Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(justek @ 2009 02 04, 11:27)
Iš tos nuomones aš tik pasijuokiau. Tegu visi galvoja kaip nori, man svarbviau kaip as jauciuosi. Trečiam leliukui ilgai mane įkalbinėjo vyras. Aš vis nesutikau, bet leliukas pats nusprendė, kad jam reikia tokių gerų tėvų kaip mes... biggrin.gif  Taigi gavosi netyčiukas. Iš pradžių buvau labai pasimetus, galvojau ar tikrai reikėjo, nes nešiojau pakankamai sunkiai, o dabar "sėdžiu" su leliuku namie ir "kaifuoju". Nė vieno vaiko augint nebuvo taip gera....

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pritariu - netyčiukas mūsų trečias - man parodė, kad galima neskubėt gyventi mirksiukas.gif Ir aš sėdžiu namie ir kaifuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2009 02 04, 11:37)
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali...

Aš pritariu šiai išsakytai nuomonei 100 proc.
Tokia jau yra visuomenės reakcija į daugiavaikes šeimas

Manau ,kad tokią nuomonę turintiem žmonėm reikia atsiversti enciklopėdiją ir paskaityti, ką reiškia žodis asocialus. Manau kad tuomet paprasčiausiai turėtų pasidaryti labai nemalonu už tokias mintis.
Atsakyti
QUOTE(niekad @ 2009 02 11, 12:33)
pritariu - netyčiukas mūsų trečias - man parodė, kad galima neskubėt gyventi mirksiukas.gif  Ir aš sėdžiu namie ir kaifuoju thumbup.gif

as irgi. pradzioje visokiu minciu buvo. bet kokia esu dabar laimynga, tai net baisu prisimint, tas negeras mintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2009 02 13, 12:35)
as irgi. pradzioje visokiu minciu buvo. bet kokia esu dabar laimynga, tai net baisu prisimint, tas negeras mintis blush2.gif

Sauni seimynele, smagu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas,
Jungiuosi ir as prie jusu. Pas mus dar tik du bernuzeliai, o as jau apie trecia pasvajoju, bet tikrai visi aplinkiniai taip kreivai ziuri, tipo, jus ka.......? doh.gif o ir darbe jau dabar laukia nesulaukia, taijeigu pasakyciau kad dar teks paluket pora meteliu... lotuliukas.gif
Taip ir neapsisprendziu, o netyciuko kaip ir bijausi, o jei vel berniukas... g.gif
Atsakyti
Labutis! Pas mene dvi pupytes, taciau taip pat svajonese trecias mazylis, labiau aisku sunelio noretusi, bet jai butu dukruze, butu taip pat gerai! Bele sveikas mazylis! Taciau siuo metu krize, lauksim geresniu laiku! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leja. @ 2009 03 09, 11:39)
labukas,
Jungiuosi ir as prie jusu. Pas mus dar tik du bernuzeliai, o as jau apie trecia pasvajoju, bet tikrai visi aplinkiniai taip kreivai ziuri, tipo, jus ka.......?  doh.gif o ir darbe jau dabar laukia nesulaukia, taijeigu pasakyciau kad dar teks paluket pora meteliu...  lotuliukas.gif
Taip ir neapsisprendziu, o netyciuko kaip ir bijausi, o jei vel berniukas...  g.gif

As tave tikrai suprantu, ir pati lygiai taip pat galvoju ir juociuosi taip pat, aplinkiniu demesysw panasus, jus ka??? Juk 2 vaikai seimoje yra toks daugumos modelis, bet manau, reikia nekreipti i visus demesio, ir daryti, taip kaip sirdis nori, ir jeigu tik tikrai norit, dar vieno leliuko, kodel gi ne, o darbas palauks, dar daug metu teks dirbnti, ir dirbtri, o vaikuciai yra gyvenimo prasme ir geris 4u.gif
As ir lab ai noreciau treciojo, bet nezinau kada...dar mazaja reikia paauginti, o jeigu butu netyciukas, tikrai apsidziaugciau thumbup.gif aisku gerai broliukas butu....
Atsakyti
QUOTE(cibute2 @ 2009 03 09, 14:31)
Labutis! Pas mene dvi pupytes, taciau taip pat svajonese trecias mazylis, labiau aisku sunelio noretusi, bet jai butu dukruze, butu taip pat gerai! Bele sveikas mazylis! Taciau siuo metu krize, lauksim geresniu laiku! mirksiukas.gif

Tai taip, be tik sveikas thumbup.gif
O kad krize, tai geriausia krizes metu vaikucius ir auginti namuciuose...bent darbas neprapuls blush2.gif
Atsakyti
sveikutes...
o as apie trecia svajojau ilgai ilgai...jau taip buvo uztiksejes vidinis laikrodukas...o dar aplink visos kaip tycia gimdyt pradejo...tai kaimynka,tai is kitos gatves...o man vis nesiseke pastot...o ko tik nedariau ir temperatura matavau,ir vaisingas dienas skaiciavau....ir kai jau praradau vilti-stebuklas! uzvelavo mano dienos...ir kai testas parode 2 juosteles,sunku buvo patiketi.
galiu drasiai teigti-dabar visiskai kita motinyste..tikra,brandi motinyste...
wub.gif
abu su vyru esam visiskai kitokie....nei buvom pries 18 ir 15 metu... schmoll.gif
bet dabar mes turim Viltute,nes juk viltis mirsta paskutine ax.gif
Atsakyti
mano mergytes dar mazos, bet as vis pagalvoju apie trecia. tik nebenoriu but nescia blink.gif kad iskart gauciau trecia, tai imciau nors dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(angi @ 2009 03 13, 15:56)
mano mergytes dar mazos, bet as vis pagalvoju apie trecia. tik nebenoriu but nescia  blink.gif kad iskart gauciau trecia, tai imciau nors dabar  lotuliukas.gif

Atsakyti