Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

Vyresnėlei perkam Nykštuką ir kartais Barbių žurnaliuką, o mažajam Žirniuką, Baltąją pelytę.
Atsakyti
Mikė pūkuotukas first.gif Sprendžiam užduotėles
Dar donaldas ir žmogus voras second.gif , jau turi ir žurnalų ir knygučių, bet dar skaityt nemoka tik paveiksliukus žiūrinėja ir pats istorijas pagal paveiksliukus kuria biggrin.gif
Atsakyti
Maniske tai retkarciais nusiperka PENKI. tai nera taisykle, tik kai mes su vyru renkames koki zurnala sau ji issirenka butent si. Nors siaip ji labiau megsta knygas vartyti, pati is knygu paveiksliuku kuria pasakas ir seka zaislams. O zurnaliukai tai vilioja del spalvinimo, lipduku klijavimo galimybes ir meginam kartu koki kryziazodziuka isspresti
Atsakyti
QUOTE(Aniukes mama @ 2007 04 26, 11:45)
Maniske tai retkarciais nusiperka PENKI. tai nera taisykle, tik kai mes su vyru renkames koki zurnala sau ji issirenka butent si. Nors siaip ji labiau megsta knygas vartyti, pati is knygu paveiksliuku kuria pasakas ir seka zaislams. O zurnaliukai tai vilioja del spalvinimo, lipduku klijavimo galimybes ir meginam kartu koki kryziazodziuka isspresti

Mano irgi daznai isirenka PENKI zurnaliuka, bet dar jam patinka spalvinimo ir su lipdukais knygutes . Neperseniausiai nupirkom jam Mazylio enciklopedija tai nenutraukia nuo juos akiu. biggrin.gif
Atsakyti
Kai mano vyresnis sūnus buvo mažas, mes dažniausiai pirkdavome žurnalą "PENKI",mano sūnui labai patikdavo viduje esantys pratybų puslapiai, o dabar ir mažajam kartais nuperku.
Atsakyti
Aš saviškiui dažnai perku "Penki" ir "Mike Pukuotuką". Jam patinka spręsti užduotėles.

Bet šiandien parduotuvėje mažylis pasičiupo "Flintas", na tai teko nusivilti schmoll.gif
Ne jo amžiui skirtas šis žurnalas buvo verysad.gif
Atsakyti
o mes vyresnėliai pirkome PENKI žurnaliuko biggrin.gif bet panelė paugėjo ir daba dar perkame ir Barbie bei Princesės doh.gif aiškina kad jai reikia ir mergaitiškų žurnalų blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nykštukas ir Mikė Pūkuotukas 4u.gif Panai dar nepilnai 3 metukai, bet jau užduotėles su mano pagalba mėgsta daryti smile.gif
Atsakyti
nu mes kol kas apsistoję esam prie spalvinimo knygelių,nes skaityti dar nemokam,o skaičiuoja iki 10,bet kai bandėm abu rašyti skaičiukus,dar nelabai išėjo,dar reikia daugiau lavinti rankytę ax.gif nu kaip sakoma,ateis laikas bus ir... biggrin.gif dar išmoks ax.gif nors čia paskaičius susigundžiau nupirkti "Penki", kaip manot,pagal mūsų situaciją,ar reikia bandyti pirkti? Bus ten jam ką veikti dar nelabai ką bemokančiam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 05 09, 22:44)
nu mes kol kas apsistoję esam prie spalvinimo knygelių,nes skaityti dar nemokam,o skaičiuoja iki 10,bet kai bandėm abu rašyti skaičiukus,dar nelabai išėjo,dar reikia daugiau lavinti rankytę  ax.gif  nu kaip sakoma,ateis laikas bus ir...  biggrin.gif  dar išmoks  ax.gif  nors čia paskaičius susigundžiau nupirkti "Penki", kaip manot,pagal mūsų situaciją,ar reikia bandyti pirkti? Bus ten jam ką veikti dar nelabai ką bemokančiam?  g.gif

Aš kars nuo karto nuperku PENKI, nors maniškė irgi tik iki 10 skaičiuot temoka, o raides tik savo vardo pažįsta, bet jai tas žurnaliukas patinka. Aš jai skaitau, ji klijuoja lipdukus, jungia skaičiukus, taškiukus ir pan. Ne visos užduoteles jos jegoms, bet kaip sakiau, jai tas žurnaliukas patinka. Taigi, mano manymu verta pirkti, vis žingsnis pirmyn, po truputeli lavinsis
Atsakyti
ačiū už patarimą 4u.gif ,tada tikrai bandysiu nupirkti. Nors jam irgi patinka klijuoti lipdukus,žiūrėsim kaip seksis su užduotėlėmis ax.gif kas dėl lavinimosi tai sutinku,juk tokie vaikučiai labai imlūs viskam,tik kartais užsispiria ir viskas mirksiukas.gif maniškiui kas neišeina,tai tuoj ir nuleidžia rankas,sako nebenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 05 10, 11:55)
ačiū už patarimą  4u.gif ,tada tikrai bandysiu nupirkti. Nors jam irgi patinka klijuoti lipdukus,žiūrėsim kaip seksis su užduotėlėmis  ax.gif  kas dėl lavinimosi tai sutinku,juk tokie vaikučiai labai imlūs viskam,tik kartais užsispiria ir viskas  mirksiukas.gif  maniškiui kas neišeina,tai tuoj ir nuleidžia rankas,sako nebenoriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai manoji taip pat. Turim toki žaidimuka su spalvelėm. tai dar sunkokai jai sekasi. Gal labiau sektųsi, jei užsispyrimo daugiau būtų, bet pasimeta, kaip kokiam egzamine, nors atrodo, nei pykstu dėl klaidelių, nei ką, bet vis tiek. Nieko, kai pramoks, pamatys, kaip smagu smile.gif
Atsakyti