Laba diena,
va vakar kaip tik buvau pas savo homeopata Medikanoj, pasiklausinejo kokia mano savijauta: kadangi pablogejimo tikrai nera, gal net siek tiek yra pagereje, tai truputeli liepe pamazinti dozes, o po savaites vel ateiti. Kaip supratau gydymas bus ilgas, nes liga pakankamai uzleista, tiksliau nesuprantanciu nesumaniu gydytoju nugydyta
Siaip dar paminesiu, kad geriu tokius zirniukus
Nitricum 6
Sepia 200.
Elva, kazkaip as noriu tiket, kad man viskas gerai ir kad as pasveiksiu, nes noriu pasveikt, man gyvenimas tik prasideda ir as nenoriu buti toji, kuri to gyvenimo dziaugsmo neparagaus
Pas ta homeopata ejau, nes jau is keliu zmoniu girdejau geru atsiliepimu. Vienas zmogus, su kuriuo man teko daznai bendrauti, sunkiai sirgo, buvo viso kuno kazkoks uzkretimas, visa kuna buvo apaugusios dideles pulingos votys, netgi tokiose vietose kaip akies vokai, ranku pirstai, koju padai

as maciau kaip ji kankinosi, nes paprastose ligoninese tik chirurgiskai jas prapjaudavo, isleisdavo pulius, dezinfekuodavo, o rytojaus diena tokiu issokdavo dvigubai

Taip reikedavo i ligonine vazineti kiekviena diena, tad nei mokytis nei dirbti normaliai neimanoma. Ji gydesi pas ta gydytoja gana ilgai, bet dabar ji neatpazystamai pasikeitusi- sveika, o ta vociu beda nesikartoja jau kokis 3 metus.
Tiesiog toks jau gyvenimas, kad ieskai zmogau ivairiu iseiciu, kad tik geriau butu. Juk kas iesko, tas randa....

arba bent jau norisi tiketi, kad taip yra...
Neveltui yra sakoma, kad tikejimas savo pasveikimu jau beveik ir yra pasveikimas.... Juk tiek zmoniu serga ir nepagydomomis/ mirstamomis ligomis ir tiki, kad viena diena visi vargai pasibaigs, juk savo tikejimu jie iveikia tokias sunkias ligas...
As kazkada esu skaiciusi, kad buvo net toks metodas sugalvotas kaip gydyti ligonius-salia kitu vaistu jiems duodavo gerti zirneliu, pasakydami, kad tai labai geri vaistai, kad butinai isgydys, o tai tebudavo paprastas zirniukas, panasiai kaip saldaininis zirniukas, neturintis jokios gydomosios galios- bet tas tikejimas, kad butent SIS vaistas pades isgyti palaikydavo zmones sunkiais momentais, neleisdavo jiems paluzti ir sis eksperimentas pasiteisino, regis vadinasi Optimistinis metodas ar kazkas panasiai

: