Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

QUOTE(ramyra @ 2007 11 29, 17:00)
Mes jau uzsakem savo keturmeciui pas Kaledu seneli "Nykstuko" prenumerata kietiems metams  thumbup.gif

Mes TAIP PAT thumbup.gif
Ir labai džiaugėmės gavę dovanų įvairių užduočių knygelių thumbup.gif
Dar kartais Žirniuką perkam, močiutės Barbėm ar Princesėm palepina
Atsakyti
QUOTE(Krisma @ 2007 01 06, 16:31)
Sveiki. Ar perkate savo mažiuliams žurnaliukus? Dabar jų yra daugybė - "Flintas", "Pipiras", "Barbė" ir t.t. Manoji labai mėgsta belekokius žurnaliukus, kur reikia mokytis rašyti raideles, sujungti taškiukus, lipdyti lipdukus, spalvinti. Neblogas jos amžiuje (4m.) yra "Baltoji pelytė", "Žirniukas". O jūs kokius perkate?

Mielai perku kur naudos duoda, ugdymo užduotėlių yra, bet panai vis už akių Barbės kliūna, dar visokių ten dovanėlių ant viršelio priklijuoja, kad vyksta derybos kiekvieną kartą, kodėl tas , o ne tas doh.gif bet tėtis perka ir vieną ir kitą unsure.gif
QUOTE(oaze @ 2007 01 06, 23:55)
"penki" - geras žurnalas. Bet kartais nuperku ir "Barbę", nors nieko naudingo ten nėr.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nors maniškis didelio susidomėjimo nerodo žurnalams, bet kartais paprašo, kad nupirkčiau mikės pukotuko žurnaliuką, patinka jam, toks spalvingas, pats skaityti dar nemoka, paprašo kad aš pakaityčiau.kartais paprašo tokių, kur didesniems vaikučiams skirti, tai paaiškinu, kad neįdomu jam bus, ten reikia užduotis spręsti, o jis dar aš manyčiau mažas dar.turim keleta įvairių žurnalų vaikams.
Atsakyti
Sveikos mamos. Man reikalinga Jusu pagalba. As esu psichologe magistrante ir rasau siuo metu savo kursini darba, kuriame atlikineju tyrima kaip tevai itakoja vaiku mirties sampratos vystymasi. Ma labai reiketu kad mamos, turincios vaiku, o ypac tos, kuriu vaikai susidure su artimo zmogaus netektimi, uzpildytu anonimine anketa. Jei Jus galetumete man padeti ir uzpildyti mano anketa, parasykite man i AZ ir as jums atsiusiu ankteta. Buciau Jums labai labai dekinga.
Atsakyti
Maniškė labai mėgsta žurnaliukus ir knygutes. Net labiau vertina už žaisliukus. Įdomiausi tie, kur galima ką nors iškirpti ir priklijuoti. Bet nesu tikra ar verta pirkti mergaitiškus žurnaliukus su visokiom barbėm. Jie gražūs ir spalvoti, bet tušti savo vidumi. Kažin ar nesuformuos vaikui blogo skonio. Bet labai vilioja visokiompridėtom dovanėlėm.
Atsakyti
Mniske taip pat megsta zurnaliukus ypac tuos kur buna su kokia nors dovanele thumbup.gif
Atsakyti
Su artėjančiais peliuko metais drinks_cheers.gif , visiems daug laimės, meilės, o svarbiausia sveikatos, tada visą kitą pasieksime patys rolleyes.gif .
O mes pradėjom nuo "Mikės Pūkuotuko" su juo bųdami penkerių jau labai puikiai skaitėme blush2.gif , vėliau pirkom " Penki" žurnaliuką, o dabar pats pačiausias " Donaldas ir kiti" thumbup.gif . Nors "Mikei Pūkuotukui" vaikas jaučia sentimentus unsure.gif .
Atsakyti
Laba diena mielos mamites. Istikruju prasau pagalbos. Nes pati esu ruse, vyras lietuvis. Patarkit kokios knygutes geriausei pirkti skaitimui 3 metu vaikui (mergitei). Gal dar kokius nesunkius elerastukus daineliu atsiusit? As zinau tik rusiskus, o vyras, vyras kiek jis buna su vaikais vistek pagrinde mamites uzsiema su vaikais. Aciu visems is anksto uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Nataly @ 2008 01 13, 19:09)
Laba diena mielos mamites. Istikruju prasau pagalbos. Nes pati esu ruse, vyras lietuvis. Patarkit kokios knygutes geriausei pirkti skaitimui 3 metu vaikui (mergitei). Gal dar kokius nesunkius elerastukus daineliu atsiusit? As zinau tik rusiskus, o vyras, vyras kiek jis buna su vaikais vistek pagrinde mamites uzsiema su vaikais. Aciu visems is anksto uz pagalba.

Sveika, na pas mane irgi tokia pat problemą buvo ,tai dabar aš perku lietuviškas knygutes, nes pas mus šeimoj lietuviškai kalbam su vaiku pagrinde, tik po truputi jau moka ir keletą žodžių rusiškai.
O knygelės aš perku tokias spalvingas, kad vaikui būtu įdomų jas vartyti, nes vistiek skaityti tokiam amžiuj nemoka, pačiai tenka skaityti, taigi mėgsta mano mažiukas vaikiškus filmukas,pvz:mikė pūkuotukas, teletabius ir daugiausiai jam patinka iš dysnejaus filmukai, jie tokie gražus,tai perku tokias pat knygutes, pvz: mike pūkuoyukas, liūtas karalius, ratai, mauglis, šrekas ir t.t. ir įvairias pasakas. na pas mane berniukas. o mergaitei galima apie princeses,apie gyvūnus, galima įvairių, juolab dabar pasirinkimas didelis parduotuvės lentynose.
na o jeigu domina rusiškos knygutės, tai rusų knygynuose turėtu būti.
Atsakyti
Tokio amziaus vaikui idomiausia knygutes kur nedaug teksto,bet grazus paveiksliukai,jis jas varto,klausineja,taip ir susidomi knygutem,paskui praso paskaityti,o veliau ir pats noriai mokosi raideliu,nes jam idomu suzinoti kas cia parsyta,didziausias tikslas vaika sudominti knyga,knigyne ju yra ivairiausiu.Dar vaikiukams labai patinka spalvinimo knygeles su tekstu
Atsakyti
Aciu uz patarimus, bet mane domina dar elerastukai, 3metuku brolio dukrite eina i rusu darzeli, tai ji atmintinai zino keles elerastukus, dainelius. O maniske daznai serga, tai galvoju as palavinsiu jos atminti. Bet kiek ziurejau, labai man atrodo sunkius rasdavau.
Atsakyti
QUOTE(Nataly @ 2008 01 14, 15:49)
Aciu uz patarimus, bet mane domina dar elerastukai, 3metuku brolio dukrite eina i rusu darzeli, tai ji atmintinai zino keles elerastukus, dainelius. O maniske daznai serga, tai galvoju as palavinsiu jos atminti. Bet kiek ziurejau, labai man atrodo sunkius rasdavau.

na maniskis irgi eina i darzeli ir gana nemazai zino eilerastuku ir sakyciau nelabai jau lengvu.keleta as bandziau mokinti ji namie, apie kaledas eilerastuka, tai mums sunkokai sekesi.
manau kad darzeli vaikai greiciau viska ismiksta ,ir eilerastukus deklamoti ir daineles dainuoti, nes ten jie viska daro kartu ir greiciau pagauna, kartoja vienas paskui kita.
yra ir forume temele , tai ten mamytes daug prirase eilerastuku, visokiausiu, sekmes.
Atsakyti