Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(vaival @ 2008 07 31, 12:33)
Aš labai džiaugiuosi, kad mes pasiryžom trečiam vaikeliui, svajodami apie dukrytę smile.gif .
Visos svajonės pildosi ir jau ją turim.
Labai smagu, kad mūsų vidurinysis labai jau myli ir glėbesčiuoja sesę, o pavydą galima apkabinimais ir bendravimu išsklaidyti (visi patys brangiausi ir mylimiausi).

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 31, 15:33)
Kartais vieniems ateina toks laikas mirksiukas.gif Kitiems neateina...Matyt ,yra , kas aukščiau sėdi ir viską reguliuoja, o mes galvojam, kad tai MES PASIRYŽOM biggrin.gif

pas jus abi tooks saunus derinukas du didesni berniukai ir mazoji princese wub.gif
Gal ir taip.. visada mums atrodo kam mes viska nusprendziam patys
Atsakyti
Aš jau šeštas mėnuo kaip laukiu trečio vaikelio. Ištikrųjų tai pasiryžau tik dėl vilties sulaukti mergytės, nes turiu du berniukus. Stengiuosi mintimis nusiteikti, kad bus geria ir berniukas, kad tik sveikas. kaip bus - taip ir bus gerai. Nors kartais taip sunku būna su jai, vyrais, vienai... nestuke.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju apie trečią dukrytę, nors dabar turiu dukrą ir sūnų, trečio - pagranduko norėčiau dukrytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 31, 15:33)
Kartais vieniems ateina toks laikas mirksiukas.gif Kitiems neateina...Matyt ,yra , kas aukščiau sėdi ir viską reguliuoja, o mes galvojam, kad tai MES PASIRYŽOM biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš šešiems pasiryžau, daugiau nebenoriu unsure.gif Matyt kažkas pareguliavo taip lotuliukas.gif Anksčiau pro vežimėlį ramiai nepraeidavau, vis tokio pat norėjosi, o dabar tas jausmas visiškai kitoks - pažiūrėt gražu, miela, ale pati jau nea... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu (tiksliau) trečio, esu labai laiminga wub.gif Pasiryžimas paprastas - arba nori, arba ne, tik sprendimą priima du žmonės biggrin.gif
Atsakyti
As pati visada norejau tureti 3 vaikus, bet pagimdzius pirmus 2, maniau, kad gal ir uzteks, nes dar daug ko kito norejosi nuveikti gyvenime, o ir materialines salygos buvo ne super schmoll.gif Bet po kazkiek metu situacija pasikeite ir pasiryzau treciajam, o dabar ir ketvirta turim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Esu patenkinta viskuo, ka turiu-grazi musu seimynele-2 vaikai jau paaugliai ir 2 maziukai smile.gif Manau, kad reikia tureti tiek vaiku, kad ne vienas nebutu nereikalingas ir nereiketu gyventi skurde

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2008 08 25, 17:48)
Aš irgi laukiu (tiksliau) trečio, esu labai laiminga wub.gif Pasiryžimas paprastas - arba nori, arba ne, tik sprendimą priima du žmonės biggrin.gif

kuri menesi gims treciasis/ji bigsmile.gif ?
o sakyk, matau kad augini liutuke.... ji labai skirias nuo jautukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Martyna @ 2008 08 29, 13:07)
Manau, kad reikia tureti tiek vaiku, kad ne vienas nebutu nereikalingas ir nereiketu gyventi skurde

Gyvenime kartais viskas apsiverčia aukštyn kojom mirksiukas.gif Smagu, kad po truputį atsiranda šeimų, auginančių daugiau nei du vaikučiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupa* @ 2008 08 31, 23:13)
Gyvenime kartais viskas apsiverčia aukštyn kojom  mirksiukas.gif

Labai teisingai pastebėta drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip as noriu trecio wub.gif ,tik bijau kazkodel pametinuku.Manau paauginsiu mazyle iki kokiu 2 metuku,o tada mastysim apie dar viena.Gal trecias kartas nemeluos ir dvynukus turesim(mano mama is dvyniu,tai turim sansu) wub.gif
Zinokit ziuriu i didesnes seimas ir pavydziu baltai,kad as tik du dar turiu blush2.gif
Atsakyti
as irgi svajoju apie dukryte. Manau, kad po poros meteliu bus galima pradet. Bet... Kaip gerai kazkuri mamyte sake- kazkas is virsaus uz mus viska nusprendzia. O gal as nebegalesiu turet tada, kai noresiu?
Atsakyti
man pačiai atrodo, kad tokia tikra, pilna šeima yra tada, kai šeimoje yra trys vaikai.noriu trečio, bet vyras dar nėra visai tikras.bet tikiu, kad įkalbėsiu aš jį.
Atsakyti