Nuo 3 iki 5 metų vyresnėlei pirkdavau kiekvieną mėnesį Mikę Pukuotuką, dar karts nuo karto Penki, Žirniuką, poto buvo Barbės žurnalo laikotarpis, o dabar Magija. Mažoji kol kas neturi mėgstamiausio žurnaliuko ir nelabai jai rūpi, labiau nori knygučių su lipdukais
Kas čia visiems vaikučiams darosi su tuo "Mikė pūkuotuku" . Maniškė irgi labai mėgsta šį žurnaliuką Perkame kiekvieną numerį
QUOTE(Gintarinė @ 2007 02 22, 09:12)
Kas čia visiems vaikučiams darosi su tuo "Mikė pūkuotuku" . Maniškė irgi labai mėgsta šį žurnaliuką Perkame kiekvieną numerį
Todėl, kad spalvingas, yra visada maža dovanėlė, įdomios pasakėlės ir užduotėlės. Viskas ko reik tokiam mažam žmogučiui. Bet nuo kokių 5 metų jau jis nebeįdomus, bent jau mano dukrytei taip buvo.
QUOTE(Gintarinė @ 2007 02 22, 11:12)
Pries mokykla vyresnelis skaite "Penki", "Mike Pukuotuka", o dabar tai "Flimtas", "Flinto bumas", "Naminukas", "Donaldas ir kiti "
Mes irgi "Mikę Pūkuotuką" perkam. Yra ten ir ką paskaityti ir galvelę pasukti
QUOTE(mutti @ 2007 02 22, 12:12)
Todėl, kad spalvingas, yra visada maža dovanėlė, įdomios pasakėlės ir užduotėlės. Viskas ko reik tokiam mažam žmogučiui. Bet nuo kokių 5 metų jau jis nebeįdomus, bent jau mano dukrytei taip buvo.
Del raudonai pazymetos dalies Taciau, kad penkiameciui jis neidomus, negaliu sutikt, mat mano sunui jau 6, o jam sis zurnaliukas patinka labiausiai is visu
QUOTE(Inetux @ 2007 03 02, 11:31)
Del raudonai pazymetos dalies Taciau, kad penkiameciui jis neidomus, negaliu sutikt, mat mano sunui jau 6, o jam sis zurnaliukas patinka labiausiai is visu
Tai gal čia kokiam vaikui, manoji 6 metų, tai jai visai nebeįdomus, per leliukiškas sako ji, ir kaip minėjau nuo 5 metų nebesidomi tuo žurnaliuku.
O vat keturmetė dukrytė pavarto kartais
Savajam perku tokius, kuriuose uzduotys nesunkios, yra dovaneliu. Tokiems, kurie skaityti nemoka, svarbiausia grazus paveiksleliai.
Pernai pasto dezuteje rasdavom "penki" ir zirniuka, bet pastebejau kad jau nebeidomu.. dar "pelyte" traukia, nors kuo toliau tuo labiau stoja ne zurnalu o knygeliu skyriuje...
Na nežinau,mano tuoj 7m bernas dar jaučiasi labai mažas,nes "Mikė Pūkuotukas",jo mėgstamiausias žurnaliukas Dar "Žirniukas" patinka,o tų žurnalų,kur reikia daug skaityti,tai pati neperku,nes tingiu jam skaityti,o kai pats mokės skaityti galės pirktis kokius tik užsigeis...
As savo trimetukei perku visus is eiles nes kiekvienam yra maza dovanele, tai tereikia parsinesti namo ir isimti zaisliuka, o ziurnaliukas numetamas
Bet labiausiai patinka "Barbie", "princese", "Mike pukuotukas"
Bet labiausiai patinka "Barbie", "princese", "Mike pukuotukas"