Mes ir labai norejom trecio,bet gavos 3,4 ir 5 Ir mums gerai,neatsisakyciau ne vieno
QUOTE(vydux @ 2008 10 15, 21:15)
Mes ir labai norejom trecio,bet gavos 3,4 ir 5 Ir mums gerai,neatsisakyciau ne vieno
Šaunuoliai mes turim du broliukus tai dar labai norėtume ir sesytės, o dar geriau dviejų.
Labukas,
Auginu du sūnus, ir jau planuojam trečią norėtusi dukrytės, bet kas bus - tas gerai Po pirmo sūnaus apie vaikus nebegalvojau, sakiau va, pareigą atlikau, mama patapau, ir daugiau man nereik. Bet pasibeldė antrasis sūnus, netyčiukas (o tiksliau žvakutės pavedė ) ir dabar vis dažniau pagalvoju apie trečią. Susitvarkys kai kurie reikaliukai, ir imsimės rimtų darbų
Auginu du sūnus, ir jau planuojam trečią norėtusi dukrytės, bet kas bus - tas gerai Po pirmo sūnaus apie vaikus nebegalvojau, sakiau va, pareigą atlikau, mama patapau, ir daugiau man nereik. Bet pasibeldė antrasis sūnus, netyčiukas (o tiksliau žvakutės pavedė ) ir dabar vis dažniau pagalvoju apie trečią. Susitvarkys kai kurie reikaliukai, ir imsimės rimtų darbų
QUOTE(vydux @ 2008 10 15, 22:15)
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali... Kartais ir aš pasakiusi, kad turiu tris vaikus pasijaučiu asociali. Nors man atrodo, kad gimdančiu trečią ir ketvirtą vaiką daugėja, tai gal ir požiūris į daugiavaikes šeimas pasikeis.
QUOTE(justek @ 2009 02 02, 11:25)
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali... Kartais ir aš pasakiusi, kad turiu tris vaikus pasijaučiu asociali. Nors man atrodo, kad gimdančiu trečią ir ketvirtą vaiką daugėja, tai gal ir požiūris į daugiavaikes šeimas pasikeis.
Tikekimes, labai to noreciau
Is tiesu, kazkodel vyrauja tokia nuomone, jei jau seima turi daug vaikuciu, tai butinai yra asociali, netvarkinga ir gerianti.....Tikrai neteisingas toks poziuris
nu as turiu 2 sunus,ir labai norejau dar mergaites,bet kazkaip nesigaudavo
tada nusipirkau suniuka,tiksliau kalyte,sakau vyrui nors viena man drauge bus
dabar laukiuosi super o jau kaip mano visi bernai laukia
tada nusipirkau suniuka,tiksliau kalyte,sakau vyrui nors viena man drauge bus
dabar laukiuosi super o jau kaip mano visi bernai laukia
QUOTE(justek @ 2009 02 02, 11:25)
Ir man teko išgirsti tokią, klaikią nuomonę. Tiesą pasakius buvau "apšalus". Manau taip gali šnekėti tik neišprusęs, egoistas,bei nenorintis "plačiai" mylėti žmogysta. Žmogum pavadinti neišeina. Man mano džiaugsmeliai patys brangiausi ir mieliausi. Jei tik sveikata leistų, gal dar ryžčiausi ir ketvirtam. Manau, kad nuomonė apie daugiavaikes neužilgo pasikeis, nes tikrai jų pastebimai daugėja.
O mano trečiukas- netyčiukas, kaip ir tyčiukas,nes buvo planuotas tik kiek vėliau, kai išispres klausymas del gyvenamo ploto padidinimo. Bet gavosi taip kaip gavosi ir mes visi labai laimingi.
QUOTE(vinipukas @ 2009 02 03, 18:16)
Ir man teko išgirsti tokią, klaikią nuomonę. Tiesą pasakius buvau "apšalus". Manau taip gali šnekėti tik neišprusęs, egoistas,bei nenorintis "plačiai" mylėti žmogysta. Žmogum pavadinti neišeina. Man mano džiaugsmeliai patys brangiausi ir mieliausi. Jei tik sveikata leistų, gal dar ryžčiausi ir ketvirtam. Manau, kad nuomonė apie daugiavaikes neužilgo pasikeis, nes tikrai jų pastebimai daugėja.
O mano trečiukas- netyčiukas, kaip ir tyčiukas,nes buvo planuotas tik kiek vėliau, kai išispres klausymas del gyvenamo ploto padidinimo. Bet gavosi taip kaip gavosi ir mes visi labai laimingi.
Iš tos nuomones aš tik pasijuokiau. Tegu visi galvoja kaip nori, man svarbviau kaip as jauciuosi. Trečiam leliukui ilgai mane įkalbinėjo vyras. Aš vis nesutikau, bet leliukas pats nusprendė, kad jam reikia tokių gerų tėvų kaip mes... Taigi gavosi netyčiukas. Iš pradžių buvau labai pasimetus, galvojau ar tikrai reikėjo, nes nešiojau pakankamai sunkiai, o dabar "sėdžiu" su leliuku namie ir "kaifuoju". Nė vieno vaiko augint nebuvo taip gera....
Mano viena pažystama pasakė, kad šiais laikais vienas vaikas - normali šeima, du - daugiavaikė, o trys tai jau asociali...
Aš pritariu šiai išsakytai nuomonei 100 proc.
Tokia jau yra visuomenės reakcija į daugiavaikes šeimas
Aš pritariu šiai išsakytai nuomonei 100 proc.
Tokia jau yra visuomenės reakcija į daugiavaikes šeimas