Laba diena
Pastebėjau šita tema.
Aš tai pora metu prenumeravau Nykstuka ir Kutis.
Dukrai labai patikdavo surasti juos pasto dezuteje, be to ir prenumeruojant pigiau buvo.
Bet su laiku jai tai jau mačiau buvo neįdomu, nes pasiima ir padeda kartais net nežiūrėdama. Tai tada jau ir apsidžiaugiau kad prenumerata eina į galą
QUOTE(Tuvė @ 2013 02 18, 14:23)
Užsakiau "Kutį" savo pusketvirtų metų panikei. Bet, žiūriu, dar nerpiaugo ji iki jo . Lipdukus belekur lipdo. Toks vaizdas, kad tik lipdukai ir tedomina. Paskui mėtosi žurnalas. Spalvinti irgi nemoka dar, perbrėžia keliskart trafaretą ir tiek žinių. Gal kad darželio veik nelankiusi per ligas . Jai rūpi striksėt, lėkt, dūkt
Nuo 2,5 metukų skaitom šitą žurnalą , dabar jis mažajai jau ne toks įdomus peraugo, per lengvos užduotis ; Dabar nykštukas ant bangos;
MES KAS MENESI PERKAM ZURNALIUKA "Ausytes ir uodegytes" tai mano beveik trimetei labai patinka. Visokiu idomybiu, rekordu ir pan apie gyvunus, taip pat kiekviena nenesi buna kazkoks priedas tai jis irgi labai patinka
Mėgsta Nykštuką ir įvairius žurnaliukus apie mašinytes
Vyresnele uzaugo su "Nykstuku", superinis zurnaliukas, ilga laika net prenumeravom, paraleliai pirkdavom "Mikes pukuotuko" zurnaliuka, irgi "fainas, o mociute vis kokias tai princeses pirkdavo, dukra tai alpo nuo ju, bet man tai siaip sau, dabar skaito "Super" zurnaliuka, o mazoji dabar kas menesi gauna "Kuti", oi kaip patinka, per 5min visa"perskaito"
QUOTE(-------- @ 2007 01 06, 14:31)
Sveiki. Ar perkate savo mažiuliams žurnaliukus? Dabar jų yra daugybė - "Flintas", "Pipiras", "Barbė" ir t.t. Manoji labai mėgsta belekokius žurnaliukus, kur reikia mokytis rašyti raideles, sujungti taškiukus, lipdyti lipdukus, spalvinti. Neblogas jos amžiuje (4m.) yra "Baltoji pelytė", "Žirniukas". O jūs kokius perkate?
Mes perkam Barbes irkartais princesiu Barbes kiekviena menesi prenumeruoti nenorim kainuoja tai atskirai galim nusipirkti
kartais prenumeruojam Kutį arba Nykštuką pagal kuponus. Kaina gaunasi visai nedidelė, o mažajam visai įdomu jie.