QUOTE(Obuoliausia @ 2008 11 07, 22:43)
Šiaip, pamirštu parašyt. Šitą dalyką sužinojau iš vienos merginos iš SM. Žmonėms ieškant homeopatinių vaistų, reikia atkreipti dėmesį į psichologinius/emocinius simptomus.
Aišku, kartosiuos: o pati nebandei skaityti kokios literatūros (pvz. Hay/Sinelnikovo)?
Aišku, kartosiuos: o pati nebandei skaityti kokios literatūros (pvz. Hay/Sinelnikovo)?
Dėl tų psichologinių/emocinių simptomų tai man, pvz. neaišku. Juk daug ką esam išmokę, savo vaikuose įdiegę/išauklėję. Todėl kai manęs klausia kaip vaikas pyksta, aš negaliu pasakyti, pas mane jinai gerai išsiauklėjus (nors mes leidžiam beveik viską), pas mus šeimoj nieks nesibara, nesikeikia, nešaukia vieni ant kitų, tai ir vaikai taip elgias, o kaip jinai iš prigimties pyksta aš nežinau Čia tik pavyzdys, bet man tie psichologiniai/emociniai simptomai sunkiai atkasami, nors atrodo savo vaikus pažįstu labai gerai .
Dėl knygų kažkaip nepapuola niekaip į rankas/akis, o specialiai neieškojau. Nors būtų įdomu. Popovą tik perskaičiau, bet jis tokio "pradinio" lygio.