Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

mūsų pagrindinis žurnaliukas tai Mikė Pūkuotukas...bet ir pati manau, kad jis neblogas variantas beveik keturmečiui vaikui, yra ir ką paskaityti ir žaidimuką, užduotėlę kokią atlikti smile.gif
Atsakyti
o mano keturmetis visai nesidomi nei knygomis, nei zurnaliukais...labai retai kai broliui nuperkam pavarto, bet tuom viskas ir pasibaigia. vakare kai noriu paskaityti pasaka, jis veja mane arba pats ka nors garsiai sneka, zaidzia...dar nedarau problemos, bet manau, kad tai nera gerai, gal turit kokiu patarimu?
Atsakyti
mike pukuotukas ir ratai thumbup.gif
Atsakyti
Seniau pirkdavom Mikę Pukuotuką, Barbių žurnaliukus. Bet dabar juos pakeitė, užduočių knygelės. ax.gif
Atsakyti
perku bet koki kai tik buna ydomesnis žaisliukas smile.gif
Atsakyti
perkam ir Mike pukuotuka ir Ratai,Barbes,kartais Penki. ir kur koks idomesnis zaislas buna bigsmile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal žinote ar žurnalą Mikė Pūkuotukas galima užsiprenumeruoti? Kažkaip nerandu internete tokios informacijos, tai gal jis tik perkamas? g.gif
Atsakyti
neperkam, perkam daug knygeliu
Atsakyti
Mielos mamytės.
Gal kuri man padėsite užpildyti anketą, nors kelias iki to gana sudėtingas. Anketa yra publika puslapyje prie viešų apklausų, antrame puslapyje ir vadinasi "Vaikiški žurnalai".
Jeigu kuri užpildysit, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytės mėgiamiausias tai "Barbie" wub.gif aišku ji jo dar neskaito, pagrindinis užsiėmimas iškirpti barbes ir jų rūbelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mopas @ 2009 07 12, 12:46)
mūsų pagrindinis žurnaliukas tai Mikė Pūkuotukas...bet ir pati manau, kad jis neblogas variantas beveik keturmečiui vaikui, yra ir ką paskaityti ir žaidimuką, užduotėlę kokią atlikti smile.gif

Mes irgi Pūkuotuką dažniausiai perkam. Ir pats tas pagal amžių tinka, nors kartais gal jau ir per lengvas. O taip tai dar kartais Ratus perku tongue.gif
Atsakyti
Perkam "Ratus", bet labiau del dovaneliu. Bet didysis dabar labai persimete ant spalvojimo knygeliu-tai va keleta menesiu nebepirkau.
Atsakyti