tikriausiai mintis ta, kad jei turi 2 vaikus, trečias lengviau, o ketvirtas jau savaime
Na labai baltai pavydžiu daugiavaikėms ir tikrai noriu trečio. tik klausimas kada - tarp pirmųjų dviejų metų skirtumas, gal gimdyt kitamęt, tai vėl bus du metukai .2004,2006 ir 2008???
Ar yra tokių mamyčių kur TRYS vaikai kas 2 metai? jei grįžtūte atgal ar trečią planuotute taip santykinai anksti?
Mano atveju, antrasis po 2 metų ne itin apsunkino gyvenimą, nors buvo daug užuojautos iš aplinkinių, kad bus sunku.
Po abiejų į darbus grižau paauginus vos 4- 5 mėnesius. Viršvalandžių griežtai nedirbu, tad ir laiko su vaikais pakankamai turiu.
Kaip manot, į ką labiau atsižvelgti planuojant trečią, jei norus, taigi ir laiką gali pareguliuoti ? ar trečio atveju pasiteisina pasakymas kad geriau atvargti vienu metu? faktas kad džiaugsmai irgi per greit prabėga, bet faktas ir kad paskui būna sunkiau pasiryžti..
QUOTE(Simomama @ 2007 04 17, 12:42)
tikriausiai mintis ta, kad jei turi 2 vaikus, trečias lengviau, o ketvirtas jau savaime
Kažin ar trečiam lengviau ryžtis, jei planuojant . Juk pas mus norma yra 2 vaikai . Nes jeigu planuoji trečią vaikiuką, tai tolygu planuot paspjaudymus į aplinkinių nuomonę . Gal ketvirtam tik lengviau, nes taip ar taip jau visi laiko .
O dėl klausimo "kada?" , tai, manau, širdis jaučia kada geriausias metas naujai gyvybei ateiti ...
QUOTE(Kuzia @ 2007 01 04, 23:41)
O aš visai būčiau norėjus netyčiuko
dar ne viskas prarasta
Papildyta:
nezinau, gal as dar per trumpai turiu tuos tris, bet man tai kol kas zhiauriai sunku
QUOTE(taburete @ 2007 04 17, 22:53)
dar ne viskas prarasta
Svajonių planas įvykdytas
Žr. 1 temos žinutę
[quote=Kuzia,2007 04 17, 14:13]
Kažin ar trečiam lengviau ryžtis, jei planuojant . Juk pas mus norma yra 2 vaikai . Nes jeigu planuoji trečią vaikiuką, tai tolygu planuot paspjaudymus į aplinkinių nuomonę . Gal ketvirtam tik lengviau, nes taip ar taip jau visi laiko .
As pritariu,kad musu visuomene mus jau dabar laiko nelabai o jau jai ketvirtas ,tai visai
As pritariu,kad musu visuomene mus jau dabar laiko nelabai o jau jai ketvirtas ,tai visai
QUOTE(Kuzia @ 2007 04 17, 14:13)
O dėl klausimo "kada?" , tai, manau, širdis jaučia kada geriausias metas naujai gyvybei ateiti ...
bet KAIP malonu laukti to trecio...
Na labai baltai pavydžiu daugiavaikėms ir tikrai noriu trečio. tik klausimas kada - tarp pirmųjų dviejų metų skirtumas, gal gimdyt kitamęt, tai vėl bus du metukai .2004,2006 ir 2008???
Ar yra tokių mamyčių kur TRYS vaikai kas 2 metai? jei grįžtūte atgal ar trečią planuotute taip santykinai anksti?
Mano atveju, antrasis po 2 metų ne itin apsunkino gyvenimą, nors buvo daug užuojautos iš aplinkinių, kad bus sunku.
Po abiejų į darbus grižau paauginus vos 4- 5 mėnesius. Viršvalandžių griežtai nedirbu, tad ir laiko su vaikais pakankamai turiu.
Kaip manot, į ką labiau atsižvelgti planuojant trečią, jei norus, taigi ir laiką gali pareguliuoti ? ar trečio atveju pasiteisina pasakymas kad geriau atvargti vienu metu? faktas kad džiaugsmai irgi per greit prabėga, bet faktas ir kad paskui būna sunkiau pasiryžti..
Pas mane kaip tik taip ir gavosi kas du metus ir jau trecias po 20 dienu bus,tarp pirmo ir antro 2,2 metu skirtumas,o tarp antro ir busimo trecio 2 metai,jei viskas gerai.Sunku tai aisku labai,nes daznai bunu viena,vyras juroj,bet zinau kad kai jie paaugs tai bus linksma
pas mani skirtumas tarp vaikų 1,5 metų . neplanavau, taip gavos. Dabar jau gerai, planuot nebereiks
Sveikutės, pastaruoju metu mūsų šeimoje vyksta panašūs pasvarstymai . Esame tradicinė šeima su jau paaugintais dviem berniukais, todėl vis dažniau pasvarstome, o gal? Juolab kad ir mūsų kinderiukai visai ne prieš turėti dar vieną brolį /sesę(būtų kažkas naujo!). Tik kartais mane apninka abejonės, nes esame iš tų šeimų, kurie pajamų turi tik tiek, kad patenkinti pačius būtiniausius poreikius...Bet paskaitinėjus Jūsų nuomones- ryžtas stiprėja Todėl tikiuosi kad, visdėl to artimiausiu metu, mūsų šeima pasipildys dar vienu nariu, nes arba dabar arba paskui gali būti per vėlu . Linkiu sekmės visom mamytėms, o ypač "nestandartinėms", kurios augina 3 ir daugiau !
Sveikutes,
As labai labai norejau triju vaikuciu. O vyras ne, taikesi su tuo kaip su neisvengiamybe, nes zinojo, kad jei as noriu, man reikia, tai as ir turesiu Bet kaip spindejo jo akys, kai gime trecias Ir kiek daug laiko dabar su juo praleidzia, kaip juo dziaugiasi Pas mane tarp antros ir trecio 5 metu skirtumas, tai jokiu problemu. "Dickes" jau kartais paziuri broli (nenoriu ilgam uzkrauti, nes jos turi savu reikalu, nenoriu paversti ju nemokamomis auklemis), ir vis man kartoja: mama, koks jis grazus, koks jis fainas O broliukas (jam dabar 5 men) visas nusvinta kai pasirodo seses - jos jam geriausi zaislai Zodziu, ai... ne minutes nesigailejau, kad turiu tris. Ketvirto nebeplanuoju, bet, jei Dievulis atnestu, uzaugintume.
As labai labai norejau triju vaikuciu. O vyras ne, taikesi su tuo kaip su neisvengiamybe, nes zinojo, kad jei as noriu, man reikia, tai as ir turesiu Bet kaip spindejo jo akys, kai gime trecias Ir kiek daug laiko dabar su juo praleidzia, kaip juo dziaugiasi Pas mane tarp antros ir trecio 5 metu skirtumas, tai jokiu problemu. "Dickes" jau kartais paziuri broli (nenoriu ilgam uzkrauti, nes jos turi savu reikalu, nenoriu paversti ju nemokamomis auklemis), ir vis man kartoja: mama, koks jis grazus, koks jis fainas O broliukas (jam dabar 5 men) visas nusvinta kai pasirodo seses - jos jam geriausi zaislai Zodziu, ai... ne minutes nesigailejau, kad turiu tris. Ketvirto nebeplanuoju, bet, jei Dievulis atnestu, uzaugintume.
Siuo metu laukiuosi antro, bet jau kirba mintele ir apie trecia - ir vyras labai nori ir palaiko. Vienintele problema - kada. Dabar tarp vaikuciu bus 1 ir 9 men. Antra planuoju auginti 2 metus, o po to grizti i darba (dirbu mokytoja - reikia kvalifikacija kelti, varda aukstesni apsiginti). Tai padirbeti reiktu min. 3 metus, gal net daugiau. per tiek laiko vyriausiajai jau butu 7 metukai. o tokio didelio amziaus skirtumo as nenoriu. Tai galvoju, gal tada is kart ir ketvirta planuoti? Nezinau, nenorieciau kad mano pagrandukas augtu kaip vienturtis, nes turiu labai gera pavyzdi - mano vyro jauniausiajai sesei tik 17 - tai pana su TOOOKIAIS reikalavimais - tikras vienturtis lepunelis.
QUOTE(gri36 @ 2005 05 04, 11:47)
o as mergos
QUOTE(aisteba @ 2005 05 11, 11:09)
Ir aš jau pasvajoju, nors mažiausiam dar tik 5 mėnesiukai . jei kas man paskaytų, kad tikrai būtų mergytė, nebelaukčiau .
noreciau ir as trecio, o jei dar zinociau, kad berniukas, tai ir dabar noreciau