Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

Mano sunui irgi idomus tecio zurnalai auto moto, automobiliai, bet patinka jam ir vaikiski ratai anksciau patiko mike pukuotukas, bet dabar jau visko reikia kur masinos yra biggrin.gif
Atsakyti
Mes perkam visus iš eilės Pony, Barbie, Nykštukas, Mikė Pukuotukas. Atliekam visas užduotėles, spalvina.
Atsakyti
maniškei labiausiai patinka "Mikė pūkuotukas", "Penki" ir "Nykštukas".
Atsakyti
Mes lb megstam ir perkam zurnaliukus,PENKI,MIKE PUKUOTUKAS,NYKSTUKAS,PELYTE,sprendziam visas uzduoteles. biggrin.gif
Atsakyti
mes siaip airijoje,bet perku airiskus zurnaliukus lavinimui juk reikia manau thumbup.gif
Atsakyti
mes sunuciui perkam mike pukuotukas, pelyte, dar issirenka hot wheels karts nuo karto, bet pamastem sakem nebepirksim, nes prisiperka ir net neziuri-numeta. turi ir tokia stora uzduociu knygute, tai kartais pasprendziam kartu, tiesa jau baigiam issprest. mum jis nenori kazko mokytis nei raideliu pazint, nei skaiciuot ismokt, tiesiog jam neidomu ir tiek. nespaudziam, tikimes, kad su laiku ateis ir noras, o dabar te pasidziaugia vaikyste ir zaisliukais ax.gif as pati ejau i pirma klase nemokedama skaityt, bet staigiai ismokau ir pralenkiau jau mokejusius.nenorim versti jo
Atsakyti
Mumis irgi domina Mike Pukuotukas ir Ratai bet labiausia ji domina zaisliukai kurie prie ju buna biggrin.gif
Atsakyti
pas mus dabar 'ant bangos' RATAI smile.gif
Atsakyti
Mes skaitom dazniausiai Barbie ir Princeses doh.gif , nes dukra tokiu nori doh.gif Man tai jie beskonybes virsune. Dazniausiai mano mama jai nuperka tokius. Man labiausiai patinka Pelyte, Nykstukas, o dar geriau ne zurnaliukai, o visokios uzduociu knygeles.
Atsakyti
Mes skaitom Mike Pukuotuka, Nykstuka, Muse Puse, kartais Donalda.
Atsakyti
Mano 8 metų dukrai ( ir man pačiai smile.gif ) patinka žurnalas vaikams apie gamtą "Lututė".
Atsakyti
Mes ir kas menesi laukiam zurnaliuku smile.gif
Vaikinas RATAI ,o mergina MAZIEJI PONIAI.
Atsakyti