Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasiryžt trečiam vaikui

QUOTE(Daivika @ 2006 01 12, 13:39)
AStonke pas pas mus vyresnieji vaikai gimę tais pačiais metais tą pačią dieną, o mažiukai irgi tą pačią dieną tik metai kiti.GERAS 4u.gif
Tai jau pazinosiu 2 vaikus gimusius tą pačią dieną!Mano pazįstama ir pagimdė berniuką 1999,03,24 įdomūs vaikai.........Astrologė įdomiai papasakojo,kad tai yra indigo vaikai........ir tikrai stebiu mergytė visai kitokia........o berniukas labai prie kūrybos.......ką paima-tas sekasi................tik reik vis skatinti.netingėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 09, 19:48)
Nepyk, bet girdziu tik egoizma tavo zodziuose ir viskas  schmoll.gif Daznai ivykdoma norma 2 vaikai, o jau po to psio. Kaip sakoma, norisi pagyventi sau biggrin.gif  tik ivelkama tai i toki ruba kaip - sunku su finansais, esu mirusi bent 2 metams ir pan. Kai nori, viska imanoma suderint  rolleyes.gif
O as kaupiuosi... Gal po kokio pusmecio ir susikaupsiu  blush2.gif

Aišku,kad vaikų gali turėti"kiek nori" ir viską suderinti...........Bet....ne visi turi kantrybės...........Man jau nuo 2 "vaziuoja stogas" ir tie praleisti 6metai(3 su vienu,3 su kitu)mane tikrai išvargino,vargina ir dabar.........todėl tikrai jau noriu pagyventi ir sau.......... o kai.ateis noras...........laikas.............gal............ nestuke.gif  Tiesiog dabar tikrai neturiu jėgų........nes visas laikas skirtas tik vaikams............Darbas+namai+vaikų treniruotės+vakarienė-eiti miegoti! doh.gif

Atsakyti
Geriausia, kai planuoji antrą, o gaunasi +2 (dvynukai), taip ir tampi daugiavaike šeima be didelių apmąstymų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2006 01 23, 16:13)
Geriausia, kai planuoji antrą, o gaunasi +2 (dvynukai), taip ir tampi daugiavaike šeima be didelių apmąstymų  biggrin.gif

Mano dviem draugėm taip nutiko bigsmile.gif
Atsakyti
as visada zinojau, kad turesiu tris vaikus. ir turiu thumbup.gif labai tuo dziaugiuosi ir visoms, kas abejoja - ar pasiryzti treciam vaikui, sakau - RYZKITES thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi trys. 4u.gif 4u.gif Ir tarp visų trijų nemaži skirtumai.Otrečios jau nebe labai ir norėjau gimdytines kiti du jau buvo praauginti,bet vyras užsispyrė.Pasakė,kad kiekvienas vaikas atsineša savo kąsnį. thumbup.gif Ir labai atjaunėjome,kai gimė trečia.dabar jau didžiajam 18,.antram-14,otrečiai-9m.
Atsakyti
O va aš tai dabar apie trečią net galvot nenoriu. Na bent jau po 10metų gal pagalvočiau. Vyras dažnai juokais pasako , bet mane erzina jo kalbos, aš su 2 vos susitvarkau.
Atsakyti
Dar tik siandien uzsiregistravau i jusu saunu buri, bet jau spranda paskaudo, nes negaliu "islipti" is forumo keleta valandu. Pati esu is triju vaiku, noriu triju, jau turiu du sunus, labai noreciau dukrytes. Visada sakau, kaip dievulis duos, bet paslapcia tai pasvajoju, kaip cia ta mergaite susiplanavus. Kazkas minejo, kad literaturos pasiskaite. Ar galetumete kokia uzuomina numesti, ar straipsniuka koki nurodyti, ar knyga. O ar kam nors pavyko isskaiciuoti ir pagimdyti norimos lyties kudikeli?

Ir dar viena mintis kilo apie vaiku isauginima, isleidima i mokslus. Mes kaip ir daugelis jaunu seimu gyvename kreditu prisieme, dirbame samdomus darbus, savo firmos nesukureme, todel baisoka, kaip reikes vaikus i mokslus leisti. Apie nemokama aukstaji as per daug vilciu nededu, labai jau mazas procentas tai pasiekia. Savo vaiku nenuvertinu, bet ir nepervertinu. O duoti bet jau pagrinda po kojomis norisi. Tai mes su vyru toki sprendima pasirinkome - pries trejeta metu apsidraudeme kiekvienas savo gyvybe skirtingam laikotarpiui. Vienas is musu sukaupta ismoka pasiims, kai vyresniajam 18 sueis, kitas - kai mazyliui. Mintis - kai baigs mokykla galesime ir i uzsieni studijuoti isleisti. Mokame po 200 lt per menesi - nei daug, nei mazai. O jei vaikams nereikes, patys tuos draudimus pasieme galesime i namus investuoti arba keliauti mirksiukas.gif Tai dabar ramiau i ateiti ziurim. Kita vertus - ir pats esi visam gyvenimui apsidraudes - maza kas kada gali nutikti...
Atsakyti
Tu žinai aš į tuos apsidraudimus labai atsargiai žiūriu. g.gif Mano didysis,kai gimė,senelis padėjo ant knygutės tūkstantį rublių.Atsimenu skaičiavo procentus,kiek užaugs,kai jam sukaks 18.Pinigai keitėsi,pinigai buvo įšaldyti.dabar sūnui-18,tai negalime paiimti ir tų pačių tukstančio litų.Nežinau gal dabar jau nebe tūkstančio litų,o 100 tik bus litų.Išrašė tuos geltonus popierius,kad kažkada sumokės prarastus pinigus,bet gi dabar pirmenybė pensininkams.Tai nežinau kada sūnus galės pasiimti senelio padėtus tuos pinigus. g.gif O šią vasarą stos jau studijuoti ,tai remsime jau mes patys.Nežinau ar paklius į nemokamą.Mes jau nusiteikę ir mokėti už studijas.Vyras sako kiekvienas vaikas atsineša savo dalią.
Pas mus irgi buvo du berniukai,trečia netyčia gimė mergaitė.Nežiūrėjome jokių monų,tiesiog gimė netyčiukė.Mano įsitikinimu berniukai gimė pirmoje pusėje metų,o dukra gimė-antroje pusėje metų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karobke @ 2006 01 31, 10:33)
as visada zinojau, kad turesiu tris vaikus. ir turiu thumbup.gif  labai tuo dziaugiuosi ir visoms, kas abejoja - ar pasiryzti treciam vaikui, sakau  - RYZKITES thumbup.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pries 3sav pagimdziau antra. Ir kiek daug dziaugsmelio ji atnese i musu namus wub.gif Todel jau dabar svajoju apie trecia blush2.gif . Bet po truputi ilgesnes pertraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute @ 2006 03 04, 21:46)
drinks_cheers.gif Pries 3sav pagimdziau antra. Ir kiek daug dziaugsmelio ji atnese i musu namus  wub.gif Todel jau dabar svajoju apie trecia  blush2.gif . Bet po truputi ilgesnes pertraukos  ax.gif

O as antro dar tik laukiuos,bet jau ikalbejau vyra,kad su treciu ilgai netrauksim ir pametinukus gaminsim blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,zinot as auginau du mazius ir jau buvau pasakius "viskas pauze, kai man bus 35metai tada bandysiu",o jau dabar kaip rekiau NE NEEEEEEEEEEEEE (visa gerkle ) ir ka manot blink.gif po men . neticiukas .Aisku ,grubei sakant galim "SUSITVARKYT",bet as neizdrysau doh.gif .

O dabar jau susitaikem su ta mintimi,kad seimyna pagauses thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti