QUOTE(Nataly @ 2008 01 13, 19:09)
Laba diena mielos mamites. Istikruju prasau pagalbos. Nes pati esu ruse, vyras lietuvis. Patarkit kokios knygutes geriausei pirkti skaitimui 3 metu vaikui (mergitei). Gal dar kokius nesunkius elerastukus daineliu atsiusit? As zinau tik rusiskus, o vyras, vyras kiek jis buna su vaikais vistek pagrinde mamites uzsiema su vaikais. Aciu visems is anksto uz pagalba.
Sveika, na pas mane irgi tokia pat problemą buvo ,tai dabar aš perku lietuviškas knygutes, nes pas mus šeimoj lietuviškai kalbam su vaiku pagrinde, tik po truputi jau moka ir keletą žodžių rusiškai.
O knygelės aš perku tokias spalvingas, kad vaikui būtu įdomų jas vartyti, nes vistiek skaityti tokiam amžiuj nemoka, pačiai tenka skaityti, taigi mėgsta mano mažiukas vaikiškus filmukas,pvz:mikė pūkuotukas, teletabius ir daugiausiai jam patinka iš dysnejaus filmukai, jie tokie gražus,tai perku tokias pat knygutes, pvz: mike pūkuoyukas, liūtas karalius, ratai, mauglis, šrekas ir t.t. ir įvairias pasakas. na pas mane berniukas. o mergaitei galima apie princeses,apie gyvūnus, galima įvairių, juolab dabar pasirinkimas didelis parduotuvės lentynose.
na o jeigu domina rusiškos knygutės, tai rusų knygynuose turėtu būti.