Mano sunui irgi idomus tecio zurnalai auto moto, automobiliai, bet patinka jam ir vaikiski ratai anksciau patiko mike pukuotukas, bet dabar jau visko reikia kur masinos yra
Mes perkam visus iš eilės Pony, Barbie, Nykštukas, Mikė Pukuotukas. Atliekam visas užduotėles, spalvina.
maniškei labiausiai patinka "Mikė pūkuotukas", "Penki" ir "Nykštukas".
Mes lb megstam ir perkam zurnaliukus,PENKI,MIKE PUKUOTUKAS,NYKSTUKAS,PELYTE,sprendziam visas uzduoteles.
mes sunuciui perkam mike pukuotukas, pelyte, dar issirenka hot wheels karts nuo karto, bet pamastem sakem nebepirksim, nes prisiperka ir net neziuri-numeta. turi ir tokia stora uzduociu knygute, tai kartais pasprendziam kartu, tiesa jau baigiam issprest. mum jis nenori kazko mokytis nei raideliu pazint, nei skaiciuot ismokt, tiesiog jam neidomu ir tiek. nespaudziam, tikimes, kad su laiku ateis ir noras, o dabar te pasidziaugia vaikyste ir zaisliukais as pati ejau i pirma klase nemokedama skaityt, bet staigiai ismokau ir pralenkiau jau mokejusius.nenorim versti jo
pas mus dabar 'ant bangos' RATAI
Mes skaitom dazniausiai Barbie ir Princeses , nes dukra tokiu nori Man tai jie beskonybes virsune. Dazniausiai mano mama jai nuperka tokius. Man labiausiai patinka Pelyte, Nykstukas, o dar geriau ne zurnaliukai, o visokios uzduociu knygeles.