Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

ivairiai perkam toki ,koki vaikas issirenka.
Atsakyti
Ratus būtinai, paskui pagal pageidavimą. Dažniausiai būna Filntas ar Mikė Pūkuotukas
Atsakyti
Sesiamete dukra labai megsta zurnaliukus, kuriuose reikia klijuoti lipdukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raidiene @ 2010 04 27, 13:54)
Sesiamete dukra labai megsta zurnaliukus, kuriuose reikia klijuoti lipdukus  4u.gif

Mano keturmečio mėgstamiausi su lipdukais
Atsakyti
Mikės Pūkuotuko serija thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi perku, ką išsirenka: Penki, Mikės pūkuotuko arba kad ir Barbių žurnaliukus...
Atsakyti
Mano mažiui treji, tai jam perkame žurnaliuką KUTIS. Labai fainas, su tokio amžiaus vaikams pritaikytomis užduotėlėmis - ir spalvinimo, ir lipdukų, ir galvosūkių smile.gif
Atsakyti
Mes smulkių niekučių aukos biggrin.gif, atėjus į skyrių kurio žurnaliuko priedas labiausiai krenta į akis, tą ir perkam (pukuotukas, poniai, barbės, princesės), labai sunku buna perkalbėt, o paskui namie ašaroja, kodėl pasirinko tą, o ne kitą smile.gif
Atsakyti
Žurnalų neperkam schmoll.gif tik piešimo knygutes ir knygutes su užduotėlėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vanilė*: 25 gegužės 2010 - 07:40
Kokiu mes tik neperkam... doh.gif Sunui Flintas, HotWels, Ratai, uzduoteliu knygeles. Dukrytei Princese, Mike Pukuotukas ir ivairios knygeles su spalvinimo uzduotelemis ir lipdukais.
Atsakyti
Aš savo keturmečiui perku tik Ratų žurnaliuką. Bet jam, kol kas tos užuduotėlės neįdomios, bet tenka pirkt tik dėl mašinytės viduj. doh.gif
Atsakyti
4u.gif O taip, zurnaliukai thumbup.gif labai patinka, visada pasiima ta kuriame, jai labiausiai patikes zaisliukas biggrin.gif buna idetas thumbup.gif .
Atsakyti