Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 01, 17:15)
Jei kam idomu, parasykit i asmenine (vizitai apie 50 litu kainuoja), parasysiu telefona.

Sveikos smile.gif tikiuosi, kad tikrai sveikos smile.gif

Burbulyti, gal gali man parašyti to gydytojo kontaktinį telefona, vardą. Aš karts nuo karto apsilankau Kaune, tad galbūt norėčiau pas jį nueiti, Dėl visa pikto gerai būtų išklausyti keletą nuomonių. Iš anksto dėkinga smile.gif

Egliuke, o ta Medikana mane stebina, jau buvau pas gydytoją 1 kartą ilgai ir 4 kartus trumpai (papasakoju kaip jaučiuos, apžiūri, išrašo recepta, pareguliuoja dozes ir pan- maximum užtrunku 5 min) Ir visa esu mokėjusi tik 60 litų. Tai manau, kad visai apsimoka. Tuo labiau, ko nepadarysi dėl geros savijautos. Šiuo metu man yra pagerėję thumbup.gif Na šiaip tai sąlyginai, nes mano liga neišgydoma, bet apgydoma. O homeopatijoje įmanoma iki minimumo sumažinti tą ligą smile.gif

Atsakyti
Mes irgi gydomes homeopatiniais vaistais pas gyd. Antona Popova is ukrainos. rezultatai  Tradicine medicina siule laukti o ne gydytis

Gal galima butu Popovo koordinates?
Atsakyti
Noriu ir as pasidalinti ziniomis apie homeopatija.

Mano dukryte vis berdavo, ypac veidukus, nuo kokiu 3 savaiciu, po to perejo ir i visa kuneli. Na daktarai ka tokiu atveju sako? Aisku, alergija. Bet jos mano vaikui net neieskojo iki pat dabar, o vis israsydavo tepaliuku doh.gif Uzkniso mane negyvai blink.gif Vaikui, tokiam mazam, kai Viltei tebuvo kokie 3 men, jau israse nuo tu berimu hormonini tepaliuka blink.gif blink.gif Na as mama neapsileidusi, domiuosi, ka mano vaikas gauna nuo tokiu vaistu, tai viena diena spjoviau ir nuvezem Vilte pas homeopate i Rokiski. O vezem buten pas gyd. Savickiene todel, kad turiu artimu gyvu pavyzdziu, kuriuos ji isgyde nuo ivairiu ligu. Na ka, nuvaziavom, tai klausinejo apie vaikuti kokia valanda: nuo pat gimimo, kuom sirgo, kuom ne, ka megsta, koks tai vaikas ir t.t. Po to tyre Folio metodu. Ir pasake, kad yra pasilpusios kepenys (nuo skiepo hepatito B, kuri visi vaikai gauna tuoj po gimimo ligoninej; kieno kepenys silpnesnes, jos labiau sureaguoja ir prasideda maisto nepripazinimas, ko pasekoje vaika beria nuo bet ko) ir dar kad turim kirminu. Israse mums vaistuku, dabar gydomes. Dar nedaug laiko praejo, tik ketvirta diena. Gydytoja liepe neissigasti, jei vaika ims stipriai bert, nes kepenys valosi, viskas eina lauk (taip ir yra), ir jei temperatura pakiltu, butu nerami pradzioje. Liga naikinama nuo jos saknu, o ne sakoma - tepaliuku patepus praeis visos alergijos doh.gif Istyre ir mane, tarp kitko, nes po tulzies ispjovimo kepenis pradejo skaudet. Tai ji ir pasake, kad labai nusilpusios kepenys. Ir su kasa negerumai jau matosi, todel jokiu budu neleido gert kontraceptiku, jeigu nenoriu visiskai susivaryt tokiu svarbiu organu.
Uz vaiko ir savo istyrimus, konsultacija ir vaistus (kiekviena gavome po kokias 6 rusis) sumokejau viso 237 Lt.

Mane tradicine medicina ir jos poziuris i pacienta uzkniso negyvai... Gydytoja pasake, kad net medicinoje nieko svento nebera... (ji daug pasakojo, kokius skiepus mes, lietuviai, gauname, kurie pasauly yra uzdrausti kaip mirti galintys sukelti, o Lietuvele tai priima isskestom rankelem, nes gaunam tai arba labai pigiai, arba net nemokamai galima skiepytis blink.gif ....)
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 11 03, 08:50)
Uz vaiko ir savo istyrimus, konsultacija ir vaistus (kiekviena gavome po kokias 6 rusis) sumokejau viso 237 Lt.

Mane tradicine medicina ir jos poziuris i pacienta uzkniso negyvai... Gydytoja pasake, kad net medicinoje nieko svento nebera... (ji daug pasakojo, kokius skiepus mes, lietuviai, gauname, kurie pasauly yra uzdrausti kaip mirti galintys sukelti, o Lietuvele tai priima isskestom rankelem, nes gaunam tai arba labai pigiai, arba net nemokamai galima skiepytis  blink.gif ....)

Ir tau tokie "pareiskimai" nesukele jokiu abejoniu tos gydytojos kvalifikacija?????? Sveikit.
Atsakyti
Del skiepu tai as pati pradedu abejoti. Nors vistiek skiepysiu toliau. Nes dicke paskiepijom Pneumo23, tai sirgdavo angina be temperaturos, be gerkles skausmo, tik puliai. Antibiotikai padedavo savaitei-dviem, o paskui is naujo. Prasidejo sanariu skausmai, sirdele streikuoti. Nes nepamatydavom kada prasideda, pamirsdavau paziureti, o ir antibiotikus istisai gerti nesamone.
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2005 11 03, 10:40)
Ir tau tokie "pareiskimai" nesukele jokiu abejoniu tos gydytojos kvalifikacija?????? Sveikit.

Jos pareiskimai buvo apie tradicine medicina, nes be sios veiklos ji dar dirba ligonineje ir mato, kokia veikla vykdo skiepus atvezancios firmos, kaip plaunami pinigai per musu sveikata. Yra vienas pasaulio pilietis, lyg ir amerikietis, bijau sumeluot, gaves neseniai Nobelio premija uz knyga apie skiepus, kokia itaka jie daro musu sveikatai is tikro. Vis neatrandu laiko nete pasiknaisiot, turetu but duomenu apie tai. Tai va ten galima oi kokiu dalykeliu suzinot (man viena gydytoja tuom besidominti pasakojo).

Homeopatija as kol kas dar tikiu, ir tikiuosi, ateity tikesiu lygiai taip pat...
Atsakyti
Labukas, gal kuri žinot, kokie homeopatiniai žirniukai padėtų esant Rota virusui ar panašiai zarazai?
Atsakyti
As manau,kad ta daktare apie skiepus teisybe kalbejo...
Esu girdejusi ir as is gydytoju visokiu sneku...o kaip is tikruju yra?
Tik patys bandydami suzinosim.....gaila....
Atsakyti
hELP REIKIA VILNIUJE HEMOPATO KORDINACIU?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2006 12 08, 18:41)
hELP REIKIA VILNIUJE HEMOPATO KORDINACIU?

Man taip pat reiketu Vilniuje gero Homeopato...Gal kuri zinote?... help.gif
Atsakyti
gal kas galėtų rekomenduoti kokį gerą homeopatinį preparatą nuo pūlingos anginos, parduodamą vaistinėse?
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 03 17, 09:31)
gal kas galėtų rekomenduoti kokį gerą homeopatinį preparatą nuo pūlingos anginos, parduodamą vaistinėse?

Umckalor - augalinis antibjotikas, tikrai tinka. Anksčiau labai geras buvo Tonsilgon, bet jo kažkodėl nebėra.
Atsakyti