QUOTE(angi @ 2009 03 13, 13:56)
mano mergytes dar mazos, bet as vis pagalvoju apie trecia. tik nebenoriu but nescia kad iskart gauciau trecia, tai imciau nors dabar
taigis,ale kad taip nebūna
Aha, kad kas is karto duotu - ir as imciau O dabar nezinau, kaip bus. Lyg ir neplanuojam trecio (juk antras dar tik keli menesiai ), bet paskolinau draugei nestukes rubeliu ir...prisakiau grazinti
Sveikutes. Pas mane irgi dvi paneles auga. Jau nemazos. Kaip vyras sako mazi vargeliai pasibaige prasideda dideli... Cia pagal ta patarle- mazi vaikai-mazi vargai . O as vis apie maziuka pagalvoju... Bet kaip kazkuri sake, pasiklausius aplinkiniu,kraupu pasidaro . Kam jums dar tu vargu,turit jau dvi,gana...vis kas nors mesteli... O vyras atkerta,kad pas ji mazgelis dar neuzristas . Todel,laukiam krizes pabaigos ir pirksim sese arba broli
QUOTE(Lineliuke @ 2009 03 27, 14:28)
Sveikutes. Pas mane irgi dvi paneles auga. Jau nemazos. Kaip vyras sako mazi vargeliai pasibaige prasideda dideli... Cia pagal ta patarle- mazi vaikai-mazi vargai . O as vis apie maziuka pagalvoju... Bet kaip kazkuri sake, pasiklausius aplinkiniu,kraupu pasidaro . Kam jums dar tu vargu,turit jau dvi,gana...vis kas nors mesteli... O vyras atkerta,kad pas ji mazgelis dar neuzristas . Todel,laukiam krizes pabaigos ir pirksim sese arba broli
c Manau, toks ten jau vargas, vaikucius augint, malonumas va tik aisku, kol neprasideda ligeles, tada truputuka sunku ir liudna buna...na bet viskas praeina, ir pasimirsta. Kaip smagu, kad norite daugiau vaikiuku turet, uztat kai paaugs visi, kai gera drauge visiems bus...
As ir noreciau dar treciojo ar treciosios....na bet reik paaugint dar mazaja Saulyte
pries keleta dienu suzinojau kad laukiuosi 3 vaikucio. nors su vyru dar tam nepasiruose, bet vienareiksmiskai nusprendem, kad gimdysiu. pagalvojom kad jei jau visko uztenka 2 mergytem tai uzteks ir treciam. vyras labai laukia berniuko. ir juokiasi, kad jei gims mergaite tai turesiu dar viena gimdyt kol bus berniukas na bet jau manau ir 3 bus per akis
pries keleta dienu suzinojau kad laukiuosi 3 vaikucio. nors su vyru dar tam nepasiruose, bet vienareiksmiskai nusprendem, kad gimdysiu. pagalvojom kad jei jau visko uztenka 2 mergytem tai uzteks ir treciam. vyras labai laukia berniuko. ir juokiasi, kad jei gims mergaite tai turesiu dar viena gimdyt kol bus berniukas na bet jau manau ir 3 bus per akis
geru nuotaiku ir gero vaiksciojimo su mazuoju gyventoju
geru nuotaiku ir gero vaiksciojimo su mazuoju gyventoju
aciukas. tikiuosi nebus nestumas toks kosmariskas koks buvo su antraja panelyte. ir siaip vis sapnuoju, kad turiu dvynukus. tai baisu, kad negimtu 2 leliai tada jau tikrai nezinociau nei kur detis nei ka daryt
QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 28, 13:11)
Kaip smagu, kad jūsų šeima neužkerta kelio neplanuotam vaikui. Matysi, tas vaikelis atneš į šeimą savo dalį .
QUOTE(Latimerija. @ 2009 03 29, 12:31)
aciukas. tikiuosi nebus nestumas toks kosmariskas koks buvo su antraja panelyte. ir siaip vis sapnuoju, kad turiu dvynukus. tai baisu, kad negimtu 2 leliai tada jau tikrai nezinociau nei kur detis nei ka daryt
Taip tik atrodo, o kiek mamyčių su dvynukais kuo puikiausiai susitvarko .
na siaip tai mano svajone visada buvo tureti dvynukus. bet kai jau yra 2 vaikai ir jei dar 2 atsirastu tai man is vis stresas butu. nes dar niekaip neapsiprantu su mintim, kad turesiu trecia mazyli
aš už tris
QUOTE(MamytėEvelina @ 2009 03 30, 16:39)
aš už tris
tai kodel tik 2 vaikeliai? a? kur tecias?