Mes nuolat perkam "Nykštuką" ir "Penki",tačiau neatsispiriam pagundai įsigyti ir kitų.Maniškė, jeigu pirkčiau ,tai norėtų visų,kuriuos pamatytų.
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 04 02, 17:00)
Mes nuolat perkam "Nykštuką" ir "Penki",tačiau neatsispiriam pagundai įsigyti ir kitų.Maniškė, jeigu pirkčiau ,tai norėtų visų,kuriuos pamatytų.
Va čia tai tiesa jei tik galėtų norėtų ir manieji visų iš eilės
As ir pritariu mamytems,kad kiek tik yra tu zurnalu visu mums reikia,o ypac kai priedai prie ju buna,tiesiog jie vilioja vaikucius
''Nykštukas'' -
Čia mamytės nuomonė
"Barbė" su blizgančiu priedu-
Čia dukrytės pasirinkimas
Čia mamytės nuomonė
"Barbė" su blizgančiu priedu-
Čia dukrytės pasirinkimas
Maniškis taip pat ramiai negali praeiti pro žurnalus. Gerai, kad nors su mano pagalba ar vienas atlieka visas užduotis, perskaitom, dalyvauja konkursuose. Perku "Mikę pūkuotuką", "Nykštuką", "Baltąją pelytę".
Aš į pavadinimus kol kas dėmesio nekreipiu, perku daužniausiai pavarčius , kad tiktų pagal amžių. Dabar mums puikiai tinka su lipdukais, pagal šešėlį atrinkti, kuris gyvūnas kur turi būti ir užklijuoti į tą vietą, kas be ko, kad būtų vietos spalvinti , arba tarkim vaikutis ruošiasi valgyt, atvesti su rodykle prie stalo, kur pavaizduoti maisto produktai
Maniškei patinka tokia veikla
Maniškei patinka tokia veikla
mes irgi visokiu perkam ypac kurie su dovanelem o siaip dzniausiai PENKI zurnaliuka.
Mano mazoji dar nemoka skaityti bet zurnaliuka PENKI praso nupirkt.ji varto ji,truputi bando spalvint tai dar spalvinimo knigeliu prigriebiam Viresnelis tai NAMINUKA,DONALDA skaito
Mano mergycka daugiau linkus i knygutes su lipdukais,bet barbe pavarto
labai neblogas žurnaliukas "žirniukas" ir pasakėlė būna paskaitymo ir užduotėlės įdomios
o mes tai kolkas dar tik "Mikę Pūkuotuką" ir "Princises" skaitom
Perkam Barbie o šiaip tikrai jei galėtų pirkt tai pirktų visus iš eilės