Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

o as mazei savo zurnaliuku nelabai ir perku,nebent mociutes koki barbe arba nykstukas nuperka, as perku ivairias knygeles-demesio, atminties, loginio mastymo lavinimui, jai labai patinka, gryzta po darzelio, pasiziuri multikus, ir tada jau einam mama mokytis biggrin.gif
Atsakyti
Mano trimetei labai patinka Meškutis Tadas. Jis man toks vienas iš gudresnių žurnaliukų mažesniesiems 4u.gif Perkam nuo pirmo numerio, dukrytė kiekvieną kartą parduotuvėje eina pažiūrėt ar nėra naujo numeriuko smile.gif Esam bandę visus prekybcentruose esančius žurnaliukus (tokio amžiaus vaikams) ir dabar beperkam tik Tadą thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir perkam meskuti tada ir dar kutis kartais nusiperkam
Atsakyti
Ratai thumbup.gif
Atsakyti
i namus gaunam zurnaliuka "Penki" daug uzduoteliu,aisku kitur reikia ir pagalbos teveliu
Atsakyti
o kada tas Penki žurnalas atkeliauja nes mes iki šiol 2 nr negavom
Atsakyti
As savo keturmetei Meskiuko Tado zurnaliuka, tik gaila, kad ji neturi kantrybes prie jo sedet, bet kazkiek "pamokas ruosiam". Mano dizioji uzaugo su zurnaliuku Penki. Tai buvo pries desim metu, bet taz zurnaliukas toks pat saunus ir dabar, manau, kad po kokiu metu pirksim "Penki".
Atsakyti
KODEL - man paciai laaabai idomu lotuliukas.gif , Mike pukuotuka - labiau del "dovaneliu" smile.gif ir specialiu lavinamu pratybeliu.
Atsakyti
Perkame,siaip leidziu pasirinkti,zinoma is man patinkanciu variantu,stengiuosi,kad butu idomesniu uzdoteliu ir t.t.
Atsakyti
Gabrielei perkus tik vieną žurnaliuką-PENKI thumbup.gif įvairiausių konkursu,užduotėlių čia pilna thumbup.gif manoji šešemetė tai jai šis žurnalas kaip tik tongue.gif REKOMENDUOJU thumbup.gif
Atsakyti
Musiskis bande ivairius bet jau senokai apsistojome tik ties NYkstuku,be galo laukia kiekvieno naujo numeriuko smile.gif
Atsakyti
o mes suo metu perkam knygutes su lipdukais,SUO METU piratai 4u.gif
Atsakyti