Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

QUOTE(Keja @ 2011 09 28, 17:31)
Mano dicke 6metu nori tik Barbiu, o koks jis kvailas, man rankos nekyla ji pirkti doh.gif bet jai tipo labai idomu blink.gif

Oj prajuokinot lotuliukas.gif ,nes ta pati situacija ir pas mus mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2011 11 22, 12:27)
Mes sūnui perkame Ratų žurnaliuką, yra ten keli komiksai ir užduotėlių, man tai jis nelabai, o sūnui patinka, dar ir mašinėlė iš filmo prie kiekvieno numerio būna pridėta smile.gif

mes irgi, bet vaikai nori siu zurnalu tik del masineliu (4 ir 6 metu)
Atsakyti
Mes Ratus perkam
Atsakyti
Maniškei irgi Barbės patinka. doh.gif
Atsakyti
Mes savo trimečiui perkam Kutį,tai džiaugiasi visuomet jį gavęs,nes daug veiklos ten randame smile.gif
Atsakyti
aš tai perku įvairius žurnaliukus (Lututė, Nykštukas - sūnaus mėgstamiausias, Vakaro Žvaigždelė - megstamiausias 8 m dukrelei) savo vaikams, tik stengiuos pirma pati pažiūrėt, nes kitose būna smurto elementų. Šiaip manau, kad išties svarbu rinktis tokią literatūrą, kuri gali kažko išmokyti, o ne šiaip, viską kas tik pardavinėjama.
Atsakyti
perku kartais kur yra ,,veiklos" naudingos biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau pirkome Kutį, o dabar jau kažkaip jis mums pabodo, vaikas tik lipdukus suklijuoja, o toliau jau vis tas pats per tą patį kartojasi kiekviename numeryje, tai jau neįdomu jam pasidarė, o gal jau ir išaugom iš jo (mums dabar 3 m), tai dabar perku įvairius žurnalus su užduotėlėmis 3-4 metukų vaikučiams
Atsakyti
Kas menesi perkam PENKI, retkarciais RATUS , MIKE PUKUOTUKA.
Atsakyti
O mes tapome zurnaliuko SU GUDRUCIU gerbejos thumbup.gif Ten tiek spalvu ir smagiu uzduoteliu, kad maniske keliais prisedimais viska nori padaryti. O kaip prizas - vakarine pasaka apie katino nuotykius , nes ten yra ir grazi pasaka vaikams, zodziu- 2 in 1 lotuliukas.gif
O mazyle 1,4 men labai megsta PUKIS, seniai maciau tokius vaikiskai nekaltus piesinelius.
Aisku, nusiperkam ir KUTI, bet jau kaip minejo viena mamyte, pradeda atsibosti, nes labai jau vienodas darosi...
Atsakyti
Visada perkam Ratus, kiekviena karta vis patikrina parduotuvej lentyna, ar nera naujo numerio smile.gif Deda visus prie savo knyguciu ir labai megsta vel, ir vel ir vel juos skaityti, jau mintinai moka uzduoteles, bet neatsibosta jam niekad.
Atsakyti
Pirkome dukrytei Kuti....ispradziu labai patiko, bet veliau atsibodo, nes kiekvienas
numeris viskas kartojasi, matyt jai pabodo tas pacias uzduoteles daryti.
Dabar perkame viska iseiles, kad tik butu ivairiau, kartais leidziame paciai
pasiziurineti ir issirinkti kokio zurnaliuko nori.
Labiausiai aisku patinka tie, kur reikia klijuoti lipdukus smile.gif
Atsakyti