Mes skatėm visus metus žurnaliuką "Penki". Žurnaliuko turinys tikrai idomus. Bet yra vienas pats didžiausias minusas - tai tos dovanėlės. Vien dėl jų atsisakėme.
Dabar bandysim skaityti "Nykštuką" ir mažąjam "Kutis". Tikimės idomių skaitymų
Mažajai patinka NYKŠTUKAS ir MIKĖ PŪKUOTUKAS
Mano panelei patinka visi mergaitiški žurnaliukai,bet....aš jų neperku,nes manau vaikus traukia priedai juose,kažkodėl jei žurnaliukas be priedo,tada jau neįdomu...nesu prieš žurnaliukus ir kai išmoks skaityti,galės išsirinkti vieną patinkantį ir pirktis,jei tik jai bus įdomu
kiekvieną mėnesį pekam Ratų žurnaliuką, labaipatinka mūsiškiui ten esančios užduotėlės, bei kartais perkam berods Penki
Duktytei 3metukai,ir mes perkam"Kutis".
Labai jai patiko,ir mano manimui 3-4metu vaikui vienas iš tinkomiausiu žurnalu
l
Labai jai patiko,ir mano manimui 3-4metu vaikui vienas iš tinkomiausiu žurnalu
l
Sūnelio mėgstamiausias iki 3,5 m. buvo Mikė Pūkuotukas, vėliau pradėjom pirkti Penki. kai kurių užduotėlių nepadarydavo, bet labai jau norėdavo to ir jokio kito. Iki šiol Penki neužleidžia pozicijų, tad jį pastoviai prenumeruojam, o Nukštuką taip pat mėgsta, bet jį perkam. Dukrytė brolio išaugtus Pūkuotuko žurnaliukus skaito
4 m. mergytė manau galėtų jau pati išsirinkti kas jai labiau prie širdies. Tik rekomenduočiau, kad tai būtų lavinamasis žurnaliukas, o ne tik "cacki pacacki". Kai kurie žurnaliukai jau tokie tušti, kad net pikta
4 m. mergytė manau galėtų jau pati išsirinkti kas jai labiau prie širdies. Tik rekomenduočiau, kad tai būtų lavinamasis žurnaliukas, o ne tik "cacki pacacki". Kai kurie žurnaliukai jau tokie tušti, kad net pikta