Antrai mergytei jau devintas menuo ,noretume ir trecio ,o gal bus berniukas.. Tik niekaip negaliu pasiryzti,byjau Juk vel viska is pradziu reikes patirti,gimdymo baime ,nestumas,priaugti kilogramai,visatai labai atitolina minti, tureti dar viena,nors kai pasiziuri i savo kudykeli,kaip jis tau sypsosi,kaip myli tave beprotiskai ..apsisuka galvele ir uzsimanai tureti dar viena leliu
mes jau turim tris ir džiaugiamės
tarp mūsų vaikų yra 5 metų skirtumas,o dabar beveik aštuoni, bet patys vaikai labai džiaugias - yra dvi užtikrintos auklės - ir nemanau kad mažiui bus liūdna,bus kaip tik lepinamas
o kai labai maži tarpai tarp vaikų, tai mama turi labai pavargti .Reikia ir apie ją pagalvoti(žinau kad aš taip nenorėčiau)
tarp mūsų vaikų yra 5 metų skirtumas,o dabar beveik aštuoni, bet patys vaikai labai džiaugias - yra dvi užtikrintos auklės - ir nemanau kad mažiui bus liūdna,bus kaip tik lepinamas
o kai labai maži tarpai tarp vaikų, tai mama turi labai pavargti .Reikia ir apie ją pagalvoti(žinau kad aš taip nenorėčiau)
QUOTE(gagrate @ 2007 05 05, 16:51)
Antrai mergytei jau devintas menuo ,noretume ir trecio ,o gal bus berniukas.. Tik niekaip negaliu pasiryzti,byjau Juk vel viska is pradziu reikes patirti,gimdymo baime ,nestumas,priaugti kilogramai,visatai labai atitolina minti, tureti dar viena,nors kai pasiziuri i savo kudykeli,kaip jis tau sypsosi,kaip myli tave beprotiskai ..apsisuka galvele ir uzsimanai tureti dar viena leliu
TAI NESKUBEK DAR PRAEISK KIEK TAI LAIKO IR BAIME DINGS O PASKUI IR PASIRYZTI BUS NEBEBAISU O KAIP TIK SMAGU
Turime tris vaikus ir esame su vyru labai laimingi tevai,nes niekaip neisivaizduojame savo gyvenimo be situ stebuklu.As dar noreciau ketvirto.Vyras jau nebe...Niekada negalvojau kad turesiu trecia vaikuti,o kai pastojau tai net nesuabejojome kad jo negimdyti.Kad butu smagiau augti treciam vaikuciui reikia ir ketvirto.
QUOTE(niso @ 2007 04 29, 17:18)
Sveikutės, pastaruoju metu mūsų šeimoje vyksta panašūs pasvarstymai . Esame tradicinė šeima su jau paaugintais dviem berniukais, todėl vis dažniau pasvarstome, o gal? Juolab kad ir mūsų kinderiukai visai ne prieš turėti dar vieną brolį /sesę(būtų kažkas naujo!). Tik kartais mane apninka abejonės, nes esame iš tų šeimų, kurie pajamų turi tik tiek, kad patenkinti pačius būtiniausius poreikius...Bet paskaitinėjus Jūsų nuomones- ryžtas stiprėja Todėl tikiuosi kad, visdėl to artimiausiu metu, mūsų šeima pasipildys dar vienu nariu, nes arba dabar arba paskui gali būti per vėlu . Linkiu sekmės visom mamytėms, o ypač "nestandartinėms", kurios augina 3 ir daugiau !
Mano vaikai pora metu vis zirze, kad labai nori sesytes arba broliuko. As ir pati labai norejau, taip kad teko tik vyra ikalbeti...
Sunus kasdien buciuoja mano pilva ir su nekantrumu laukia broliuko...
Mes su vyru visada norejome triju vaiku.Kai as pastojau su treciu manes zmones klause,ar mes pakankamai turime pinigu islaikyti tris vaikus.Mane sitie klausimai erzindavo.As negaledavau klausytis.Is savo patirties galiu tik tiek pasakyti kad as vaikus gimdau ne del prabangos ar pinigu ,o del gausios ir mums brangios seimos.As seimoje augau viena ir zinau ka reiskia augti vienai.Tai tos mamos kurios turite viena ar du vaikus pagalvokite apie tai kad jusu vaikams butu daug smagiau augti tarp didelio burio,jie uzauga kitokie...GERESNI,MEILESNI,MOKANTYS SUPRASTI KITUS,O NEGALVOTI TIK APIE SAVE>
QUOTE(ragnez @ 2004 11 04, 18:04)
ot tai ne dzin, kaip i tave pazhiures cm darbuotoja
manau, kad kaip tik geras skirtumas tarp vaiku gautusi. jei tik nori, salygas turi - veliava tau i rankas
ash irgi noriu daugiau negu dvieju vaiku. o gal viena diena ir brangiausiaji pavyks tuo itikinti
manau, kad kaip tik geras skirtumas tarp vaiku gautusi. jei tik nori, salygas turi - veliava tau i rankas
ash irgi noriu daugiau negu dvieju vaiku. o gal viena diena ir brangiausiaji pavyks tuo itikinti
mažiau reik dėmesio kreipt į tai kas ir kaip žiūri. to niekada neišvengsim, tokia jau ta visuomenė mūsų. turiu 3 vaikus ir džiaugiuosi.
as irgi turiu tris vaikiukus ir esu pati laimingiausia mama
sveikos, aš taip pat turiu tris vaikučius ir DABAR esu labai laiminga!!!!! Pirmojo laukėm labai, suplanuotas buvo, antrąjam "pribrendau" (t.y. pradėjau norėti), kai pirmagimiui buvo apie 3m. Tad neužilgo ir antrasis gimė. Tarp abiejų berniukų dabar yra 4,5 m. skirtumas. Šiuo metu labai pešasi , niekuo nepasidalina, bet, tikiuosi, išaugs ir sutars tarpusavyje. Kadangi abu berniukai, tai labai norėjosi mergytės Nors šiaip nebūčiau ryžusis taip greitai vėl tapti mama, bet gavosi netyčiukas . Ir tas netyčiukas buvo mergytė Dabar turiu , kaip sakau, visą komplektą Nuostabu turėti tiek vaikučių, nors etvirtąjąm nebesiryžčiau....
QUOTE(mamuke68 @ 2008 04 06, 11:04)
Kodėl reikia ryžtis jis arba yra tikrai norimas, arba auginama vienas arba du vaikučiai. Iš kur tas noras turėti trečią
As asmeniskai nelabai supratau ko tu klausi?
As turiu du ,bet niekada nesakauk kad neturesiu trecio,manau kaip bus taip bus