QUOTE(Obuoliausia @ 2008 11 18, 23:15)
Reiktų panaršyti informacijos (tiesą sakant, grybelių neteko turėti ir niekas iš artimųjų neturėjo).
Pirma mintis -
Traumeel (-Heel'o kataloge jį mini šiuo atveju). Jeigu labai patinę/paraudę - Apis (jo yra ir Traumeel sudėtyje, bet žema potencija).
Kažkada su viena iš merginų susirašinėjom, atsimenu minėtą Thuja (jeigu turit jos aliejuką - tepti), Sulphur (-heel'o Schwef heel), Borax.
Radau savo archyvuose:
Kali Sulphuricum - slapiuojancios odos isskyros, geltonos ir nemalonios, arba gali buti sausos, pleiskanojancios, besilupancios. Blogiau nuo karscio.
Silicea - atspari grybeline infekcija, su ranku ir pedu prakaitavimu, luzinejanciais nagais. Blogiau nuo salcio, geriau nuo silumos.
Calcium sulphuricum - tirstos geltonos iskyros, oda nesveika ir negyja.
Dar is naturalistiniu (manyciau tokius zinot, bet pakartosiu):
Naturalios (svieziai spaustos) sultys. Naturalus jogurtas be priedu, gerosios bakterijos, sviezi vaisiai ir darzoves. Kaip priesgrybeliniai minimi cesnakas ir alyvuogiu aliejus.
Obuoliausia, atsispausdinau galu gale Heel'o kataloga, tikrai geras daiktas. Turbut greiciausiai gausiu ir labiausiai tinka Heel'o Schwef heel, nes niezulys gal ryskiausiais simptomas.
O kaip tu ieskojai angliskai Grybeline odos infekcija? Alkonas man duoda "Tinea", bet Heel'o kataloge nera tokios
.
O kad Thuja (aliejus) nuo grybo, cia tai man naujiena
Kaip tik turiu, susidarinejau neseniai vaistinele homeopatine.
Mano mityba labai apribota (jokiu jogurtu), nes vaiaks turi atopini dermatita. Nors sako uzsieniuose AD nesieja su maistu. Todel mano organizmas labai nusilpes, tai puola visokie grybai.
Obuoliausia, ar pavyko sita knyga kaip nors rasti/pirkti/parsisiusti?
http://books.google....mk...cover&hl=l
Vilytte, aciu ir uz paprastu priemoniu isvardinima, reiks bandyt,tik kalio permanganato tai nenaudosiu, nes ir leliukams neberekomenduotina pagal naujausius tyrimus, mes mazajam nenaudojom, nes jis pripazintas toksisku.