Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

Sveikos,stengiames pirkti su raidemis skaiciukais,kad pasimokintu pries mokyla smile.gif bet siaip tai labai patinka zurnaliukas:Princeses" "barbie" na kaip ir mergaitems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 18 gegužės 2009 - 11:16
perkam "Ratus"-nes l.megsta zaiba makvyna ir masinyte buna ideta thumbup.gif
Atsakyti
Prenumeruojam''baltaja pelyte'',kad pasimokytu raideles,skaiciukus.Na o siaip dar nuperkam ''mike pukuotuka'',''barbe''.Ir dar labai megsta kai skaitom pasakeles,tai situ knyguciu turim jau labai daug
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2009 05 18, 14:58)
perkam "Ratus"-nes l.megsta zaiba makvyna ir masinyte buna ideta thumbup.gif

Taip pat megsta si zurnaliuka ir dar Mike pukuotukas patinka.
Atsakyti
Baltoji pelyte labai jau plonas zurnaliukas nors dukrai patinka tad tenka pirkt biggrin.gif dar perkam Mike pukuotuka fainas zurnaliukas vis koks niekutis idetas buna ir Nykstuko zurnaliuka skaitom. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš beveik neperku. Kažkada buvo užsikabinusi už "Donaldo" žurnaliukų, bet neilgam. Man atrodo, kad Voveraitei labiausiai rūpėjo žurnale įdėtas žaisliukas. Dabar kartais paprašo , kad nupirkčiau apie Barbes žurnalus. Na nuperku. Bet man asmeniškai jie kažkokie "kiauri" . Man labiau patinka knygas pirkti.
Atsakyti
Perku kartais "nykstukas" ir "mike pukuotukas" zurnaliukus, mazyliui LAAAAABAI patinka. o dazniausiai perku lavinamasias knygeles - naudinga ir idomu smile.gif
Atsakyti
o mes jau pora menesiu skaitom tik auto bilda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nors pirkau visokius vaikiskus g.gif ir kieme turime visas masinas apeit tongue.gif
Atsakyti
Mano merginai zurnaliukai reikalingi tik tuomet jei ten yra dovanu, ir visai nesvarbu koks tai zurnalas,tad dazniausiai stengiames apeit tas lentynas smile.gif O pirkt stengiuos lavinamas knygutes 4 meciam, labai megsta tas kur lipdukai yra smile.gif
Atsakyti
Mūsų mėgstamiausias žurnalas Mikė Pukuotukas - ir pasakėlių yra ir lavinamųjų užduočių (maniškės mėgstamiausios - skirtumų ieškojimas). Patinka, kad beveik kiekviename numeryje yra užduotelių, kur reikia apvedžioti gan smulkius objektus - piešinukus, skaičiukus.
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 07 04, 15:52)
o mes jau pora menesiu skaitom tik auto bilda doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nors pirkau visokius vaikiskus g.gif ir kieme turime visas masinas apeit  tongue.gif

Va va, pas mus tas pats - masinistas auga lotuliukas.gif
Atsakyti

taip pat perkame zurnaliukus su masinom ir tuos kur nuspalvinti galima biggrin.gif tada jau puse dienos garantuota kad vaiko kaip nebuta namie doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti