Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

labai sveikinu mielos moterys Jus ir linkiu pasiryzti tam dziaugsmui, nesvarbu ar tai 1,ar 2, ar 3, ar n...wub.gif
Atsakyti
toks juokingas temos pavadinimas... kaip pasiryžti... daryti reikia o ne ryžtis, tada dar gali būti tema kaip pasiryžti ketvirtam, penktam, šeštam ir t.t.
Atsakyti
reikia neryžtis manau, o norėti wub.gif
Atsakyti
man po antrojo atsoko visa fantazija apie trecia vaikiuka schmoll.gif nors visada svajojau apie tris. dabar sau laiko nulis tai jei butu trecias kas tada???
Atsakyti
Du turiu ir jau planuojame trecia lelyte wub.gif
Atsakyti
O mes visada norėjome trijų,taip ir bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittute.. @ 2011 02 24, 17:39)
man po antrojo atsoko visa fantazija apie trecia vaikiuka  schmoll.gif    nors visada svajojau apie tris. dabar sau laiko nulis tai jei butu trecias kas tada???

Mano vaikučiai tokio pat amžiaus kaip ir jūsiškiai. Jūs 100 procentų atkartojote mano mintis.
Atsakyti
Turiu 3 ir esu labai laminga. Visai ir ketvirto norėčiau wub.gif
Atsakyti
Ka reiskia pasiryzti, jei jau reikia ryztis, vadinasi to 3 ir nereikia, o jei jau reikia, tai zodis pasiryzti netinka
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2011 03 25, 19:17)
Ka reiskia pasiryzti, jei jau reikia ryztis, vadinasi to 3 ir nereikia, o jei jau reikia, tai zodis pasiryzti netinka

NEREIKIA RYZTIS- VISKAS BUS SAVAIME, JEI TIK DIDELIS NORAS. NERA GESNIO LAIKO UZ ESAMA. nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rlnds: 26 kovo 2011 - 22:30
as ir 2 turiu berniukus , noriu mergytes , jei bus trecias berniukas doh.gif , gal tada ketvirta mergytė... 4u.gif
Atsakyti
Pas mus irgi 2 vaikeliai, porelė, tačiau, bent jau kol kas, galvojame, kad bus ir trečias, o vėliau gal net ir ketvirtas ax.gif
Atsakyti