Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

Mano dicke 6metu nori tik Barbiu, o koks jis kvailas, man rankos nekyla ji pirkti doh.gif bet jai tipo labai idomu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2011 09 28, 18:31)
Mano dicke 6metu nori tik Barbiu, o koks jis kvailas, man rankos nekyla ji pirkti doh.gif bet jai tipo labai idomu blink.gif

Cia visoms taip:) praeis...
Atsakyti
QUOTE(Cristata @ 2011 09 22, 10:55)
Vakar nusipirkome zurnala SU GUDRUCIU. Spalvingas, grazus, lietuviu autoriu leidinys. Na ir ka galiu pasakyti, jis tiesiog apzavejo ne tik mano dukra, bet ir mane biggrin.gif . Yra jame ivairiu uzduociu, kaip ir kituose zurnaluose. Bet kas fainiausia, kad yra ir labai smagus pasakojimas apie Gudrucio ir jo draugu nuotykius. Va tas pasakojimas labiausiai ir uzkabino. Kaip smagu, kad yra Lietuvoje dar autoriu, kurianciu tokias smagias ir pozityvias istorijas vaikuciams. Tai va, laukiam dabar kitu zurnaliuko numeriu. biggrin.gif .

Gal dar kam nors teko isigyti ta zurnaliuka? Butu idomu isgirtsi ispudzius.

Vakar nusipirkom, spalvotas, įdomus žurnaliukas! Vaikui patiko užduotėlės, šįvakar skaitysim istoriją apie Gudrutįsmile.gif
Atsakyti
labiausiai traukia aki tie kur yra kokiu piestuku ar dar kokiu zaidimeliu daikciuku prideta, na aisku mes ne lt ax.gif o paskui visokius dalykus darom, labai daug uzduoteliu...paskui aisku nusibosta, tai nori vel kita pirkti:)
Atsakyti
Pvz. mano vaikui 3 m. su puse, tai tie, kurie skirti jo amžiui jau perlengvi, nes skaičius moka, spalvas ir gyvūnus pažįsta ir t. t. O vyresniems dar persunkūs, nes ten jau rašyti, skaičiuoti reikia, dar nenoriu tokių, suspės, prisimokys smile.gif
Prigalvoju visokių pan. užduočių pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorina: 30 rugsėjo 2011 - 13:38
Taduko mėgstamiausias - galvosūkių žurnalas "Musė Pusė". O Margutei patinka Barbė. Tik mamytė arba tėvelis turi skaityti biggrin.gif
Atsakyti
perku kas savaite, kai tik i parda nuvarom, jai labai patinka, ir po to darom kartu uzduoteles thumbup.gif
Atsakyti
mes esam uzsisake zurnaliuka Penki, tai manasis gal per pora dienu issprendzia patinka labai. smile.gif
Atsakyti
Tutis
Atsakyti
Pas mus princesiu metas, tik zurnalas princeses smile.gif siaip jis daug saunesnis =, nei visokios barbes 4u.gif ten mes ir paskaiciuojam ir istoriuju paskaitom ir uzduoteliu issprendziam, mums 3 metukai tai be mamos neapsieinam biggrin.gif bet siaip geras, siltas ir svelnus zurnalas 4u.gif Man kolkas patinka, aisku neapsiribojam tik juo, bet jis favoritas siuo metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorina @ 2011 09 30, 15:38)
Pvz. mano vaikui 3 m. su puse, tai tie, kurie skirti jo amžiui jau perlengvi, nes skaičius moka, spalvas ir gyvūnus pažįsta ir t. t. O vyresniems dar persunkūs, nes ten jau rašyti, skaičiuoti reikia, dar nenoriu tokių, suspės, prisimokys smile.gif
Prigalvoju visokių pan. užduočių pati.

mes perkam naują 3+ meškiukas tadas - super thumbup.gif
Atsakyti
Mes sūnui perkame Ratų žurnaliuką, yra ten keli komiksai ir užduotėlių, man tai jis nelabai, o sūnui patinka, dar ir mašinėlė iš filmo prie kiekvieno numerio būna pridėta smile.gif
Atsakyti