Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(JurgaA @ 2005 02 05, 10:51)
Be jokios abejonės galima ir maitinančiai,ir besilaukiančiai.Homeopatinius vaistus galima vartoti visiems.Aš pati maitinu ir ką tik gydžiausi angina.Trys dienos ir aš jau sveika thumbup.gif

O kuom gydei angina??? Man jau antra diena stipriai skauda gerkel, negaliu net nuryti nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2005 02 05, 14:18)
O kuom gydei angina??? Man jau antra diena stipriai skauda gerkel, negaliu net nuryti nieko verysad.gif

Tabletės vadinasi Angin-Heel.Reikia vieną tabletę ištirpinti maždaug 150gr. vandens ir gerti po gurkšnį 8 kartus per dieną.Tik prieš geriant ir išgėrus reikia nevalgyti apie 20 min. Čia mūsų gydytojas homeopatas taip liepia gerti kada stipriai skauda gerklę arba pakyla angina. doctor.gif
Atsakyti
o pas gydytoja privaciai eini konsultuotis, nes poliklinikose lyg ir nera dar homeopatu gydytoju. mes privaciai ejom, tai del kokios tai anginos as neiciau labai jau brangu uz viena vizita.
Atsakyti
QUOTE(sriukas @ 2005 02 02, 13:30)
sveikos, mano  3 men. valgom tik MP tai turim problemu su tustinimusi, nuvezem maze pas homeopate gydytoja ji nustate, kad mazyles storoji zarna "tingine" ir dave tokiu zirniuku, juos istirpinam ir po kelis lasiukus geriam. pirma savaite viskas buvo  thumbup.gif  , tustinosi kas dien, daba padarem pertrauka ir vel  sad.gif  , tai vel duodu zirniukus ir laukiu  . gal kas naudojot homeopatija ir kokie rezultatai buvo?

Siulyciau vel pasiskambint savo homeopatei ir pasitart. Siaip jau iprastai homeopatiniai vaistai esant panasioms problemoms (konstituciniams polinkiams) geriami po keleta menesiu kaip minimum.
Beje, paprastai tik pirmas vizitas buna brangesnis, nes reikia ilgai kalbetis,o visi kiti tikrai smarkiai pigesni.Mes daznai pasitenkinam ir nemokamom telefoninem savo homeopates konsultacijom wink.gif

P.S. Su Angin-Heel siulyciau atsargiai, ypac kudikiams. Jis turi neiprastai zema kaip homeopatiniams vaitams Apis skiedima,- jei kudikis alergishkas bites igelimams, galit prisidaryt problemu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 06 vasario 2005 - 15:04
Oi laukiau, kad atsirastų panaši temelė... thumbup.gif Nes man labai reikia surasti gerą homeopatą Kaune savo žvirbliui, norim atopinį dermatitą gydytis sad.gif . Gal galėtumėte į AŽ parašyti, pas kokius homeopatus lankotės, kiek kainuoja ir pan. Būčiau labai labai dėkinga.
Atsakyti
mes savo mažę irgi vežėm pas homeopatą. tik gaila kad vėlai, kai jau ji ragavo antibijotikų. homeopatas išrašė: calcium carbonicum, chemomilum, dar nuo kosulio (žurnaluose jį reklamuoja - pavadinimo nepamenu), tai aš jį pavartojau, dukrai dar neteko.
o ir pati žadu ten lankytis, kažkaip užkniso hormonai ir antibijotikai sad.gif
Atsakyti
na, mamytes, kurios jau patyrusios homeo srityje.

nuo sio rudens pradejoau ir as savo 1.5m.vaikui girdyt heel tipo hom.vaistus.

kaip su ta technine puse?
1. 20 min. pries ir po vaisto naudojimo negalima valgyt, gert, isskyrus vandeni. o vat norejau paklaust, ar MP-motinos pienas skaitosi kaip valgis? nes daznai islaukt tas 20min po vaisto taip sunku, kai ji serga, tai nieko nenori gert, net vandens, ant papuko pastoviai kabo.

2. del metalo.
parasyta, vaistu jokiu budu nedet ant metal.sauksteliu. na gerai, i plastikini sauksteli sulasinu lasiukus, pvz, husteel nuo kosulio. bet ka darot su tabletem? man jas reik pjaut pusiau-ar turit plast.peikiukus ar ka? namie ne per seniausiai radau last.peiliuka is plastelinui pjaustyti rinkinio.

3.bukles pablogejimas ligos pradzioje.
kai pradedat vartot hom.vaistus, paprastai turbut i antra para pablogeja o kieik tas pablogejimas tesiasi, ir kaip suprast ar tas pablogejimas "geras"-t.y.orgsanizmas pats ginasi, o kada tas pablogejimas visai blogas, t.y.homeopat.vaistai netinka ir neveikia organizmo?

4.paskutn.kalusimas. kur laikyt naudojamus vaistus? as laikau ne saldytuv, bet tamsioj vietoj, kab.temp.

na ir prirasiau sarasiuka.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2005 02 15, 14:55)
1. 20 min. pries ir po vaisto naudojimo negalima valgyt, gert, isskyrus vandeni. o vat norejau paklaust, ar MP-motinos pienas skaitosi kaip valgis? nes daznai islaukt tas 20min po vaisto taip sunku, kai ji serga, tai nieko nenori gert, net vandens, ant papuko pastoviai kabo.

2. del metalo.
parasyta, vaistu jokiu budu nedet ant metal.sauksteliu. na gerai, i plastikini sauksteli sulasinu lasiukus, pvz, husteel nuo kosulio. bet ka darot su tabletem? man jas reik pjaut pusiau-ar turit plast.peikiukus  ar ka? namie ne per seniausiai radau last.peiliuka is plastelinui pjaustyti rinkinio.
3.bukles pablogejimas ligos pradzioje.
kai pradedat vartot hom.vaistus, paprastai turbut i antra para pablogeja o kieik tas pablogejimas tesiasi, ir kaip suprast ar tas pablogejimas "geras"-t.y.orgsanizmas pats ginasi, o kada tas pablogejimas visai blogas, t.y.homeopat.vaistai netinka ir neveikia organizmo?

4.paskutn.kalusimas. kur laikyt naudojamus vaistus? as laikau ne saldytuv, bet tamsioj vietoj, kab.temp.

1. Mano pediatre/homeopate i toki klausima atsake: "motinos pienas,- ne rukyta deshra, nieko tragishko neatsitiks, jei ir neishlauks vaikas tu 20 min, nera reikalo jo kankint, jei nepavyksta kazkuo sudomint ar kitaip nukreipt demesi.

2. Neturiu patirties, nes vartojam klasikinius vaistukus,- zirnelius. doh.gif atsiminiau,- angin-heel tablete langvai perlauzdavau rankomis.

3. Kai kuriais atvejais pablogejimas budavo toks smarkus (alerginio dermatito), kad 'naturalus pablogejimas' niekaip negalejo but toks smarkus. Kitais atvejais tiesiog kantriai laukdavom pagerejimo ir tiek (atidziai stebedami ligos simptomatika).
Beje, prasidejus paumejimui daznai rekomenduojama skubiai nutraukt vaistu vartojima ir vel pradet kai negalavimas grysh ten, kur pradejot gydyt.
Siulyciau umiu susirgimu gydymo metu palaikyti ryshi su savo homeopate,- bus lengviau ivertint gijimo procesa. Musishke visada paprasho paskambint 'su raportu' po dienos ar keliu.
Beje, pablogejimas nera taisykle. Taip atsitinka tik kartais.

4. Laikai teisingai. Tik dar pasirupink kad salia neguletu mobilusis telefonas, nestovetu radijas/mikrobange ir pan.

tiek mano patirties ax.gif
Atsakyti
Laba diena, mamytes,
gal ir ne i ta temele kreipiuosi, bet gal kas zinot Klaipedoje gera homeopata gydytoja. Sunkiai sergu ir labai noriu pagyti, bet kiek ieskojau, Klaipedoje esu tik girdejusi is nuogirdu, kad yra geru homeopatu, bet jokiu kontaktu neturiu, gal kas galetumete parasyti tel nr, pavarde ir t.t , buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
O mes jau seniai pamirsome sintetinius vaistus ir gydomes tik homeopatiniais preparatais. O prasidejo viskas nuo vyresnio sunaus karpu. Pries tai bandeme saldymus azotu, rugstimi ir viskas veltui -karpos ataugdavo. cry.gif Panaudoje 1,5 menesio homeopatinius vaistukus, ju neturime jau 5 metai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2005 02 07, 08:27)
Oi laukiau, kad atsirastų panaši temelė...  thumbup.gif  Nes man labai reikia surasti gerą homeopatą Kaune savo žvirbliui, norim atopinį dermatitą gydytis  sad.gif . Gal galėtumėte į AŽ parašyti, pas kokius homeopatus lankotės, kiek kainuoja ir pan. Būčiau labai labai dėkinga.

Parasiau i AZ. biggrin.gif
Atsakyti
Labai prasom isduoti savo homeopatu koordinates! Vaikas serga bronchitu, reikalinga pagalba!!!
Atsakyti