Ačiū, merginos, už palaikymą ir už įvairius patarimus. Kažkaip lengviau viską "pratempti".
Dėl patalų, aš pati ilgą laiką turėjau šienslogę, tai vaiko patalais, kilimais, užuolaidom ir viskokiais kitokiais dulkinais dalykais esu pasirūpinus tik vaikui gimus. Bet vis tiek pas dulkių erkei aukščiausio laispnio alergiją rodo. Tuo tarpu kai pirmą atsirado bėdų (tada dar tik odos), jokie odos dūriai nerodė jokios alergijos.
O alerginė vieta pas mus intymi. Kokių tik daktarų nesam aplankę, nuo urologų, ginekologų iki odos ir alergologų. Du ankstesni homeopatai, tama tarpe ir Vaivarienė, net neapžiūrėjo tos viečikės, turbūt nemaolonu buvo, dabartinis mūsų gyd. be jokių problemų ir su didžiausia atida apžiūrėjoDabar sumąsčiau oro valytuvą/jonizatorių pirkt, nes ką dar galiu padaryt jau nebežinau.
O dėl tuberkulino aš ir pati galvoju, kad gal reiktų, bet bijau žiauriai pablogėjimo

, nes kai pirmą kart buvo, tai antro kart taip nesinori. Bet kadangi su tradicine medicina jau esam visiškai susipykę (turbūt mes tokie, kuriems niekas nepadeda, tai niekas tokių nenori - jau kai pradedam pasakot, ką esam išbandę, tai turbūt iš kart esam priskiriami prie beviltiškų).
Dabar sumąsčiau oro valytuvą/jonizatorių pirkt, nes ką dar galiu padaryt jau nebežinau. Dar čia SM masažistę susiradau vibracinius masažus gal praeisim, sako spazmus gerai tvarko.
Obuoliausia, o kaip yra su jodo naudojimo tuose kompleksiniuose, pvz. heel (tartephedrilis, limfomiosotas). Daug kur rašo, kad esant jodo netolerancijai jų naudot nepatartina, bet aš sudėty paties jodo nerandu, tik potencijuotą jodą, niekaip nesuprantu, kodėl jų nepartatina naudot. Pas mus buvo toks bajeris, padarėm vaikui plauko cheminį tyrimą (čia iš serijos, ko tik nepadaro pamišę tėvai), rado plaukuos jodo 10 daugiau, o ilgą laiką pgl Vaivarienės nurodymą buvom naudoję būtent homeopatinius preparatus su jodu. Tai dabar aš jų labai vengiu.