QUOTE(Aist @ 2004 12 03, 00:18)
Labai nuosirdziai zaviuosi visais,auginanciais daugiau kaip 2 vaikus. Tikrai.
Bet pati jau nebenoriu. Jau dabar norint abu ugdyti ir dirbti reikia arba nemazai pinigu auklei moketi,arba paciai darba (laisvalaiki) aukoti. Vyresniajam 5 metai, veziojam i Nykstuku mokyklele 2 kart per sav. , 1 kart per sav. pas logopede.Mazius(2,5 m.) turi tystis kartu ir trintis uz duru, kol brolis tarkim baseine plaukioja. Jei mazgius suserga, vyresnysis negali vykti i burelius. Maziu taip pat norisi ugdyti. Pati dirbu privatu darba, kartais galiu nusimuilinti, bet reikia ir rimtai padirbet. Seimoj 2 masinu darosi per mazai-man,vyrui,auklei vaikus vezioti.Kadangi vaikai abu vemia vaziuodami ne automob. kedutese,tai savo masina su kedutem palieku auklei, o pati varau autobusu.
Vaikai ne zole, patys neauga. Nezinau, ne piniguose esme, o demesyje. Manau,kad man butu sunku dar vienam vaikui skirti pakankamai demesio ir dar islikti idomia pati sau(tai yra skirti savisvietai laiko).
O vyras (ir pazistami) spaudzia-darom ,tipo, mergaite. Siaip teoriskai man sunku vienai atlaikyti moteriska fronta, bet vis tiek dar nenoriu trecio. Nebent veliau. Ir gal isidukrinti, o ne gimdyti.
Papildyta @ [mergetime]1102022478[/mergetime]
Tai bent aisku,kad mergaite butu. O tai dar trecia berna pasidarytumem.
Suprantu tave!Pati sėdziu prie baseino durų su maze,kol dičkis pasiplaukioja

!Norint,kazką vaikams duoti-reikioa pačiai daug ko atsisakyti......Tada gali tapti tik namų ekonome!

Negali niekur ištrūkti,pasitobulėti......Vaikai,da vaikai.........Pavasarį pirksime baidarę-jau lyg ir visi galėtume pakeliauti,bet mazytė,dar maza!O jei dar vienas....?Dar kokie 5m.prarasti..........Šaunuolės tos,kurios jų turite daug!valstybė turėtų ordinus jums išrašyti.....Sunku su tais vaikais-bet be jų ir negerai!
DARYK VISKĄ 100%