Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

QUOTE(dks @ 2011 01 19, 23:22)
Aciu uz patarimus.
Jei leisciau savo panelei paciai issirinkti zurnaliuka, tai butu apie Barbes arba priceses, kuriuose pilna visokio slamsto, bet ne to ko reikia tokio amziaus mergaitei bash.gif
Todel pasiklioviau cia issakytais patarimais ir uzsakiau nykstuka. g.gif

Nupirkit vaikui ir vieną kitą numerį jos norimo žurnalo 4u.gif
Neprimeskit absoliutiškos savo nuomonės 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikui dar nėra 3 m., tai skaitom tik knygutes, visokias užduočių knygutes, pratybas, bet žurnalų neperkam. Šiaip ar taip, žinau vieną gerą žurnaliuką, kurį mielai pirkčiau jam, kai paaugs - "Vakaro žvaigždelė". Tai - krikščionių leidžiamas žurnaliukas, kuriame mano manymu nėra jokio šlamšto ir vaikams kenksmingų dalykėlių, yra daug naudingų pamokymų. Skaičiau vieną numerį, jame buvo kompaktas su gražiom dainelėm ir pasaka, policininkų pamokymai, kad vaikai neįsileistų į namus bet ko, nepasitikėtų telefonu skambinančiais sukčiais ir panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewdew: 22 sausio 2011 - 16:18
Jai gera nuotraika man ax.gif leidziu isirinkt paciam ziurnaliuka. Aisku jis isirenka ten kur daugiausia slamsto kaip jus sakot biggrin.gif Bet jis ir varto juos. Vaikas laimingas mama ir laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
daznai neperku nes kainos doh.gif ,uzduotis issprendzia per 15 min ir numeta,geriau perku pratybas
Atsakyti
Ir as pirkau savo vyresniesiems zurnalus, bet nustojau, nes gerai "isanalizavau" juos, paskaitinejau ir pan., tai realiai pasirode paskutinis slamstas ir jokio lavejimo is ju, tik makulaturos krovimas ir pinigu taskymas. doh.gif Geriau nuperku spalvinimo knygeliu, uzduociu knygeliu ir pratybu, matau kaip noriai ir su susidomejimu juos spalvina, varto, sprendzia uzduotis mano vaikai ir tai kur kas naudingiau. thumbup.gif
Atsakyti
Aš kol kas perku daug įvairių žurnaliukų, kadangi mano mažius tik dabar pradėjo domėtis knygutėmis, tai labai skatinu šį domėjimąsi. Kol kas labiausiai patinka knygutės ir žurnliukai su lipdukais.
Kainos jų iš tiesų kosminės už tai labai laukiu Knygų mugės, kur bus galima pripirkti po kelis litus smile.gif
Atsakyti
Perkam Kutis zurnaliuka.
Atsakyti
pirkdavom mike pukuotuka del jos noru,bet knigyne radau pratybas liuxiskas.skirtas rankytes lavinimui ir skaiciu mokinimui.(ant raidžiu mokinimosi neuzsikabliavo biggrin.gif ) ir kaina tik 3.20 o naudos simta kart daugiau nei is žurnaliuko uz 6lt na seip pirkom ir kutis ir nykstukas visai nk buvo 4u.gif
Atsakyti
mes irgi leidziam paciai issirinkti,vistiek dar skaityti nemoka blush2.gif
Atsakyti
Mes dar nepirkome, bet vis pagalvoju, kox tiktų keturmečiui (mūsiškiui ne už kalnų ir 4 m.), kad būtų ir užduotėlių visokių (jis labai noriai mokinasi rašyti raideles - ir vardą savo, ir mūsų su vyru parašo, kai padiktuoju ir apibudinu raideles, skaičiukus irgi stengiasi). Kokį pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Maniškė tai pamišus dėl žurnalų Barbė, Ponis, nu jei nėra šių tai tinka Naminukas, Mergaitė, bet kainos jų tai tikrai nevilioja, jei jau kelis perki doh.gif
Atsakyti
Perkam "Nykstuka", "Penkis" ir "Ratu zurnala". kartais dar uzsimano suaugusiu zurnalu, ta prasme "Keturi ratai" ar dar ten koki, svarbu kad geru masinu butu biggrin.gif
Atsakyti