Noriu ir as pasidalinti ziniomis apie homeopatija.
Mano dukryte vis berdavo, ypac veidukus, nuo kokiu 3 savaiciu, po to perejo ir i visa kuneli. Na daktarai ka tokiu atveju sako? Aisku, alergija. Bet jos mano vaikui net neieskojo iki pat dabar, o vis israsydavo tepaliuku
Uzkniso mane negyvai
Vaikui, tokiam mazam, kai Viltei tebuvo kokie 3 men, jau israse nuo tu berimu hormonini tepaliuka
Na as mama neapsileidusi, domiuosi, ka mano vaikas gauna nuo tokiu vaistu, tai viena diena spjoviau ir nuvezem Vilte pas homeopate i Rokiski. O vezem buten pas gyd. Savickiene todel, kad turiu artimu gyvu pavyzdziu, kuriuos ji isgyde nuo ivairiu ligu. Na ka, nuvaziavom, tai klausinejo apie vaikuti kokia valanda: nuo pat gimimo, kuom sirgo, kuom ne, ka megsta, koks tai vaikas ir t.t. Po to tyre Folio metodu. Ir pasake, kad yra pasilpusios kepenys (nuo skiepo hepatito B, kuri visi vaikai gauna tuoj po gimimo ligoninej; kieno kepenys silpnesnes, jos labiau sureaguoja ir prasideda maisto nepripazinimas, ko pasekoje vaika beria nuo bet ko) ir dar kad turim kirminu. Israse mums vaistuku, dabar gydomes. Dar nedaug laiko praejo, tik ketvirta diena. Gydytoja liepe neissigasti, jei vaika ims stipriai bert, nes kepenys valosi, viskas eina lauk (taip ir yra), ir jei temperatura pakiltu, butu nerami pradzioje. Liga naikinama nuo jos saknu, o ne sakoma - tepaliuku patepus praeis visos alergijos
Istyre ir mane, tarp kitko, nes po tulzies ispjovimo kepenis pradejo skaudet. Tai ji ir pasake, kad labai nusilpusios kepenys. Ir su kasa negerumai jau matosi, todel jokiu budu neleido gert kontraceptiku, jeigu nenoriu visiskai susivaryt tokiu svarbiu organu.
Uz vaiko ir savo istyrimus, konsultacija ir vaistus (kiekviena gavome po kokias 6 rusis) sumokejau viso 237 Lt.
Mane tradicine medicina ir jos poziuris i pacienta uzkniso negyvai... Gydytoja pasake, kad net medicinoje nieko svento nebera... (ji daug pasakojo, kokius skiepus mes, lietuviai, gauname, kurie pasauly yra uzdrausti kaip mirti galintys sukelti, o Lietuvele tai priima isskestom rankelem, nes gaunam tai arba labai pigiai, arba net nemokamai galima skiepytis
....)