perku 3-4m.zurnaliukus,uzduoteles,spalvinimai.
Prenumeruojam žurnalą Kutis. Kai tik gaunam pirmoj eilėj suklijuoti lipdukus
QUOTE(-------- @ 2007 01 06, 15:31)
Sveiki. Ar perkate savo mažiuliams žurnaliukus? Dabar jų yra daugybė - "Flintas", "Pipiras", "Barbė" ir t.t. Manoji labai mėgsta belekokius žurnaliukus, kur reikia mokytis rašyti raideles, sujungti taškiukus, lipdyti lipdukus, spalvinti. Neblogas jos amžiuje (4m.) yra "Baltoji pelytė", "Žirniukas". O jūs kokius perkate?
mano sunui 4 m irgi megstamiausias uzsiemimas knygutes, pratybos, zurnaliukai....jomis labiau domisi negu masinomis ar kitais zaislais, tas pacias uzduotis daro po kelis kartus...perku betkokius kokius tik pamatau, tokio amziaus vaikams...
kadangi musų berniukas susidomejęs mašinomis,perkame "Keturi Ratai",kkartais "Ratų" žurnaliukus
Labai mėgsta "Penki" žurnaliuką, kažkaip ties tuo ir apsistojom.
užsiprenuverave 'kutis' dar perkam "mikė pukuotukas" vaikams jis labai patinka , dar "pelytė" .
Vakar nusipirkome zurnala SU GUDRUCIU. Spalvingas, grazus, lietuviu autoriu leidinys. Na ir ka galiu pasakyti, jis tiesiog apzavejo ne tik mano dukra, bet ir mane . Yra jame ivairiu uzduociu, kaip ir kituose zurnaluose. Bet kas fainiausia, kad yra ir labai smagus pasakojimas apie Gudrucio ir jo draugu nuotykius. Va tas pasakojimas labiausiai ir uzkabino. Kaip smagu, kad yra Lietuvoje dar autoriu, kurianciu tokias smagias ir pozityvias istorijas vaikuciams. Tai va, laukiam dabar kitu zurnaliuko numeriu. .
Gal dar kam nors teko isigyti ta zurnaliuka? Butu idomu isgirtsi ispudzius.
Mano dukruzei 5metukai, siaip, labai protinga mergaite ir jai jos amziaus knygeles nelabai rupi, bet perkam zurnaliukus su princesem, patinka jai spalvinti, siaip megsta visokias uzduoteles...Esu radus zmulei toki idomu rinkinuka vaikams, visa knygele su uzduotelemis, jeigu kas susidomes galesiu permeseti, kreipkites i az. nes tikrai super daiktas, keista, kad knygynuose nemaciau jos...
Mes gimtad proga užsiprašėm Ponių prenumeratos - kaip gerai 6 mėn. gavom į namus (nereikėjo pirkt) Dbr vėl teks purtyt piniginę. Gerai, tie žurnaliukai.. Tik bėda, kad mama pamiršta save, dukra kas mėn po du trys žurnaliukus "paskaito", o aš kitąkart tik parduotuvėj pavartau
Gudručiai - labai šaunus ir originalus žurnaliukus, manajai taip pat l. patiko
Gudručiai - labai šaunus ir originalus žurnaliukus, manajai taip pat l. patiko
QUOTE(Cristata @ 2011 09 22, 10:55)
Vakar nusipirkome zurnala SU GUDRUCIU. Spalvingas, grazus, lietuviu autoriu leidinys. Na ir ka galiu pasakyti, jis tiesiog apzavejo ne tik mano dukra, bet ir mane . Yra jame ivairiu uzduociu, kaip ir kituose zurnaluose. Bet kas fainiausia, kad yra ir labai smagus pasakojimas apie Gudrucio ir jo draugu nuotykius. Va tas pasakojimas labiausiai ir uzkabino. Kaip smagu, kad yra Lietuvoje dar autoriu, kurianciu tokias smagias ir pozityvias istorijas vaikuciams. Tai va, laukiam dabar kitu zurnaliuko numeriu. .
Neteko tokio girdėti ir vartyti, bet susidomėjau, bandysim nusipirkti.