Pas mus be konkurencijos tai "Mikė Pūkuotukas". Jei galėtų tai būtinai Barbes ir Princeses turėtų, bet šitų aš neperku. Sakau jei nori dar vieno žurnaliuko tai galiu nupirkti "Nykštuką".
Aš už "Nykštuką"
Perkam visokius, nesam prie vieno kokio apsistoję. "Penki", "Nykštukas", "Žirniukas" "Baltoji Pelytė", "Mikė Pūkuotukas", "Donaldas" -tokie yra mūsų istorijoj. Dažniausiai "Mikė Pūkuotukas" - dėl žaislų, pridėtų prie žurnalo. Dabar jau labiau su užduotėlėm, tai "Penki" arba "Nykštukas". Nėra taip daug tų žurnalų pripirktų, nes vieną mėn vienas, kitą - kitas. "Barbės" niekada nepirkau, nes maniškei neįdomūs tie barbiški blizgučiai, jai geriau apie gyvūnėlius, nuotykius, įvairios loginės užduotėlės.
QUOTE(Daredi @ 2008 04 24, 16:21)
Jei galėtų tai būtinai Barbes ir Princeses turėtų, bet šitų aš neperku. Sakau jei nori dar vieno žurnaliuko tai galiu nupirkti "Nykštuką".
o kodel? ka jus tokio blogo ten izvelgiate?
"Nykštukas" "Penki" musu dažniausiai perkami žurnaliukai. Taip pat kartais nuperkame "Žirniukas" ,"Donaldas" "Mikė pukuotukas"
Aš irgi už "Nykštuką", patinka man ten užduotėlės. Neblogas "namudinis lavinimas", o tie "princesiški" žurnaliukai man truputį kvailoki, toks jausmas, kad norima, kad ne gudri mergaitė būtų, o princesiškai pasipūtusi
O mes perkam visus,kokie tik yra Bet vaiko laukiamiausia yra Barbė ir Princese Ir nematau čia nieko blogo,juk mergaitė,patinka blizgučiai O iš šitų žurnaliukų irgi galima daug ko išmokti,pvz.kaip pasidaryti karūną,kaip barbė tvarkosi namučius,kaip rūpinasi gyvūneliais...
QUOTE(drieziukas @ 2008 05 10, 17:37)
Aš irgi už "Nykštuką", patinka man ten užduotėlės. Neblogas "namudinis lavinimas", o tie "princesiški" žurnaliukai man truputį kvailoki, toks jausmas, kad norima, kad ne gudri mergaitė būtų, o princesiškai pasipūtusi
drysciau priestarauti.. ten gi nemoko buti nei pasiputusiai nei kvailai.. ten gi lygiai tokios pat lavinamosios ugdancios uzduoteles tik kitam kontekste
Perkam Donaldo komiksus, tuos su kietu viršeliu ir "Nykštuką"
Perkam loginį mąstymą lavinančius žurnaliukus. Knygynuose, labai neblogi. Nors žurnaliukas yra gana storas, maniškė jį "sutvarko" per dieną, aišku su tėvelių pagalba, nes ir mums smalsu.
QUOTE(marlen @ 2008 05 12, 19:32)
O mes perkam visus,kokie tik yra Bet vaiko laukiamiausia yra Barbė ir Princese Ir nematau čia nieko blogo,juk mergaitė,patinka blizgučiai O iš šitų žurnaliukų irgi galima daug ko išmokti,pvz.kaip pasidaryti karūną,kaip barbė tvarkosi namučius,kaip rūpinasi gyvūneliais...
TIKRAI PRINCESIŲ ŽURNALUOSE NIEKAS NEMOKO MERGAIČIŲ BŪTI AROGANTIŠKOMIS, PASIPŪTUSIOMIS IR T.T. kaip rašo viena mamytė. Čia tik toks steriotipas. Princesių žurnaliukyje princesė mokosi draugauti, globoja gyvūnus, sodina gėlytes ir tvarko namus... mes irgi stenguiamės nepraleisti nei vieno numerio.