QUOTE(zuzu @ 2005 02 15, 14:55)
1. 20 min. pries ir po vaisto naudojimo negalima valgyt, gert, isskyrus vandeni. o vat norejau paklaust, ar MP-motinos pienas skaitosi kaip valgis? nes daznai islaukt tas 20min po vaisto taip sunku, kai ji serga, tai nieko nenori gert, net vandens, ant papuko pastoviai kabo.
2. del metalo.
parasyta, vaistu jokiu budu nedet ant metal.sauksteliu. na gerai, i plastikini sauksteli sulasinu lasiukus, pvz, husteel nuo kosulio. bet ka darot su tabletem? man jas reik pjaut pusiau-ar turit plast.peikiukus ar ka? namie ne per seniausiai radau last.peiliuka is plastelinui pjaustyti rinkinio.
3.bukles pablogejimas ligos pradzioje.
kai pradedat vartot hom.vaistus, paprastai turbut i antra para pablogeja o kieik tas pablogejimas tesiasi, ir kaip suprast ar tas pablogejimas "geras"-t.y.orgsanizmas pats ginasi, o kada tas pablogejimas visai blogas, t.y.homeopat.vaistai netinka ir neveikia organizmo?
4.paskutn.kalusimas. kur laikyt naudojamus vaistus? as laikau ne saldytuv, bet tamsioj vietoj, kab.temp.
1. Mano pediatre/homeopate i toki klausima atsake: "motinos pienas,- ne rukyta deshra, nieko tragishko neatsitiks, jei ir neishlauks vaikas tu 20 min, nera reikalo jo kankint, jei nepavyksta kazkuo sudomint ar kitaip nukreipt demesi.
2. Neturiu patirties, nes vartojam klasikinius vaistukus,- zirnelius.
atsiminiau,- angin-heel tablete langvai perlauzdavau rankomis.
3. Kai kuriais atvejais pablogejimas budavo toks smarkus (alerginio dermatito), kad 'naturalus pablogejimas' niekaip negalejo but toks smarkus. Kitais atvejais tiesiog kantriai laukdavom pagerejimo ir tiek (atidziai stebedami ligos simptomatika).
Beje, prasidejus paumejimui daznai rekomenduojama skubiai nutraukt vaistu vartojima ir vel pradet kai negalavimas grysh ten, kur pradejot gydyt.
Siulyciau umiu susirgimu gydymo metu palaikyti ryshi su savo homeopate,- bus lengviau ivertint gijimo procesa. Musishke visada paprasho paskambint 'su raportu' po dienos ar keliu.
Beje, pablogejimas nera taisykle. Taip atsitinka tik kartais.
4. Laikai teisingai. Tik dar pasirupink kad salia neguletu mobilusis telefonas, nestovetu radijas/mikrobange ir pan.
tiek mano patirties
I should keep my words soft and sweet in case I have to eat them.
Šis bei Tas