Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

sveikutės, mamos. aš irgi auginu 2 meilučius, bet jau širdelė tyliai šneka apie 3-ią 4u.gif . ypac kai draugė kokia atvažiuoja su mažu kleckiuku... wub.gif kai pagimdžiau 1-ąjį, mano gydytoja ligoninej išsikalbėjo, kad pati turi 2 jau beveik suaugusius vaikus ir kaip dabar gailisi, kad nepasigimdė 3-iojo. pati pažįstu net kelias šeimas, auginančias 3-4 vaikus. žinoma, vargo yra, kol paaugini, bet tas gražus šurmulys namuose, ta šeimyninė vienybė visus sunkumus atperka. ir netiesa, kad į šeimą su 3 vaikais, kreivai žiūrima. keičiasi visuomenės požiūris.
Atsakyti
QUOTE(isNidos @ 2008 05 18, 16:17)
sveikos mamytės,

Labai noriu trečio vaikiuko, paskaičiau forume apie šaunias maytes,kurios turi ir tris,ir keturis vaikučiu, kokios jos šaunuolės. Mane tik labai neramina mintis,ar sugebėsim visus avo vaikučius aprūpinti pakankamai.Nes dviem vistik mažiau reikia visko nei trim...Ypač neramina mokslai,kai ateis laikas,kai vaikus reiks išleist į mokslus...Gal pasidalintų savo patirtim mamos, auginančios tris, padrąsintų mane, abejojančią,bet labai norinčią trečio vaikelio...

As kai pirma pagimdziau sakiau jau viskas, uzteks ir vieno, bet... toks jau likimas antras ir trecias netyciukai, tai nejaugi zudysi?pasiryzau gimdyti.
O del mokslu, kaip reiks isleisti, tai mes apsidraudem kaupiamuoju visa seima, tai kai ateis laikas vienam mokintis isimsim dali sumos, paskui po dvieju metu kitam, o dar po sesiu metu liks ir treciam.Nesigaikliu kad gimdziau, nors esu ir nedirbanti, jokiu dekretiniu negaunu, bet issiverciam ir su tevelio atlyginimu.
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2008 05 29, 16:41)
As kai pirma pagimdziau sakiau jau viskas, uzteks ir vieno, bet... toks jau likimas antras ir trecias netyciukai, tai nejaugi zudysi?pasiryzau gimdyti.
O del mokslu, kaip reiks isleisti, tai mes apsidraudem kaupiamuoju visa seima, tai kai ateis laikas vienam mokintis isimsim dali sumos, paskui po dvieju metu kitam, o dar po sesiu metu liks ir treciam.Nesigaikliu kad gimdziau, nors esu ir nedirbanti, jokiu dekretiniu negaunu, bet issiverciam ir su tevelio atlyginimu.

drinks_cheers.gif thumbup.gif mes irgi taip pat,kaupiamaja saskaita turim atidare,kai gims trecias irgi reiks apdraust.Kai uzaugs turesim uz ka i mokslus isleisti ir nereikes sau sukt galvos is kur cia tu pinigeliu paimt smile.gif
Atsakyti
As taip paciai, kai pagimdziau pirma dukryte - sakiau nereikia daugiau, bus vienturte.
Praejo 3.5 metai, pastojau...Taip isejo, kad nesivystantis...kova jau butu buve 2 metukai musu bernuzeliui.... verysad.gif
Bet dabar, kai turiu antra dukryte (su kuria labai greit po nesivystancio pastojau), neisivaizduoju, kaip gyvenciau be josios... wub.gif
Is kart po antro gimdymo sakiau, kad dar noretau ir treciojo - gal jau ir bernuzelis musu sugriztu.... verysad.gif
Bet kuo toliau, tuo tas noras vis mazeja ir mazeja...
Lyg ir pasvajoji kartais, bet kai matai, kaip sios dvi pesasi tarpusavi, pagalvoji - o su treciu visai stogas gali nuvaziuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ar man tik taip atrodo???
Atsakyti

Dzanetukas,
Juk vaikuciai greitai auga ir keiciasi.Kada nors dar pasiilksi tos zirzalynes ir triuksmo namuos smile.gif Mano mergaitei jau 5m. o tokia protinga pasidariusi,kad negaliu atsigrozet.Kambarius tvarko,viska valo su pasluoste,mazykes rubelius sutvarko,man indus suplauna ir t.t..
Aisku nevisada,bet matau ,kad zmogutis auga ir nori labai padeti mamytei smile.gif

Atsakyti
OI, gagrate kaip jums gerai thumbup.gif . Dukryte auksas! wub.gif
As tik dabar dasibeldziau iki vyresneles, kad indus suplautu doh.gif Bet po darbo jau nei vienos lekstes nerasiu atejusi thumbup.gif
Bet tos tarpusavio pestynes - tai neduok Dieve blink.gif . Kartais prieina iki to, kad palieku vurui valandai kokiai ir einu pasivaikscioti - ant ju gi nereksi schmoll.gif ...
Su vyru snekejome, kad gal uz kokiu 6 meteliu paskutini pabandyma padarysim bigsmile.gif , jau ir jos dideles bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 06 06, 13:46)
OI, gagrate kaip jums gerai thumbup.gif . Dukryte auksas! wub.gif
As tik dabar dasibeldziau iki vyresneles, kad indus suplautu doh.gif  Bet po darbo jau nei vienos lekstes nerasiu atejusi thumbup.gif
Bet tos tarpusavio pestynes - tai neduok Dieve blink.gif . Kartais prieina iki to, kad palieku vurui valandai kokiai ir einu pasivaikscioti - ant ju gi nereksi schmoll.gif ...
Su vyru snekejome, kad gal uz kokiu 6 meteliu paskutini pabandyma padarysim bigsmile.gif , jau ir jos dideles bus rolleyes.gif

Ai nu mano ta dicke irgi labai isdykusi,tik kad labai pestusi su mazaja tai nepasakyciu,jei nepasidalina zaisliuku tai viena kita apstumdo,aprekia ir greitai uzgesta.Bet juk cia taip ir turi buti,vaikai yra vaikai,visos tos emocijos jiems labai reikalingos,jeigu to nebutu tada reiktu susimastyti, kad cia kazkas ne taip smile.gif Nesvarbu,kad dabar nenori trecio svarbiausia ,kad yra planuose,o tai reiskia ,kad yra norimas ir laukiamas,ne taip kaip kiti iskarto pasako,'ne ,daugiau jokiu vaiku,taskas' smile.gif Sekmes tau:4u:
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 11:07)
Dzanetukas,
Juk vaikuciai greitai auga ir keiciasi.Kada nors dar pasiilksi tos zirzalynes ir triuksmo namuos smile.gif Mano mergaitei jau 5m. o tokia protinga pasidariusi,kad negaliu atsigrozet.Kambarius tvarko,viska valo su pasluoste,mazykes rubelius sutvarko,man indus suplauna ir t.t.. 
Aisku nevisada,bet matau ,kad zmogutis auga ir nori labai padeti mamytei smile.gif

labai mieli tavo pasisakymai wub.gif dziugu uz jus ir gero lengvo gimdymo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rut@ @ 2008 05 29, 11:54)
sveikutės, mamos. aš irgi auginu 2 meilučius, bet jau širdelė tyliai šneka apie 3-ią  4u.gif . ypac kai draugė kokia atvažiuoja su mažu kleckiuku...  wub.gif kai pagimdžiau 1-ąjį, mano gydytoja ligoninej išsikalbėjo, kad pati turi 2 jau beveik suaugusius vaikus ir kaip dabar gailisi, kad nepasigimdė 3-iojo. pati pažįstu net kelias šeimas, auginančias 3-4 vaikus. žinoma, vargo yra, kol paaugini, bet tas gražus šurmulys namuose, ta šeimyninė vienybė visus sunkumus atperka. ir netiesa, kad į šeimą su 3 vaikais, kreivai žiūrima. keičiasi visuomenės požiūris.

man daznai atrodo kad vyresniu patirtis yra gera pamoka, tik reikia apgalvoti savo galimybes ir savo norus ir negalvoti apie siu dienu sunkumus, nes jie su laiku juk keisis.
tad rut@ jei sirdyje yra noro kodel gi ne bigsmile.gif
Atsakyti
Aš sau pasakiau, kad gal vėliau, kai bus jau arčiau paskutinio šanso, gal... pagranduką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 06 06, 17:03)
Ai nu mano ta dicke irgi labai isdykusi,tik kad labai pestusi su mazaja tai nepasakyciu,jei nepasidalina zaisliuku tai viena kita apstumdo,aprekia ir greitai uzgesta.Bet juk cia taip ir turi buti,vaikai yra vaikai,visos tos emocijos jiems labai reikalingos,jeigu to nebutu tada reiktu susimastyti, kad cia kazkas ne taip smile.gif Nesvarbu,kad dabar nenori trecio svarbiausia ,kad yra planuose,o tai reiskia ,kad yra norimas ir laukiamas,ne taip kaip kiti iskarto pasako,'ne ,daugiau jokiu vaiku,taskas' smile.gif Sekmes  tau:4u:

Graziai labai pasakyta wub.gif
As jau viena karta tvirtai pasakiau ne - po pirmos...tai neisejo man i nauda...kai pastojau - buvo nesivystantis verysad.gif Man pasake gydytojas - butu berniukas. As is karto prisiminiau savo teigini, jog niekada daugiau negimdysiu - matyt cia man atsitiko uz mano neatsargiai pasakytus zodzius...
Dabar jau jos dvi - mano dukrytes...nei karto po mano mazuliuko benriuko neatsakiau grieztai NE...i joki prasyma, tiesiog kai ateis laikas.......viskas bus smile.gif

Sekmes laukianciame gimdyme! Linkiu lengvo ir greito sunelio atejimo wub.gif
Atsakyti

Sekmes laukianciame gimdyme! Linkiu lengvo ir greito sunelio atejimo wub.gif
[/quote]
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš vis nesiryžtu trečiam leliui, nors labai norečiau dukrytės... flirt.gif Du bernužėlius jau turiu, o jei ir trečias berniukas... blush2.gif Nors ir laikas būtų tinkamas - kaip tik vyresnėliams kitais metais į pirmą klasę, ir vyras labai nori... Bet aš vis dar svarstau....

Nors bendradarbių požiūris ir dabar jau toks, kad labai daug vaikų turiu doh.gif
Atsakyti