labai sveikinu mielos moterys Jus ir linkiu pasiryzti tam dziaugsmui, nesvarbu ar tai 1,ar 2, ar 3, ar n...
toks juokingas temos pavadinimas... kaip pasiryžti... daryti reikia o ne ryžtis, tada dar gali būti tema kaip pasiryžti ketvirtam, penktam, šeštam ir t.t.
reikia neryžtis manau, o norėti
man po antrojo atsoko visa fantazija apie trecia vaikiuka nors visada svajojau apie tris. dabar sau laiko nulis tai jei butu trecias kas tada???
Du turiu ir jau planuojame trecia lelyte
O mes visada norėjome trijų,taip ir bus
QUOTE(Bittute.. @ 2011 02 24, 17:39)
man po antrojo atsoko visa fantazija apie trecia vaikiuka nors visada svajojau apie tris. dabar sau laiko nulis tai jei butu trecias kas tada???
Mano vaikučiai tokio pat amžiaus kaip ir jūsiškiai. Jūs 100 procentų atkartojote mano mintis.
Turiu 3 ir esu labai laminga. Visai ir ketvirto norėčiau
Ka reiskia pasiryzti, jei jau reikia ryztis, vadinasi to 3 ir nereikia, o jei jau reikia, tai zodis pasiryzti netinka
QUOTE(DiJuKe* @ 2011 03 25, 19:17)
Ka reiskia pasiryzti, jei jau reikia ryztis, vadinasi to 3 ir nereikia, o jei jau reikia, tai zodis pasiryzti netinka
NEREIKIA RYZTIS- VISKAS BUS SAVAIME, JEI TIK DIDELIS NORAS. NERA GESNIO LAIKO UZ ESAMA.
as ir 2 turiu berniukus , noriu mergytes , jei bus trecias berniukas , gal tada ketvirta mergytė...
Pas mus irgi 2 vaikeliai, porelė, tačiau, bent jau kol kas, galvojame, kad bus ir trečias, o vėliau gal net ir ketvirtas