Kaip smagu, kad mūsų, trivaikių, gretos gausėja! (turiu galvoje Kuzia, Ramsiu ir kitas) Šaunu!
Aš taip pat labai džiaugiuosi, kad turiu tris!
O aš vieną dieną labai noriu, sakau viskas turėsiu tris. Bet kt. dieną vėl pradedu abejoti ir galvoju na gal užteks ir dviejų. Kažkokia esu visai neapsisprendusi šiuo klausimu
QUOTE(Daiv@ @ 2005 12 15, 11:47)
O aš vieną dieną labai noriu, sakau viskas turėsiu tris. Bet kt. dieną vėl pradedu abejoti ir galvoju na gal užteks ir dviejų. Kažkokia esu visai neapsisprendusi šiuo klausimu
Tau reikia mergytes ,jeigu pajamos leidžia tai kodel gi ne,ir jai pačios sveikata gera.Ir su vyru viskas gerai ir jei jis nori aišku kad reikia.
QUOTE(Marinčik @ 2005 12 15, 11:12)
Tau reikia mergytes ,jeigu pajamos leidžia tai kodel gi ne,ir jai pačios sveikata gera.Ir su vyru viskas gerai ir jei jis nori aišku kad reikia.
Dėl vyro, tai kaip čia pasakius Antrą vos prisikalbinau Sako jei turėsi tai tik ne nuo manęs
nesvarbu trecias ar ketvirtas.sveikinu,jei tik norite ir galite .zmogelis-nuostabi dievo dovana.nesvarbu kelintas-jis suteikia daug dziaugsmo,iprasmina gyvenimą.turedama tris ir turėdama gera materialine padėti dar dvieju neatsisakyciau.
As turiu tris ir tikrai nesigailiu. Tik labai nepatinka poziuris i daugiavaikes seimas, tkrai ziuri kaip i asocialia ar kokia kekse, nors abu esam su aukstaisiais ir turim normalia materialine padeti. Stengiuosi neimti i galva, bet kartais vien isejus i kiema su vaikais bobuciu zvilgsniai tai suknisa nuotaika...
Jei iseina neimti i galva visuomenes poziurio ir leidzia materialine padetis, tai as ir uz trecia ir uz ketvirta ir uz penkta.
Jei iseina neimti i galva visuomenes poziurio ir leidzia materialine padetis, tai as ir uz trecia ir uz ketvirta ir uz penkta.
Pirmiausia tai su Naujais metais visas jus ir jusu nuostabius plenciukus
jau seniai noriu trecio vaiko, tik va niekaip vyras tam nesiryzo. O dabar jau nebegaleciau isnesioti...nors ir labai noriu trecio vaikelio. Tad mamos ir teciai, jei pajutote begalini nora vel supuoti mazyli, neatideliokite to kitiems metams ar geresniems laikams! Sekmes jums
jau seniai noriu trecio vaiko, tik va niekaip vyras tam nesiryzo. O dabar jau nebegaleciau isnesioti...nors ir labai noriu trecio vaikelio. Tad mamos ir teciai, jei pajutote begalini nora vel supuoti mazyli, neatideliokite to kitiems metams ar geresniems laikams! Sekmes jums
QUOTE(Lucy @ 2005 12 28, 01:02)
Stengiuosi neimti i galva, bet kartais vien isejus i kiema su vaikais bobuciu zvilgsniai tai suknisa nuotaika...
Aha...Va dabar jau trečia savaitė kaip turiu namie 2 savo+1 sesės...Nu tai jau spėjau pastebėti, kaip gatvėje arba šiaip viešoj vietoj kai kurie pasižiūri... Kaip į vargšus, sako vyras
Nors aišku ne visi...Va vakar Maximoj pardavėja taip maloniai nužiūrėjo...Sako, va, vyresnieji tokie kuklūs, o mažoji tokia drąsi..
QUOTE(Ramsius @ 2006 01 02, 23:59)
Aha...Va dabar jau trečia savaitė kaip turiu namie 2 savo+1 sesės...Nu tai jau spėjau pastebėti, kaip gatvėje arba šiaip viešoj vietoj kai kurie pasižiūri... Kaip į vargšus, sako vyras
Nors aišku ne visi...Va vakar Maximoj pardavėja taip maloniai nužiūrėjo...Sako, va, vyresnieji tokie kuklūs, o mažoji tokia drąsi..
O man visada buvo gražu pažiūrėt į šeimas su 3 vaikais . Nu ką, pagimdysim, žiūrėsim ar dar kam tai gražu ...
O kam jus kreipiat dėmesį į kažkokios babulkos ir pan.Jos tik ir plepa ,kad neturi ką veikt,aš nekreipiu dėmesį tai mano gyvenimas,mano šeima ir eina visi ........