o as mazei savo zurnaliuku nelabai ir perku,nebent mociutes koki barbe arba nykstukas nuperka, as perku ivairias knygeles-demesio, atminties, loginio mastymo lavinimui, jai labai patinka, gryzta po darzelio, pasiziuri multikus, ir tada jau einam mama mokytis

Mano trimetei labai patinka Meškutis Tadas. Jis man toks vienas iš gudresnių žurnaliukų mažesniesiems
Perkam nuo pirmo numerio, dukrytė kiekvieną kartą parduotuvėje eina pažiūrėt ar nėra naujo numeriuko
Esam bandę visus prekybcentruose esančius žurnaliukus (tokio amžiaus vaikams) ir dabar beperkam tik Tadą

Ratai

i namus gaunam zurnaliuka "Penki" daug uzduoteliu,aisku kitur reikia ir pagalbos teveliu
o kada tas Penki žurnalas atkeliauja nes mes iki šiol 2 nr negavom
As savo keturmetei Meskiuko Tado zurnaliuka, tik gaila, kad ji neturi kantrybes prie jo sedet, bet kazkiek "pamokas ruosiam". Mano dizioji uzaugo su zurnaliuku Penki. Tai buvo pries desim metu, bet taz zurnaliukas toks pat saunus ir dabar, manau, kad po kokiu metu pirksim "Penki".
Perkame,siaip leidziu pasirinkti,zinoma is man patinkanciu variantu,stengiuosi,kad butu idomesniu uzdoteliu ir t.t.
Gabrielei perkus tik vieną žurnaliuką-PENKI
įvairiausių konkursu,užduotėlių čia pilna
manoji šešemetė tai jai šis žurnalas kaip tik
REKOMENDUOJU

Musiskis bande ivairius bet jau senokai apsistojome tik ties NYkstuku,be galo laukia kiekvieno naujo numeriuko

o mes suo metu perkam knygutes su lipdukais,SUO METU piratai