Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnaliukai

QUOTE(Sirana @ 2007 01 12, 22:48)
Mes irgi "skaitom" Mike Pukuotuka, bet nuolat jo neperku, kai papraso nebent. Bandem ir "Donalda", bet nepatiko.

mes taip pat nesam kurio nors vieno gerbejai,nuolat kaitaliojam,kad nenusibostu,nes kiekvienas zurnaliukas turi savo uzduoteles ir jos pagrinde buna tokios pacios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 13 sausio 2007 - 15:04
Mes perkam nuolatos "mike pukuotuka" ir siaip zurnaliukus su ivairiausiom uzduotim,nes dabar jis jomis ypac domisi "nykstukas","penki"...Siaip dar ivairias uzduociu knygeles...
Atsakyti
Maniškiai "skaitinėja" Nykštuką, Pipirą, dukra neapsieina be Barbės numerio, sūnus be Flinto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 01 06, 22:16)
4u.gif musu vidurineliai jau 4m ir is visu zurnaliuku mes apsistojom ties"PENKI"jai labiausiai patinka ten yra visko ir spalvinti ir skaiciuoti ir rasyti ir konkurseliai biggrin.gif  ax.gif

mes irgi su "penketuku" bendraujam,labai patinka spalvint, klijuot lipdukus o mamai tenka iskirpt užduotėle iš žurnaliuko vidurio,ja dar nusineša į darželį
Atsakyti
As tai kas menesi perku savajam Mike Pukuotuka ir Nykstuko zurnaliuka,jam labai patinka.
Atsakyti
Prieš mokyklą skaitė "Penki". o dabar tai "Naminuką"
Atsakyti
QUOTE(kulebam @ 2007 01 28, 12:22)
mes irgi su "penketuku" bendraujam,labai patinka spalvint, klijuot lipdukus o mamai tenka iskirpt užduotėle iš žurnaliuko vidurio,ja dar nusineša į darželį

mes taip pat su juo bendraujam
bet man labiau patinka spec knygos, kur reikia apvedzioti, priklijuoti, suskaiciuoti ir panasiai, tokios ir jam labiau priimtinos thumbup.gif
Atsakyti
o mums labai patinka zurnaliukas "Pelyte", "Nykstukas", "Penki"
Perku kiekviena numeri, o Pelyte gauname pastu
Atsakyti
Musu mazylei greit 4 , taigi perkame pelyte, penki ir zirniukas...labiausiai patinka mazajai taskus sujungineti ir uzduotys su lipdukais... rolleyes.gif be to stengiames mokintis skaiciuoti zurnalu pagalba ir raideles pazinti...
Atsakyti
dukrai dar neperku, nes per anksti. bet dirbu tokį darbą, kur amžinai reikia visokių užduočių, tai esu priversta šį tą įsigyti. vertingiausi mokomuoju požiūriu yra "penki", "naminukas", "žirniukas", na dar "nykštukas" iir "pelytė". bent jau mano tokia nuomonė
Atsakyti
Vyresnelei perku Penki, mazei Pelyte smile.gif
Atsakyti
Mes tokiu menesiniu zurnaliuku neperkam. Buvau kazkada pora kartu nupirkus,bet nelabai jam patiko. Musu sunus labai megsta spalvint,tai situ knygeliu turim daug visokiu. Siaip patinka knygutes pavartyt,tai turim ir tokiu knyguciu ivairiu. Manau,kad reikes vel pabandyt nupirkt koki zurnaliuka,gal dabar, kai didesnis yra, patiks g.gif Geros jos,yra uzduoteliu visokiu smile.gif
Atsakyti