QUOTE(Latimerija. @ 2009 04 01, 21:56)
o kai pagimdo ketvertukus? ir nieko. pazista mano teta ta pirmaja ketvertuko sime. dabar vaikiukams 7 metai. sake, net nepastebejo kaip vaikai uzaugo. gal kol su tuo nesusiduri tol atrodo sunku. pvz mano mociute augino dvynukes, ir dar darzus ir gyvulius turejo aperiti, po metu pasigimde sunu, dar po metu dar viena sunu. paskui budama beveik 50 metu dar viena dukra pasigimde. ir niekada nesiskunde kad buvo sunku. o tais laikais manau tikrai sunku buvo uzauginti daug vaiku. o dabar kas? skalbenke skalbia, pas dauguma indaploves indus plauna, siurbliai grindis siurbe. tik dulkes nusivalyti belieka
vaikai su pampersais, palu skalbt ir virint nereikia. tiesiog idealios salygos daugiavaikems seimoms. tik kad va su pinigeliais siais laikais daugumai ne kas. bet manau ir tai nera kliutis
tikiuosi labai baisiai nenusisnekejau
na bet kad mano manymu cia tiesa.
tiesa, tačiau ankščiau nieks nekreipdavo labai dėmesio į vaikus: eidavo šieno grėbti, tai suvyniodavo į drobes, aprišdavo pančiu kad neišsivyniotų, pasidėdavo ant lauko ir nieko
o jis ten apsisiusiojęs ir apsikakojęs gulėdavo ir laukdavo kol mama bent pamaitint ateis