Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(vil @ 2008 06 19, 16:23)

Laikas tikrai idealus - auginsi dukrytę ir dvynukams porą metų galėsi skirti daugiau dėmesio, kol pripras ruošti pamokas mirksiukas.gif .

O bendradarbių požiūris nepasikeis - ir vėl turėsi daug vaikų biggrin.gif .
Atsakyti

[/quote]
drinks_cheers.gif jeigu jiems atrodo ,kad du vaikai yra daug,tai trecias vaikas tikrai nepakeis bendradarbiu poziurio biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat jau pasvajoju apie trecia, vyras taip pat... Tik bijau, kad po trecio neuzsimanyciau ketvirto, po jo penkto ir t.t. ax.gif
Atsakyti
O, tai nieko nėra blogo.
Visiems užteks meilės, šilumos,...
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2008 06 19, 16:23)
Aš vis nesiryžtu trečiam leliui, nors labai norečiau dukrytės... flirt.gif  Du bernužėlius jau turiu, o jei ir trečias berniukas...  blush2.gif  Nors ir laikas būtų tinkamas - kaip tik vyresnėliams kitais metais į pirmą klasę, ir vyras labai nori... Bet aš vis dar svarstau....

Nors bendradarbių požiūris ir dabar jau toks, kad labai daug vaikų turiu  doh.gif

o mes va pasiryzom, vyras dukreles uzsimane, o ir as nepriestaravau, visad apie 3 vaikus svajojau ax.gif o ir meteliai bega, reik skubet, kad nebut per velu po to.... ir visai nesvarbu ar vel berniukas bus ar vyru laukiama sese, visi bus mylimi wub.gif
Atsakyti
O as turiu du pametinukus berniukus. Jau noriu trecio: nesvarbu ko. Tik stabdo darbas - visiems pasirodytume maziausiai keisti, vos spejo sie prastypti, jau ir trecias... reikia gi kazkiek dar padirbeti. Tad tyliai laukiu, kol kazkiek laiko praeis... Bet kas keisciausia, kad pagalvoju, kad dar veliau gal ir ketvirtas ne beda butu... Zodziu, apetitas kyla bevalgant... O keleriu metu pacios gavojate veliausiai pagranduka kviestis?
Atsakyti
[quote=gagrate,2008 06 19, 20:38]
[/quote]
drinks_cheers.gif jeigu jiems atrodo ,kad du vaikai yra daug,tai trecias vaikas tikrai nepakeis bendradarbiu poziurio biggrin.gif
[/quote]
nuosirdziausi sveikinimai sulaukus trecio vaikelio, sunelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dziugu skaityti kad visuomones nuomone neapriboja jusu noru bigsmile.gif linkiu nesustoti
Atsakyti
QUOTE(asurai @ 2008 07 24, 13:35)
O as turiu du pametinukus berniukus. Jau noriu trecio: nesvarbu ko. Tik stabdo darbas - visiems pasirodytume maziausiai keisti, vos spejo sie prastypti, jau ir trecias... reikia gi kazkiek dar padirbeti. Tad tyliai laukiu, kol kazkiek laiko praeis... Bet kas keisciausia, kad pagalvoju, kad dar veliau gal ir ketvirtas ne beda butu... Zodziu, apetitas kyla bevalgant... O keleriu metu pacios gavojate veliausiai pagranduka kviestis?

Aš manau jei nori reiškias reik, nebent padirbėti, kad finansiškai geriau jaustumeis tada taip drinks_cheers.gif
o žmonės nebežiūri labai įtariai pati turiu tris ir gailiuosi kad trečio taip ilgai laukėm, dabar tarp vaiku nemažas skirtumas, ir neaišku ar ras ateityje ką nors bendro ax.gif pirmieji du neišskiriami draugai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magė: 24 liepos 2008 - 13:34
QUOTE(magė @ 2008 07 24, 15:33)

o žmonės nebežiūri labai įtariai pati turiu tris ir gailiuosi kad trečio taip ilgai laukėm, dabar tarp vaiku nemažas skirtumas, ir neaišku ar ras ateityje ką nors bendro ax.gif pirmieji du neišskiriami draugai  blush2.gif

biggrin.gif tada trečiam reikia ketvirto...
tarp mano pirmųjų nėra jokio "neišskiriami draigai" verysad.gif , o ir trečias bus po ilgos prtraukos, bet aš neimu į galvą, man jie visi brangūs, o jei gyvenime nesutiks charakteriai, nieko aš nepakeisiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 26, 20:45)
biggrin.gif tada trečiam reikia ketvirto...
tarp mano pirmųjų nėra jokio "neišskiriami draigai" verysad.gif , o ir trečias bus po ilgos prtraukos, bet aš neimu į galvą, man jie visi brangūs, o jei gyvenime nesutiks charakteriai, nieko aš nepakeisiu rolleyes.gif

Manau kad bus visko ir draugaus ir pyksis per gyvenima,bet viena aiksu, jie jau visada bus giminingi bigsmile.gif
Bet kaip jus tam treciam pasiryztas? Tai tiesiog vidinis poreikis g.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi, kad mes pasiryžom trečiam vaikeliui, svajodami apie dukrytę smile.gif .
Visos svajonės pildosi ir jau ją turim.
Labai smagu, kad mūsų vidurinysis labai jau myli ir glėbesčiuoja sesę, o pavydą galima apkabinimais ir bendravimu išsklaidyti (visi patys brangiausi ir mylimiausi).
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2008 07 27, 13:53)
[Tai tiesiog vidinis poreikis  g.gif [/color]

Kartais vieniems ateina toks laikas mirksiukas.gif Kitiems neateina...Matyt ,yra , kas aukščiau sėdi ir viską reguliuoja, o mes galvojam, kad tai MES PASIRYŽOM biggrin.gif
Atsakyti