Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(vilnele @ 2005 03 15, 00:18)
Labai prasom isduoti savo homeopatu koordinates! Vaikas serga bronchitu, reikalinga pagalba!!!

Parasiau i AZ.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2005 02 15, 16:55)
na, mamytes, kurios jau patyrusios homeo  srityje.
nuo sio rudens pradejoau ir as savo 1.5m.vaikui girdyt heel tipo hom.vaistus.
kaip su ta technine puse?
2. del metalo.
parasyta, vaistu jokiu budu nedet ant metal.sauksteliu.

treciadieni buvau kaip tik pas homeopata, dabar geriu zirniukus, bet apie tai man jis nieko neminejo...

siaip visi punktai atitinka, man gydytojas dar akcentavo, kad jokiu budu nelaikyciau salia mob.tel, nes jis pats pavojingiausias homeopat. vaistams schmoll.gif
Atsakyti
Na, o man jau lygiai metai kaip vis dar jauciu "gydymosi" homeopatiniais zirniukais pasekmes. Kaip jau kazkur rasiau, daznai pasikartodavo angina, todel, nebenoredama laukti dar vieno anginos sukilimo ir antibiotiku vartojimo, nuejau pas homeopate - priskyre man keliu rusiu zirniukus, kurie turejo issaukti man angina, bet vietoj to jie man jau antra diena surakino ir pilva, ir nugara - nebegalejau net ikvepti, iskilo kepenys...tokia busena buvo tris dienas (gydytoja i tai nekreipe demesio), kai paskambindavau gydytojai, ji tik keisdavo zirniukus arba ju gerimo buda ar laika...taip prasikankinau net menesi - nebegalejau nieko valgyti, nes jau net skrandis nebevirskindavo - is po koseliu, jogurto ir arbateliu labai issekau, klausiau gydytojos, ar taip turi buti, kas man yra, o ji vis toliau kaitaliodavo zirniukus, ir, atrodo, tycia nenoredavo nieko pasakoti, nes kaip dabar manau,pati nezinojo, kas man yra, bet toliau eksperimentavo...Galiausiai neiskentes vyras nuveze i poliklinika, kur padare kraujo tyrimus ir echoskopija. jau po pietu paskambino pati sesele ir pasake, kad man nuo kazkokiu medikamentu stipriai pazeistos kepenys - pasakojo apie kazkokius rodiklius, kuriu skaicius esant stipriam kepenu pazeidimui gali buti net 21, o man tas skaicius buvo net 29!Kai pasakiau, kad geriu homeopatinius zirniukus, liepe staigiai nutraukti, nes jie jau ne viena zmogu toki tureje su taip isbalansuota virskinimo sistema, kad reikejo net metu, kad vel virskinimas griztu i vezes...Dabar, kai pagalvoju logiskai (tada tik buvau susizavejusi homeopatija ir tikejau viskuo, ka sake gydytoja), tas gydymas zirniukais man atrodo lyg sarlatanizmas - juk nuejus pas gydytoja ji net nesivargino mano korteles paziuret, tik klausinejo apie mano baime, ligas ir t.t. galiausiai, pamaigiusi su tam tikru prietaisu man pirstus, ir man paklausus kas man yra, ji tesugebejo man atsakyti - taip ir yra kaip sakei!(?)Tai ar cia tiksli diagnoze?!Kai pagalvoju - as tai suaugusi, galiu pasisakyt, kad man blogai, bet jei kudikiui skiriami tokie vaistai ir jis negali pasakyt kad jam blogai, tai net pyktis uzverda...
Atsakyti
Beje, po tokio gydymosi nuejau i privatu LOR kabineta, kur gydytoja pasake - gydysim antibiotikais arba homeopatiniais!As aisku jau bijojau prasidet is naujo su homeopatiniais, bet ji mane uztikrino, kad sitie homeopatiniai nepadarys JOKIO salutinio poveikio!Klausiu is kur zinot? O ji sako :"todel, kad gydysimes ne zirniukais, o bet kokioj vaistinej parduodamais Heel firmos homeopatiniais lasiukais ar tabletem".Bent jau ta gydytoja man paaiskino, kad vienas zirniukas yra nuo keleto negalavimu ir jis yra toks stiprus, kad jo poveikis organizmui islieka net iki 9 menesiu, ir jeigu neatitiks bent vienas is to zirniuko gydymo negalavimu, galima taip isbalansuoti organizma, kad paskui labai sunku viska vel grazint i vezes. O vaistinese parduodami lasiukai ar tabletes yra butent nuo vieno ar kito negalavimo, ir jei kas nors ne taip, uztenka nutraukt ju vartojima ir viskas is kart atsistato. Is pradziu maniau, kad tai tik tos firmos reklama, bet greitai pati isitikinau efektyviu gydymusi, kada pirma karta gyvenime pulinga angina su temperatura per dvi dienas issigydziau tik su homeopatiniais lasiukais! thumbup.gif Va tada grizo tikejimas homeopatija, nes visi tradiciniai gydytojai sakydavo, kad pulingos anginos homeopatiniais vaistai neisgydysi - vis tiek reiks antibiotiku!O paskui patys sitaip stebejosi, kai atejau pasveikus be jokiu antibiotiku! Esu labai dekinga sitai savo gydytojai, nes kiekvienas vizitas pas ja man buvo tarsi paskaita apie homeopatija - dabar ji gyvena nebe Lietuvoje, bet as su jos suteiktomis ziniomis sekmngai naudojuosi ir toliau - jau net mano vyras ir seima patikejo homeopatijos efektyvumu (jie ja visad neige!), nes patys siemet apsiejo be jokiu kitu vaistu! Ir tikrai netikiu visokiai tais marazmais apie neigiama mobilaus telefono poveiki ar metaliniu indu ir pan. - atleiskit, bet tai jau man primena sarlatanizma, o ne tikra gydymasi...Zinau, kad susilauksiu nemazai repliku, bet norejau ir as issakyt savo patirti - galbut tai pades kazkam nepult i homeopatini gydyma taip aklai kaip tai dariau as, o klausinet gydytojo kas ir kaip - juk uz tai mes jiems ir mokam! Juo labiau jei tai liecia vaikus...Linkiu atrasti gerus gydytojus homeopatus ir nepapult pas toki, pas koki is pradziu patekau as...
Atsakyti
Elva, matau, kad esi is Palangos- tai gal pas homeopata gydeisi Klaipedoje? koks cia homeopatas...

as einu pas homeopata Klaipedoje, siaip mano sveikata labai bloga, as jau nusivyliau visa chemij, tad dabar tikiuosi, kad homeopatija man pades- neturiu ko prarast....

siaip homeopatniais vaizstais isgijo ne vienas mano pazystamas, tad ir as tikiuosi geriausio- viltis juk mirsta paskutine.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2005 03 19, 22:59)
Ir tikrai netikiu visokiai tais marazmais apie neigiama mobilaus telefono poveiki ar metaliniu indu ir pan. - atleiskit, bet tai jau man primena sarlatanizma, o ne tikra gydymasi...

Siaip tai tiketi ar netiketi galima tada, kai zinai homeopatijos veikimo principa, gydymo filosofija mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam teko susidurti su ausytes infekcija, vaikuciuj iki metu, kokius vaistus naudojot, kaip pavyko gydymas hemeopatiskai ??
Atsakyti
Elva, matau, kad esi is Palangos- tai gal pas homeopata gydeisi Klaipedoje? koks cia homeopatas...

Cikadele, as pas pirmaja homeopate ejau Palangoj - cia jau daugelis pazista - vardu Andzela. Negaliu jai atleisti uz toki nesirupinima klientu ir aplaidu gydyma...per ja visi sie metai mane vede tik i depresija... cry.gif Nors siaip zinau dar pora pazistamu, kurie gydesi ir Klaipedoj - viena Medikanoje (apie puse metu), tai paskui keikesi, kad tiek pinigu sukiso ir laiko prarado, o rezultatu jokiu. Kita pazistama vede savo 10 m mergaite pas kazkokia gydytoja homeopate (ar ne III poliklinikoj?), tai taip su diagnoze prisigrybavo...
Nezinau...kazkaip mano aplinkoj zmones homeopatija tik nusivyle, o as ja atradau is naujo - tik kitokia forma smile.gif Tikrai parekomenduociau tau savo gydytoja Berzanskiene (lenkiu pries ja galva), bet ji isvyko gyvent i uzsieni...o buvo super gydytoja...Manau saugiausia butu eit pas homeopata gerai issityrus savo liga - tada tikrai galiu patiket ir homeopatiniu zirniuku teigiamu poveikiu. Tikiuosi tau viskas bus tik gerai! mirksiukas.gif

Atsakyti
elva, o gal galetum parasyti, gydytojo pavarde (gali ir asmenine zinute), kuris tavo drauge gyde Medikanoj- as butent ten ir einu. Ten dirba du homeopatai...

o siaip tai chemija man nepadeda, as turiu suktis is padeties kaip beismanau, taigi kaip sakoma skestanti griebiasi ir siaudo cry.gif
Atsakyti
Cikadele, Medikanoj gydesi ne mano drauge, o pazistama - as su ja retokai susitinku, tai nebus kaip jos ir paklaust schmoll.gif Zinau tik tiek, kad gydesi Medikanoj...
Zinai, man irgi gydytojai vis antibiotiku israsydavo, neziuredami i tai, kad man nuo ju imunine sisitema visiskai nusilpo. Va tada as ir sugalvojau eit homeopatiskai gydytis. Siaip ar taip, Cikadele, manau kas nerizikuoja - tas negeria sampano, taip kad vistiek bandyk! Tik stenkis kuo aiskiau nupasakoti savo ligos simptomus, nes yra sitiek ligu, kuriu simptomai panasus, tai labai didele tikimybe juos sumaisyt (kaip greiciausiai atsitiko ir man...), o jei liga tiksliai diagnozuos, tai tikiu kad ir gydymas turetu buti veiksmingas. Sekmes! mirksiukas.gif Beje, paskui papasakok kaip sekesi, gerai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas nors turite patirties su homeopatu Aleksandr Grunicev?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2005 03 21, 23:02)
Ar kas nors turite patirties su homeopatu Aleksandr Grunicev?

kokiame cia mieste?

elva, butinai papasakosiu- ryt einu ir manau dar ilgai lankysiuos 4u.gif nors dabar jauciu pagerejima blush2.gif
Atsakyti