Įkraunama...
Įkraunama...

"EUCABAL" BALZAMAS

Labas vakaras.

Norėčiau paklausti Jūsų ar vaiką gali alergizuoti "Eucabal" balzamas?
Mano sūneliui beveik keturi metukai, beveik prieš mėnesį buvo pradėjęs labai stipriai kosėti, na tokiu priepoliniu kosuliu. O viskas prasidėjo nuo menko užkimimo. Aš tai pastebėjusi ėmiau tept tuo balzamu, nestaip patarė gydytoja. Tačiau kosulys sulig kiekviena diena darėsi vis stipresnis, kol po savaitės atsidūrėme ligoninėje, tada dar neįtariau kad tai gali būti nuo to balzamo, tad ta pati vakara dar sutepiau savo sūnelį tuo balzamu, tai pastebėjo įėjusi į palatą seselė, tačiau kai ji pasakė gydytojai, kad gal būt tas priepuolinis kosulys mano berniukui nuo to balzamo, ji nepatikėjo ir visą tą laiką kol gulėjom ligoninej mano sūnų gydė nuo kažkokio refliukso. Tačiau kai apie tą alergiją užsiminė seselė, aš jau nuo kitos dienos to balzamo nebetepiau ir kosulys sulig kiekviena diena darėsi vis mažesnis, kol beveik po dviejų svaičių nuo ligos pradžios visiškai pranyko.
Labai norėčiau sužinot Jūsų nuomonę šiuo klausimu. Ar tikrai mano sūnus gali būti alergiškas tam balzamui? Beje niekas netiki kad nuo to balzamo mano vaikui prasidėjo toks kosulys. Iš anksto ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Jeigu patepus balzamu po kurio laiko kosulys prasideda, tai tikriausia alergija.Tačiau praėjus keletui valandų, kai tas balzamas išsigaruoja, kosulys turi praeiti.
Atsakyti