Na, o man jau lygiai metai kaip vis dar jauciu "gydymosi" homeopatiniais zirniukais pasekmes. Kaip jau kazkur rasiau, daznai pasikartodavo angina, todel, nebenoredama laukti dar vieno anginos sukilimo ir antibiotiku vartojimo, nuejau pas homeopate - priskyre man keliu rusiu zirniukus, kurie turejo issaukti man angina, bet vietoj to jie man jau antra diena surakino ir pilva, ir nugara - nebegalejau net ikvepti, iskilo kepenys...tokia busena buvo tris dienas (gydytoja i tai nekreipe demesio), kai paskambindavau gydytojai, ji tik keisdavo zirniukus arba ju gerimo buda ar laika...taip prasikankinau net menesi - nebegalejau nieko valgyti, nes jau net skrandis nebevirskindavo - is po koseliu, jogurto ir arbateliu labai issekau, klausiau gydytojos, ar taip turi buti, kas man yra, o ji vis toliau kaitaliodavo zirniukus, ir, atrodo, tycia nenoredavo nieko pasakoti, nes kaip dabar manau,pati nezinojo, kas man yra, bet toliau eksperimentavo...Galiausiai neiskentes vyras nuveze i poliklinika, kur padare kraujo tyrimus ir echoskopija. jau po pietu paskambino pati sesele ir pasake, kad man nuo kazkokiu medikamentu stipriai pazeistos kepenys - pasakojo apie kazkokius rodiklius, kuriu skaicius esant stipriam kepenu pazeidimui gali buti net 21, o man tas skaicius buvo net 29!Kai pasakiau, kad geriu homeopatinius zirniukus, liepe staigiai nutraukti, nes jie jau ne viena zmogu toki tureje su taip isbalansuota virskinimo sistema, kad reikejo net metu, kad vel virskinimas griztu i vezes...Dabar, kai pagalvoju logiskai (tada tik buvau susizavejusi homeopatija ir tikejau viskuo, ka sake gydytoja), tas gydymas zirniukais man atrodo lyg sarlatanizmas - juk nuejus pas gydytoja ji net nesivargino mano korteles paziuret, tik klausinejo apie mano baime, ligas ir t.t. galiausiai, pamaigiusi su tam tikru prietaisu man pirstus, ir man paklausus kas man yra, ji tesugebejo man atsakyti - taip ir yra kaip sakei!(?)Tai ar cia tiksli diagnoze?!Kai pagalvoju - as tai suaugusi, galiu pasisakyt, kad man blogai, bet jei kudikiui skiriami tokie vaistai ir jis negali pasakyt kad jam blogai, tai net pyktis uzverda...