Vaikštinėjant po forumą kai prie niko pamatau, kad trys vaikeliai, apima labai geras jausmas, kad yra tokių mamyčių. Labai džiaugiuosi už jas. Aš irgi vienu metu labai norėjau, bet kažkaip vyras vis buvo prieš, o dabar jau traukinys nuvažiavo
Taip kad jeigu tik yra noras ir galimybės, tai nuostabu
QUOTE(Marinčik @ 2006 01 03, 08:47)
O kam jus kreipiat dėmesį į kažkokios babulkos ir pan.Jos tik ir plepa ,kad neturi ką veikt,aš nekreipiu dėmesį tai mano gyvenimas,mano šeima ir eina visi ........
Nelabai išeina dėmesio nekreipt, kai į akis tiesiai rėžia savo nuomonę .
QUOTE(Marinčik @ 2006 01 03, 08:47)
O kam jus kreipiat dėmesį į kažkokios babulkos ir pan.Jos tik ir plepa ,kad neturi ką veikt,aš nekreipiu dėmesį tai mano gyvenimas,mano šeima ir eina visi ........
Ne visoms išeina to dėmesio nekreipt....Yra tokių, kurioms dzin, ką aplinkiniai galvoja (kaip tokioms pavydžiu ), o va yra ir tokių, kurios negali/nemoka nuo to aplinkinių požiūrio atsiriboti...
Va, kad ir pas mane darbe: didesnioji dalis ne tik kad apskritai be vaikų (pati valdžia valdžiausia, moterys abi, beje), bet didesnioji dalis kolegių dar priedo ir senmergės... Ir su trim būsiu aš VIENINTELĖ tarp 40 bobų kolektyvo...
QUOTE(Ramsius @ 2006 01 03, 10:47)
Ne visoms išeina to dėmesio nekreipt....Yra tokių, kurioms dzin, ką aplinkiniai galvoja (kaip tokioms pavydžiu ), o va yra ir tokių, kurios negali/nemoka nuo to aplinkinių požiūrio atsiriboti...
Va, kad ir pas mane darbe: didesnioji dalis ne tik kad apskritai be vaikų (pati valdžia valdžiausia, moterys abi, beje), bet didesnioji dalis kolegių dar priedo ir senmergės... Ir su trim būsiu aš VIENINTELĖ tarp 40 bobų kolektyvo...
Tai gal negali vaikų turet,ar dar kokios problemos ,jeigu senmerges viskas aišku.
turi didžiotis kad esi sveika,nuostabi 3 vaikučių mama,kokia bus graži senatve anukai,didžiule šeima.AŠpati augau viena neturėjau brolių,seserų,tai visą laiką
sakiau ,kad tikrai vieno vaiko neturėsiu ir turiu 3.(galvojau kad bus tik 2)
Ir kaip smagu kai yra pini namai vaikų juokas,balsai, džiaugsmai.Aišku buna ir sunku ,bet buna visoms sunku ir kurios visai vaikų neturi.Tai kad mamos jus didžiogites kad dievas davė jums tokia dovaną ir jus pagimdet po 3 sveikus nuostabius Lietuvos piliečius.
NA, GRAZHU PASKAITYTI... NORECIAU IR AS, BET... SHIO METU SU 2 VAIKAIS VIENA LIKAU, TAD... TIK SVAJONES... GAL KADA NORS... 3 VAIKAI, PAGAL MANE- NORMA... GAL, KAI PASKAITAU, KAD 16 VAIKU SHEIMOJE- TAI PAGALVOJU- KEISTA, BET 3-4, TAIGI NE TAIP IR DAUG... RUSU KALBOJE ZHODIS ''SEM'JA'', TAI KAIP 7 ''JA, TAI YRA- 7 ''ASH''... TAD IDEALU- 2 TEVAI , 5 VAIKAI ))
QUOTE(JelenaT @ 2006 01 03, 14:27)
NA, GRAZHU PASKAITYTI... NORECIAU IR AS, BET... SHIO METU SU 2 VAIKAIS VIENA LIKAU, TAD... TIK SVAJONES... GAL KADA NORS... 3 VAIKAI, PAGAL MANE- NORMA... GAL, KAI PASKAITAU, KAD 16 VAIKU SHEIMOJE- TAI PAGALVOJU- KEISTA, BET 3-4, TAIGI NE TAIP IR DAUG... RUSU KALBOJE ZHODIS ''SEM'JA'', TAI KAIP 7 ''JA, TAI YRA- 7 ''ASH''... TAD IDEALU- 2 TEVAI , 5 VAIKAI ))
Aš buvau viena su 2 vaikais,bet dievulis manę pagailėjo ir atsiunte man kitą vyra su kurio aš pagimdžiau 3 vaikiuką.
QUOTE(Marinčik @ 2006 01 03, 15:41)
Aš buvau viena su 2 vaikais,bet dievulis manę pagailėjo ir atsiunte man kitą vyra su kurio aš pagimdžiau 3 vaikiuką.
NA, IR ASH TIKIU, KAD IR MAN TAIP BUS:)
TARP KITKO, PAS MANE IRGI 2 PANOS, TAD SUNELIS BUTU NE PRO SHAL
QUOTE(JelenaT @ 2006 01 05, 10:20)
NA, IR ASH TIKIU, KAD IR MAN TAIP BUS:)
Jeigu nori ,taip ir bus , svarbu ,kad yra noras pasitikėk savimi.Ir atsiras dar geresnis vyras tavo gyvenime negu buvo.
QUOTE(Marinčik @ 2006 01 05, 10:25)
Jeigu nori ,taip ir bus , svarbu ,kad yra noras pasitikėk savimi.Ir atsiras dar geresnis vyras tavo gyvenime negu buvo.
lotuliukas: TAI KAD BLOGESNI SUNKU BUT RAST, O GERESNI- TIKRAI SURASIU
QUOTE(Aist @ 2004 12 03, 00:18)
Labai nuosirdziai zaviuosi visais,auginanciais daugiau kaip 2 vaikus. Tikrai.
Bet pati jau nebenoriu. Jau dabar norint abu ugdyti ir dirbti reikia arba nemazai pinigu auklei moketi,arba paciai darba (laisvalaiki) aukoti. Vyresniajam 5 metai, veziojam i Nykstuku mokyklele 2 kart per sav. , 1 kart per sav. pas logopede.Mazius(2,5 m.) turi tystis kartu ir trintis uz duru, kol brolis tarkim baseine plaukioja. Jei mazgius suserga, vyresnysis negali vykti i burelius. Maziu taip pat norisi ugdyti. Pati dirbu privatu darba, kartais galiu nusimuilinti, bet reikia ir rimtai padirbet. Seimoj 2 masinu darosi per mazai-man,vyrui,auklei vaikus vezioti.Kadangi vaikai abu vemia vaziuodami ne automob. kedutese,tai savo masina su kedutem palieku auklei, o pati varau autobusu.
Vaikai ne zole, patys neauga. Nezinau, ne piniguose esme, o demesyje. Manau,kad man butu sunku dar vienam vaikui skirti pakankamai demesio ir dar islikti idomia pati sau(tai yra skirti savisvietai laiko).
O vyras (ir pazistami) spaudzia-darom ,tipo, mergaite. Siaip teoriskai man sunku vienai atlaikyti moteriska fronta, bet vis tiek dar nenoriu trecio. Nebent veliau. Ir gal isidukrinti, o ne gimdyti.
Papildyta @ [mergetime]1102022478[/mergetime]
Tai bent aisku,kad mergaite butu. O tai dar trecia berna pasidarytumem.
Suprantu tave!Pati sėdziu prie baseino durų su maze,kol dičkis pasiplaukioja !Norint,kazką vaikams duoti-reikioa pačiai daug ko atsisakyti......Tada gali tapti tik namų ekonome! Negali niekur ištrūkti,pasitobulėti......Vaikai,da vaikai.........Pavasarį pirksime baidarę-jau lyg ir visi galėtume pakeliauti,bet mazytė,dar maza!O jei dar vienas....?Dar kokie 5m.prarasti..........Šaunuolės tos,kurios jų turite daug!valstybė turėtų ordinus jums išrašyti.....Sunku su tais vaikais-bet be jų ir negerai! Bet pati jau nebenoriu. Jau dabar norint abu ugdyti ir dirbti reikia arba nemazai pinigu auklei moketi,arba paciai darba (laisvalaiki) aukoti. Vyresniajam 5 metai, veziojam i Nykstuku mokyklele 2 kart per sav. , 1 kart per sav. pas logopede.Mazius(2,5 m.) turi tystis kartu ir trintis uz duru, kol brolis tarkim baseine plaukioja. Jei mazgius suserga, vyresnysis negali vykti i burelius. Maziu taip pat norisi ugdyti. Pati dirbu privatu darba, kartais galiu nusimuilinti, bet reikia ir rimtai padirbet. Seimoj 2 masinu darosi per mazai-man,vyrui,auklei vaikus vezioti.Kadangi vaikai abu vemia vaziuodami ne automob. kedutese,tai savo masina su kedutem palieku auklei, o pati varau autobusu.
Vaikai ne zole, patys neauga. Nezinau, ne piniguose esme, o demesyje. Manau,kad man butu sunku dar vienam vaikui skirti pakankamai demesio ir dar islikti idomia pati sau(tai yra skirti savisvietai laiko).
O vyras (ir pazistami) spaudzia-darom ,tipo, mergaite. Siaip teoriskai man sunku vienai atlaikyti moteriska fronta, bet vis tiek dar nenoriu trecio. Nebent veliau. Ir gal isidukrinti, o ne gimdyti.
Papildyta @ [mergetime]1102022478[/mergetime]
Tai bent aisku,kad mergaite butu. O tai dar trecia berna pasidarytumem.
QUOTE(AStonke @ 2006 01 08, 14:48)
Suprantu tave!Pati sėdziu prie baseino durų su maze,kol dičkis pasiplaukioja !Norint,kazką vaikams duoti-reikioa pačiai daug ko atsisakyti......Tada gali tapti tik namų ekonome! Negali niekur ištrūkti,pasitobulėti......Vaikai,da vaikai.........Pavasarį pirksime baidarę-jau lyg ir visi galėtume pakeliauti,bet mazytė,dar maza!O jei dar vienas....?Dar kokie 5m.prarasti..........Šaunuolės tos,kurios jų turite daug!valstybė turėtų ordinus jums išrašyti.....Sunku su tais vaikais-bet be jų ir negerai!
Nepyk, bet girdziu tik egoizma tavo zodziuose ir viskas Daznai ivykdoma norma 2 vaikai, o jau po to psio. Kaip sakoma, norisi pagyventi sau tik ivelkama tai i toki ruba kaip - sunku su finansais, esu mirusi bent 2 metams ir pan. Kai nori, viska imanoma suderint
O as kaupiuosi... Gal po kokio pusmecio ir susikaupsiu