QUOTE (rasyte31 @ 2004 11 04, 18:18) |
As auginu du-bet jau visi metai kaip kliedziu del trecio. Manau, kad dar metai, kiti, ir tai liks tik svajonese...O ir vaikai labai noro trecio. Todel labai rimtai apie tai galvoju, o ir tau siulau gimdyti. |
Aha, tavo abu vaikai, kaip supratau, jau tokie paaugę . Ir pagrandukui jau pats laikas .
QUOTE (rasyte31 @ 2004 11 04, 20:41) |
Zionai, nemanau jei nesi asociali, kad savo vaika i pasauli paleisi bele kaip...Nesutinku su tavo mamyte |
Gal ir juokinga, bet mane stabdo mintis apie mokslu branguma. Noretume tureti 3 vaikelius.Meiles ir pavalgyt tikrai uztektu, net ne trim, bet norisi kad ir issilavinima gera gautu.O jis nemazai kainuoja, pati mokausi magistraturoj, vyras irgi baigineja aukstaji, dukra mokykloj visokios veiklos (beveik visi bureliai mokami, pvz. sokiai baseinas, molio keramika ir t.t.) turi, taigi per metus susidaro nemazasumele...tik 10 tukstanciu. Jei laimesim milijona, tai toikrai net negalvodama gimdyciau . Tai mano nuomone, zinau, kad daug kas nesutiks su tuo
QUOTE (westa @ 2004 11 04, 20:09) |
Kazkaip uzsiminiau apie trecia mamai savo, o ji pasake, kad geriau du normaliai i pasauli ishleisti, nei tris bele kaip |
O kas tai yra "belekaip"? Ta prasme, trečiu vaiku mažiau rūpinamasi? Nesutinku .
QUOTE (Pupsas @ 2004 11 04, 20:53) |
Gal ir juokinga, bet mane stabdo mintis apie mokslu branguma. |
Galvoju ir aš apie vaikų mokslus. Bet dėl to labai irgi nesibaidau . Viskas įmanoma labai norint. O sūnaus futbolui ir baseinui per mėnesį išeina ne daugiau 20Lt = 240Lt metams. Manau, kad po panašią sumą skirčiau ir kitiems dviems. Bet mane stabdo gal daugiau vėl įlindimas į leliukiškus reikalus. Ir nors dukra dar maža, bet jau šiokia tokia moterytė .
Matai mokykloj dar nieko, nors man ji kainuoja 300 menesiui, cia su visais bureliais,kadangi dukra l. aktyvi, tai lanko ju daug - 5. Bet brangiausiai kainuoja aukstasis mokslas, knygos.
Kuzia, jei abu norit , tai ir pirmyn O kada, tai jau ziurekit, kada jums geriau ir patogiau iseina. Del amziaus skirtumo, tai jau cia patys spreskite-vieniems geriau mazas skirtumas tarp vaikuciu, kitiems didesnis. Mes suplanavome tris pametinius, nes norejosi triju Mes zmones megstantys pakeliauti, turistauti, gyventi aktyvu gyvenimo buda. Tai nusprendeme- visus is karto, kad po to i sauskelnes gryzti nebereiketu ir galetume jau su visais paaugusiais keliauti ir daryti ka norime. Nes su leliukais sunkiau...Dabar va jau trys metai, kaip slidineti nebuvau...O taip nooooriu Bet nieko, tuoj varysim nuo kalniuku rogutemis
Matai, as daugiau esu optimiste nei pesimiste, todel tikiu, kad gyvenimas pageres. O kai pageres ir i mokslus galesi isleisti tris vaikus, gali pasirodyti, kad to trecio nesusilaukei... Va, tada gali labai rimtai pasigaileti...
Mano vyras apie tuos mokslus taip shneka: kai ateis laikas, tai ir zhiuresim, kaip chia geriau padarius. Juk po 20 metu nesakysi - o, turechiau galimybe dabar leist dar viena vaika i mokslus... Bus velu jau.
Kaip vienas 'Draugu' herojus sake: ishsirinksim mylimiausia, ir ta leisim i aukshtaji
O jei rimtai, tai ne aukshtajame moksle esme. Jei sheimoj bus padetas tvirtas gyvenimishkas pagrindas, tam vaikui ir tevu pagalbos nereikes, jei nores kur nors prasimusht.
Sekmes visoms apsisprendimuose! Ash dar antro nesulaukiau, o jau pati - jusu deka - pradejau apie trechia galvot
Kaip vienas 'Draugu' herojus sake: ishsirinksim mylimiausia, ir ta leisim i aukshtaji
O jei rimtai, tai ne aukshtajame moksle esme. Jei sheimoj bus padetas tvirtas gyvenimishkas pagrindas, tam vaikui ir tevu pagalbos nereikes, jei nores kur nors prasimusht.
Sekmes visoms apsisprendimuose! Ash dar antro nesulaukiau, o jau pati - jusu deka - pradejau apie trechia galvot
o-cho-cho-cho.... Apie leidimą į mokslus galvojat. Na, tikėkimės, kad bent jau po dvidešimties metų studentai studijoms galės imti kreditus ir normaliai studijuoti. Plius, ES šalyse yra studentų mainų programos, tai studijos užzienio aukštosiose mokyklose bus prieinamos kievienam, kaip šiuo metu Erasmus programose dalyvaujantiems ES studentams.
Tačiau leiskit suabejoti jūsų įsitikinimu, kad tevelių pinigėliais išmokslintas vaikelis taps didžiu šviesuliu. Jei turės gerą galvą ir mokės kabintis į gyvenimą, tai daug pasieks ir be tėvėlių piniginių (nors jie ir nepamaišo, jei galva gera). O jei tik tėvelių pinigėliais važiuos , tai ir bus koks tiūūūtė (persiprašau).
Visais laikais buvo konkursai į valstybinius Un-tus, stipendijos gabiesiems, užzispyrusiems pasiekti savo tikslą. Tarptautiniai konkursai, kur JOKIA korupcija ar pažintimis nė nekvepia. Pati esu savo kailiu patyrus tuos konkursus, ir draugai dalyvaudavo- tiūūūtės likdavo prie savo tėvelių, o mes- užsispyrę ubagėliai- vykdavom studijuoti į garsius universitetus.
Taip kad- ne piniguose esmė.
Tačiau leiskit suabejoti jūsų įsitikinimu, kad tevelių pinigėliais išmokslintas vaikelis taps didžiu šviesuliu. Jei turės gerą galvą ir mokės kabintis į gyvenimą, tai daug pasieks ir be tėvėlių piniginių (nors jie ir nepamaišo, jei galva gera). O jei tik tėvelių pinigėliais važiuos , tai ir bus koks tiūūūtė (persiprašau).
Visais laikais buvo konkursai į valstybinius Un-tus, stipendijos gabiesiems, užzispyrusiems pasiekti savo tikslą. Tarptautiniai konkursai, kur JOKIA korupcija ar pažintimis nė nekvepia. Pati esu savo kailiu patyrus tuos konkursus, ir draugai dalyvaudavo- tiūūūtės likdavo prie savo tėvelių, o mes- užsispyrę ubagėliai- vykdavom studijuoti į garsius universitetus.
Taip kad- ne piniguose esmė.
Pritariu Norgei