru ziniu, kada patapsi nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti