Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

O gal galėtum į asmeninę parašyti jo koordinates bei kiek kainuoja vizitas pas jį, nes po eilinio apsilankymo pas alergologę ir jos pasakymo: gal praeis trijų metų, gal septynių, o gal apskritai paauglystėje; nebesinori pasitikėti vien tik tradicine medicina... mad.gif

Ačiū is anksto
Atsakyti
Hm, man labai įdomu, ar nė vienai, gerusiai "Citrosept" taip nebuvo - man antrą dieną, pradėjus vartoti "Citrosept", prasidėjo mėnesinės (visiškai nelaiku - 14-ą ciklo dieną,- taip man niekada nebūdavo...). "Citrosept" gerti nustojau (na, pagėriau 7 dienas, ir mečiau) - bet kaip kraujavo, taip kraujuoja. Šiandien jau 8 diena (taip man irgi nebūdavo). Kraujuoja stipriai. Vakar dar labiau sustiprėjo. Aš jau nieko nebesuprantu, ir nežinau, ką daryti. Visokios vaistažolių arbatėlės nieko nepadeda. Truputėlį lyg padeda arkliškos vitamino C dozės... Bet liautis, atrodo, dar nežada... Užsiregistruosiu šiandien pas ginekologę, bet pas ją pateksiu tik po kokių 5 dienų. Gal tikrai kam nors buvo panaši organizmo reakcija i "Citrosept"??? Kaip viskas baigėsi, ką darėt???...
Atsakyti
As del homeopatijos. Musu penkeriu su puse sunui irgi diagnozuota astma (jis alergiskas ziedadulkems), jau pakankamai gavom visokiu vaistu vaisteliu nuo astmos. Negaliu pasakyti, kad jie nepadeda - mes pasveikstam, bet kas is to: paumejimai buna del visko. Taigi siandien galutinai apsisprendziau ir paskambinau homeopatui. Uzregistravo, tik gaila, kad labai ilgai reikia laukti. Na, bet bandysim. Man baisu ir pagalvoti, kokie buna salutiniai tu tradiciniu vaistu poveikiai, o vaikas juk dar tik penkiametis... Butinai parasysiu, kaip mums seksis. Ir Supermmoje perskaiciau, ka radau apie homeopatija, ir siaip internete. Suprantu, kad reikes kantrybes, na ir kainuos nepigiai. Bet pabandyti reikia.
Be to, kovo pabaigoje mums gims antras vaikelis. Galbut veliau galesim ir ji apsaugoti nuo tu arklisku tradiciniu vaistu, kuriuos visomis progomis raso pediatrai. blink.gif
Atsakyti
O tai šis gydytojas Popovas pats dirba Vilniuje, ar tik jo vardu įkurtas kabinetas? Iš internetinio puslapio supratau, kad gimęs ir lyg dirba Ukrainoj...
Atsakyti
Mes jau lygiai menuo, kaip gydomes homeopatiniais vaistukais. Sunus labiausiai alergiskas zolems, todel kazkokio stebuklingo poveikio dabar dar nejauciam. Nosies bedos lyg ir sumazejo, o koseti vis dar pakosedavo, bet ne kasnakt. Bet ir pats gydytojas sake, ir loriste, kad gydymas zolelemis labai ilgas. Vasario pradzioj eisim antrakart. Ir tikiuos pavasaris bus lengvesnis...
Labai idomu, kaip buna susirgus, ar kiekvienakart gydyma derinates su homeopatu? Sunus kaip tik susirgo. Skambinausi jau labai daug kartu, vaistams isleidau per 60 litu ir galop perejom prie pediatres skirtu antibiotiku, tada vel skambinausi, vel reiks vaistuku...
Dar idomu butu suzinoti, ar jusu pediatres irgi sako, kad kiekvienas virusas "uzsuka alergines slogos aparata" ir norint issigydyti sloga reikia vartoti Klaritina ar panasiai... Nesu labai patenkinta pediatre, tai dabar vis bandau issiaiskinti - tiesa kalba ar ne. Laikas jau kitos ieskot ar dar pakenteti...
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2004 11 06, 17:28)
Dabar del gydytojo Antono Popovo. Daug skaiciau ir, atrodo, jis vienas is geriasiu gydytoju-homeopatu ne tik Rytu bet ir Vakaru Europoje (tapr kitko as ji radau pati; radau ir paskambinau). Jis is tikruju yra is Ukrainos. Jeigu ka nors domina jo veikla ir siaip homeopatija, tai siulau apsilankyti svetaineje http://www.homeopat....uv/avpopov.html

aš šį gydytoją susiradau kai galvojau kad man eilinis gimdos uždegimas ir gydytojai siūlys vėl hormonus. parašiau šiam gydytojui e-mailą ir mano džiaugsmui jis atrašė. rašė kada bus Lietuvoj ir kad reikalingi mano tyrymo rezultatai.
nulėkiau į knygyną, nusipirkau jo knygą aopie homeopatiją ir nulėkiau pas ginekologę. tuom mano pažintis su gyd.Popovu ir baigėsi - pasirodo aš buvau nėščia 6 savaites doh.gif

QUOTE(miegelis @ 2005 01 13, 19:53)
Labai idomu, kaip buna susirgus, ar kiekvienakart gydyma derinates su homeopatu? .

mano vaikui nuo 1 mėnesio pediatrė pasakė kad ji alergiška pieno baltymui. kankinomės su brangiausiais mišiniais gal 4 mėnesius. kol gydytoja davė kažkokį tepaliuką (tipo nuo alergijos), kuris tik suaktyvindavo paraudusias vietas bet nedavė siuntimo ir pas alergologą. nuėjom pas homeopatą, jis išrašė žirniukų ir po kažkur 3 sav. bėrimas baigėsi - dabar netgi geria paprastą mišinuką.
dar homeopatas davė receptus nuo dantų dygimo skausmo, nuo temperatūros ir nuo kosulio

QUOTE(Venta @ 2005 01 05, 14:02)
O tai šis gydytojas Popovas pats dirba Vilniuje, ar tik jo vardu įkurtas kabinetas? Iš internetinio puslapio supratau, kad gimęs ir lyg dirba Ukrainoj...

kažkada rodė reportažą apie šį gydytoją, tai supratau kad jis gyvena vilniuje ir ten pat dirba. nors kaip jau rašiau, kai aš su juo bandžiau susisiekti, jis buvo ukrainoje. tai spėju kad jis važinėja su reikalais
Atsakyti
sveikos, mano 3 men. valgom tik MP tai turim problemu su tustinimusi, nuvezem maze pas homeopate gydytoja ji nustate, kad mazyles storoji zarna "tingine" ir dave tokiu zirniuku, juos istirpinam ir po kelis lasiukus geriam. pirma savaite viskas buvo thumbup.gif , tustinosi kas dien, daba padarem pertrauka ir vel sad.gif , tai vel duodu zirniukus ir laukiu . gal kas naudojot homeopatija ir kokie rezultatai buvo?
Atsakyti
idomu kokios ten problemos su tuo tustinimusi pas jus? gal is vis nieko nereikia daryti?
Atsakyti
Mes visa šeima gydomės tik homeopatiniais vaistais.Rezultatai thumbup.gif .Jau beveik 3 metai nesam gėrę jokių cheminių vaistų.
Atsakyti
Mano slibinaitis taip pat vartoja homeopatinius žirniukus: Calcium Carbonicum ir Complex Exinacea. pradėjus juos vartoti, mums pagaliau išdygo 2 dantys ir sumažėjo bėrimas.
Atsakyti
Turbut zindanciai mamai irgi galima vartoti homeopatinius preparatus, jei jau kudikiams tinka??? Noreciau eziuoles pavartoti, nes jauciu, kad gali ligeles uzpulti...
Atsakyti
Be jokios abejonės galima ir maitinančiai,ir besilaukiančiai.Homeopatinius vaistus galima vartoti visiems.Aš pati maitinu ir ką tik gydžiausi angina.Trys dienos ir aš jau sveika thumbup.gif
Atsakyti