Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

taip del tu Princesiu maniškes tesiog pamišusios doh.gif "barbie"antroj vietoj...na dar mažoji kartais "mikė pukuotuka"arba "žirniuka"nusiperka.
Atsakyti
Mes kiekviena menesi perkam ''Mike Pukuotuka'',ir kiekviena vakara skaitom bigsmile.gif
Atsakyti
Mes taip pat kiekviena mėnesį perkam 'Mikę Pūkuotuką' ir skaitom pasakėles iš jo kiekvieną vakarą (tai man jau ir atsibosta tos pačios, bet mažąjam ne), o be to ir užduotėles visas išsprendžiam, tik su spalvinimu šiek tiek sunkoka, tai liepia mamai nuspalvinti. blush2.gif O pradėjom pirkti tai prieš metus, nes patiko žaisliukai - priedai prie žurnaliuko. thumbup.gif
Atsakyti
Mes perkam Mike Pukuotuka ir Donalda. Donaldus skaitom turbut po 10 kartu bigsmile.gif Kol ismoksta atmintinai... Mat as visada pirstu seku kur skaitau. O kai ismoksta mintinai - pati skaito ax.gif O Mikes Pukuotuko zaisliukai jau labai patinka. Uz tu visu pelyciu ir princesiu kazkaip neuzsikabina... g.gif
Atsakyti
Didysis vaikinas skaito FLINTA ir FLINTO BUMA,o mazajam vaikinui labai patinka MIKE PUKUOTUKAS kartais uzsimano NYKSTUKO rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis vyresnelis susidomejes " Laimiuko" zurnaliuku.
Atsakyti
QUOTE(MonaM @ 2007 03 19, 22:16)
Maniskis vyresnelis susidomejes " Laimiuko" zurnaliuku.

Vo dar tokio nežinojom blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai geras zurnaliukas, kazkas panasaus kaip buvo "Genys".Tik gaila, kad iseina retai kas du menesiai.Na o zinoma mazajam patinka "mike pukuotukas". smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano trimetei patinka "Baltoji pelytė".
Atsakyti
Mūsiškiai skaito "Mikę Pūkuotuką" ir " Penki", kitus tik retkarčiais.
Atsakyti
maniskiui 5 metukai,bet jis kazkaip nepraso zurnaliuku mirksiukas.gif tai ir perkame retai.esu pirkus penki,mike pukuotuka,donalda.tam kartui pavarto,paspalvina ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
Aš savo sūnui perku Donaldą,nes priedai buna idomūs,o ir paskaityti jau moka pats thumbup.gif
Atsakyti