Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

Mes ir labai norejom trecio,bet gavos 3,4 ir 5 thumbup.gif Ir mums gerai,neatsisakyciau ne vieno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vydux @ 2008 10 15, 21:15)
Mes ir labai norejom trecio,bet gavos 3,4 ir 5 thumbup.gif Ir mums gerai,neatsisakyciau ne vieno ax.gif

Šaunuoliai mes turim du broliukus tai dar labai norėtume ir sesytės, o dar geriau dviejų. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,
Auginu du sūnus, ir jau planuojam trečią ax.gif norėtusi dukrytės, bet kas bus - tas gerai thumbup.gif Po pirmo sūnaus apie vaikus nebegalvojau, sakiau va, pareigą atlikau, mama patapau, ir daugiau man nereik. Bet pasibeldė antrasis sūnus, netyčiukas (o tiksliau žvakutės pavedė lotuliukas.gif ) ir dabar vis dažniau pagalvoju apie trečią. Susitvarkys kai kurie reikaliukai, ir imsimės rimtų darbų thumbup.gif
Atsakyti
Labutis
mes auginam 2 dukrytes, dar mazajai nedaug menesiuku, o as jau dabar svajoju apie 3...... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nors niekada negalvojau, kad noresiu 3 vaikuciu....bet dabar noreciau broliuko, nors nesvarbu kad tik sveikas vaikutis 4u.gif
bet dar teks palaukti, gal po kokiu 6 meteliu ir pasirysiu....pagranduka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vydux @ 2008 10 15, 22:15)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali... Kartais ir aš pasakiusi, kad turiu tris vaikus pasijaučiu asociali. Nors man atrodo, kad gimdančiu trečią ir ketvirtą vaiką daugėja, tai gal ir požiūris į daugiavaikes šeimas pasikeis.
Atsakyti
QUOTE(justek @ 2009 02 02, 11:25)
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali... Kartais ir aš pasakiusi, kad turiu tris vaikus pasijaučiu asociali. Nors man atrodo, kad gimdančiu trečią ir ketvirtą vaiką daugėja, tai gal ir požiūris į daugiavaikes šeimas pasikeis.

Tikekimes, labai to noreciau wub.gif
Is tiesu, kazkodel vyrauja tokia nuomone, jei jau seima turi daug vaikuciu, tai butinai yra asociali, netvarkinga ir gerianti.....Tikrai neteisingas toks poziuris wub.gif
Atsakyti
mes pirmo norejom, antra pastojau , na tarkim nepasitarusi, nes vyrui buvo gana, na dabar dziaugias, o as noriu dar, ar tik nereiks vel slapcia blush2.gif
Atsakyti
nu as turiu 2 sunus,ir labai norejau dar mergaites,bet kazkaip nesigaudavo ax.gif
tada nusipirkau suniuka,tiksliau kalyte,sakau vyrui nors viena man drauge bus biggrin.gif
dabar laukiuosi super thumbup.gif o jau kaip mano visi bernai laukia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(justek @ 2009 02 02, 11:25)

Ir man teko išgirsti tokią, klaikią nuomonę. Tiesą pasakius buvau "apšalus". Manau taip gali šnekėti tik neišprusęs, egoistas,bei nenorintis "plačiai" mylėti žmogysta. Žmogum pavadinti neišeina. Man mano džiaugsmeliai patys brangiausi ir mieliausi. Jei tik sveikata leistų, gal dar ryžčiausi ir ketvirtam. Manau, kad nuomonė apie daugiavaikes neužilgo pasikeis, nes tikrai jų pastebimai daugėja. thumbup.gif

O mano trečiukas- netyčiukas, kaip ir tyčiukas,nes buvo planuotas tik kiek vėliau, kai išispres klausymas del gyvenamo ploto padidinimo. Bet gavosi taip kaip gavosi ir mes visi labai laimingi.
Atsakyti
QUOTE(vinipukas @ 2009 02 03, 18:16)
Ir man teko išgirsti tokią, klaikią nuomonę. Tiesą pasakius buvau "apšalus". Manau taip gali šnekėti tik neišprusęs, egoistas,bei nenorintis "plačiai" mylėti žmogysta. Žmogum pavadinti neišeina. Man mano džiaugsmeliai patys brangiausi ir mieliausi. Jei tik sveikata leistų, gal dar ryžčiausi ir ketvirtam. Manau, kad nuomonė apie daugiavaikes  neužilgo pasikeis, nes tikrai jų pastebimai daugėja. thumbup.gif

O mano trečiukas- netyčiukas, kaip ir tyčiukas,nes buvo planuotas tik kiek vėliau, kai išispres klausymas del gyvenamo ploto padidinimo. Bet gavosi taip kaip gavosi ir mes visi labai laimingi.

Iš tos nuomones aš tik pasijuokiau. Tegu visi galvoja kaip nori, man svarbviau kaip as jauciuosi. Trečiam leliukui ilgai mane įkalbinėjo vyras. Aš vis nesutikau, bet leliukas pats nusprendė, kad jam reikia tokių gerų tėvų kaip mes... biggrin.gif Taigi gavosi netyčiukas. Iš pradžių buvau labai pasimetus, galvojau ar tikrai reikėjo, nes nešiojau pakankamai sunkiai, o dabar "sėdžiu" su leliuku namie ir "kaifuoju". Nė vieno vaiko augint nebuvo taip gera....
Atsakyti
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali...

Aš pritariu šiai išsakytai nuomonei 100 proc.
Tokia jau yra visuomenės reakcija į daugiavaikes šeimas
Atsakyti