Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 29, 12:31)
aciukas. tikiuosi nebus nestumas toks kosmariskas koks buvo su antraja panelyte. ir siaip vis sapnuoju, kad turiu dvynukus. tai baisu, kad negimtu 2 leliai  blink.gif tada jau tikrai nezinociau nei kur detis nei ka daryt

Sveikinu 4u.gif Viskas bus gerai, ar vienas, ar dvynukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 30, 20:12)
tai kodel tik 2 vaikeliai? a?  kur tecias?  lotuliukas.gif

Trečias planuose ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 28, 13:11)
pries keleta dienu suzinojau kad laukiuosi 3 vaikucio. nors su vyru dar tam nepasiruose, bet vienareiksmiskai nusprendem, kad gimdysiu. pagalvojom kad jei jau visko uztenka 2 mergytem tai uzteks ir treciam. vyras labai laukia berniuko. ir juokiasi, kad jei gims mergaite tai turesiu dar viena gimdyt kol bus berniukas  lotuliukas.gif  na bet jau manau ir 3 bus per akis

Kaip faina ir gera, SVEIKINU LABAI,LABAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Viskas bus gerai 4u.gif
O vaikuciai yra gyvenimo grozis ir prasme 4u.gif
As ir noriu treciojo wub.gif
Atsakyti
na labai tikiuosi, kad nebus dvynukai. nors siaip tai sapnuoju daznai, kad pagimdziau du leliukus. ir mama mano karta sapnavo mirusi dieduka kuris palinkejo sapne man dvynuku. ax.gif siaip mano svajone tureti dvynukus nuo pat mazens (mano mama is dvyniu tai tikriausiai del to) bet manau jog 4 vaikuciu bunant 23 metu tikrai per daug blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 31, 18:55)
na labai tikiuosi, kad nebus dvynukai. nors siaip tai sapnuoju daznai, kad pagimdziau du leliukus. ir mama mano karta sapnavo mirusi dieduka kuris palinkejo sapne man dvynuku.  ax.gif  siaip mano svajone tureti dvynukus nuo pat mazens (mano mama is dvyniu tai tikriausiai del to) bet manau jog 4 vaikuciu bunant 23 metu tikrai per daug  blush2.gif  g.gif

Na kaip jau bus taip, bus dvynukai uzauginsit ir juos 4u.gif nepergyvenk, kaip jau yra, taip yra, o kad jauna mama busi savo vaikuciams, tai dar smagiau... thumbup.gif
P.s. tikimes tuoj suzinot ka matys gin... blush2.gif
Atsakyti
na tai jau pasigirsiu jei ka suzinosiu gossip.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 31, 18:55)
na labai tikiuosi, kad nebus dvynukai. nors siaip tai sapnuoju daznai, kad pagimdziau du leliukus. ir mama mano karta sapnavo mirusi dieduka kuris palinkejo sapne man dvynuku.  ax.gif  siaip mano svajone tureti dvynukus nuo pat mazens (mano mama is dvyniu tai tikriausiai del to) bet manau jog 4 vaikuciu bunant 23 metu tikrai per daug  blush2.gif  g.gif

nežinau, kaip čia paaiškinti, bet aš labai bijočiau dvinukų doh.gif
Atsakyti
nera cia ko bijoti. mano drauge turi dvynukus. gyvena viena. ir sake nieko cia sudetingo ir kad su vienu vaiku nezinotu ka veikti. na sunkiausia tai nusinesti i kiema ir parsinesti vienai.
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2009 04 01, 20:39)
nera cia ko bijoti. mano drauge turi dvynukus. gyvena viena. ir sake nieko cia sudetingo ir kad su vienu vaiku nezinotu ka veikti. na sunkiausia tai nusinesti i kiema ir parsinesti vienai.

na žinoma mes moteriškės viską itveriam thumbup.gif bus dvynukai - užauginsim dvynukus, bus trynukai ...... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kai pagimdo ketvertukus? ir nieko. pazista mano teta ta pirmaja ketvertuko sime. dabar vaikiukams 7 metai. sake, net nepastebejo kaip vaikai uzaugo. gal kol su tuo nesusiduri tol atrodo sunku. pvz mano mociute augino dvynukes, ir dar darzus ir gyvulius turejo aperiti, po metu pasigimde sunu, dar po metu dar viena sunu. paskui budama beveik 50 metu dar viena dukra pasigimde. ir niekada nesiskunde kad buvo sunku. o tais laikais manau tikrai sunku buvo uzauginti daug vaiku. o dabar kas? skalbenke skalbia, pas dauguma indaploves indus plauna, siurbliai grindis siurbe. tik dulkes nusivalyti belieka biggrin.gif vaikai su pampersais, palu skalbt ir virint nereikia. tiesiog idealios salygos daugiavaikems seimoms. tik kad va su pinigeliais siais laikais daugumai ne kas. bet manau ir tai nera kliutis ax.gif tikiuosi labai baisiai nenusisnekejau lotuliukas.gif na bet kad mano manymu cia tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2009 04 01, 21:56)
o kai pagimdo ketvertukus? ir nieko. pazista mano teta ta pirmaja ketvertuko sime. dabar vaikiukams 7 metai. sake, net nepastebejo kaip vaikai uzaugo. gal kol su tuo nesusiduri tol atrodo sunku. pvz mano mociute augino dvynukes, ir dar darzus ir gyvulius turejo aperiti, po metu pasigimde sunu, dar po metu dar viena sunu. paskui budama beveik 50 metu dar viena dukra pasigimde. ir niekada nesiskunde kad buvo sunku. o tais laikais manau tikrai sunku buvo uzauginti daug vaiku. o dabar kas? skalbenke skalbia, pas dauguma indaploves indus plauna, siurbliai grindis siurbe. tik dulkes nusivalyti belieka  biggrin.gif  vaikai su pampersais, palu skalbt ir virint nereikia. tiesiog idealios salygos daugiavaikems seimoms. tik kad va su pinigeliais siais laikais daugumai ne kas. bet manau ir tai nera kliutis  ax.gif  tikiuosi labai baisiai nenusisnekejau  lotuliukas.gif  na bet kad mano manymu cia tiesa.

tiesa, tačiau ankščiau nieks nekreipdavo labai dėmesio į vaikus: eidavo šieno grėbti, tai suvyniodavo į drobes, aprišdavo pančiu kad neišsivyniotų, pasidėdavo ant lauko ir nieko doh.gif o jis ten apsisiusiojęs ir apsikakojęs gulėdavo ir laukdavo kol mama bent pamaitint ateis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 02 balandžio 2009 - 08:02
na siaip tai taip smile.gif baisus laikai buvo.
Atsakyti