Žodžiu taip . Paskutiniu metu gyvenu ta mintim kaip labai noriu trečio vaiko ...
Mane ta mintis jau seniai ,,graužia"...
Меня эта мысль тоже гложит Если жила в России- решилась, а в Литве страшновато- боюсь не вытяну
QUOTE(Šiaurė @ 2004 11 06, 00:24)
Эх была не была - рожай
QUOTE(Šiaurė @ 2005 05 01, 17:41)
Меня эта мысль тоже гложит Если жила в России- решилась, а в Литве страшновато- боюсь не вытяну
Ei, Šiaure, была не была ...
Sveikutes,noreciau prisijungti prie minciu ,as be proto noriu 3 vaikelio jau kartais rodos jog gyvenu tik ta mintim .ir mano vaikai labai to nori ,bet problemele su vyru,ji to nelabai noretu .manau kad as istengsiu perkalbeti ir po truputi jis pritars mums .juk tie vyrai tai visad bijo naujo vaikelio .bet kai pamato ta savo kinderiuka ir istirpsta .as nemanau kad 3 vaikai tai blogai o dar pas musu vaikus amziaus skirtumas 7 m .dabar butu 8 m .
QUOTE(svetima @ 2004 11 04, 17:25)
Nu motyvas dėl porelės tai ką aš žinau, taigi vaikai ne paršiukai ar šiaip gyvuliukai, kuriuos reikia auginti poromis
Aš dar antro neturiu, o jau trečias užplanuotas, kad gims kai man bus 30, o antras jau planuojamas nuo rudens.
sėkmės Tau Kuzia, vaikai tai mūsų ateitis ir graži (tikiuosi) senatvė
QUOTE(Žmona @ 2005 05 04, 10:09)
Nu motyvas dėl porelės tai ką aš žinau, taigi vaikai ne paršiukai ar šiaip gyvuliukai, kuriuos reikia auginti poromis
-----------
-----------
Ačiū . Auginsim visos troikes, su Renata priešaky
Šaunuolės, MAMOS.
Gal ir aš norėčiau, bet bijau...
... trečio berno...
Gal ir aš norėčiau, bet bijau...
... trečio berno...
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 04, 11:36)
Ačiū . Auginsim visos troikes, su Renata priešaky