Aš pati ne visus skiepus gavusi, mano vaikai neskiepyti visai. Daugiau tokių vaikų mamų ir informacijos galima rasti temelėj "Neskiepyti vaikai". Ir šiaip - nemažai temų apie skiepus SM.
Norėčiau tokio vaikų gydytojo, kuris siūlytų neskiepyt
QUOTE(juramare @ 2008 10 28, 11:44)
Sveikutės. Taip,V. Zakarauskienė sakė,kad galim kreiptis ir ūminiu atveju,padės,ir mažus vaikus taip pat gydo. Ji man minėjo,kad turi savo privatų kabinetą Kaune. Pas ją Kaune nebuvom,nes ji atvažiuoja į mūsų miestelį 1-2k per savaitę.Jei reiktų jos tel nr.,parašykit į AŽ arba čia. Sveikatėlės jums ir jūsų mažiukams
Norėtume kotaktų
QUOTE(juramare @ 2008 10 28, 10:44)
Sveikutės. Taip,V. Zakarauskienė sakė,kad galim kreiptis ir ūminiu atveju,padės,ir mažus vaikus taip pat gydo. Ji man minėjo,kad turi savo privatų kabinetą Kaune. Pas ją Kaune nebuvom,nes ji atvažiuoja į mūsų miestelį 1-2k per savaitę.Jei reiktų jos tel nr.,parašykit į AŽ arba čia. Sveikatėlės jums ir jūsų mažiukams
Norėčiau kontaktų. Esu iš kauno tad būtų visai neblogai. Ir jei galima sužinoti kiek kainuoja vienas vizitas
QUOTE(vilytte @ 2008 10 29, 09:32)
As savo mergaite, kuria gydom nuo neaiskiu kosuliu, skiepinti skiepu pries mokykla atsisakiau. Pagal tas pacias homeopatu konsultacijas. Nors gal ir kvaila, nes ji gavus visus skiepus iki siol. Taciau pabijojau, kad tas galutinis skiepas mums dar viska pablogins.
Jeigu vaikas kosti ar sloguoja, tai niekas neleidzia skiepinti... tad kai pasveiksit manau pradeta darba visada reikia pabaigti, nes kas padaryta iki to netenka prasmes...
as uz skiepus (proto ribose aisku nuo gripo ir vejaraupiu skiepintis nepuolam, organizmas pats pajegus iveikti siuos virusus)... bet pasirodo ir tokia sena liga kaip kokliusas Lietuvoje gan dazna, pasitaiko ir mirties atveju, tad geriau nuo to blogo apsisaugoti
Atrodo, tradicinė medicina eilinį kartą nieko nei pagelbėt, nei normalaus pasakyt negali, grįžtam pasiblaškę su nauju tikėjimu į homeopatinį gydymą.
Nuvežėm vaiką po trijų dienų "oro uostymo su kosuliu" pas tradicinius daktarus, tai pediatrė rado obstrukciją, po pusdienio klinikų pulmomologas nerado jokios obstrukcijos ir gydymo jokio neskyrė.
Vėl pykino. Tik jau nevėmėm. Pastebėjau, kad labai mylimų saldainių pradėjom nevirškinti. Ir pieno, kurio nekentėm, pastoviai su kakava reikalaujam. Žirniukai buvo skirti atsižvelgiant į begalinį poreikį saldumynų ir visišką pasišlykštėjimą pienu. Jau pereitos konsultacijos metu gydytojas klausė ar nepradėjom norėti pieno, tai turbūt čia toks gydymo poveikis. Ne visai suprantu aš tokio poveikio, nei ką jis reiškia . Keista ir įdomi ta homeopatija.
O mažei kokia savaitė kaip kemšasi nosis, rytais per vieną šnervelę visai neprakvėpuoja ir net išpūsti nieko negali. Tai super veikia antigripinas Nr.3, po vienkartinės dozės nosytę lengviausiai išvalom ir visą dieną viskas tvarkoj iki kito ryto.
Nuvežėm vaiką po trijų dienų "oro uostymo su kosuliu" pas tradicinius daktarus, tai pediatrė rado obstrukciją, po pusdienio klinikų pulmomologas nerado jokios obstrukcijos ir gydymo jokio neskyrė.
Vėl pykino. Tik jau nevėmėm. Pastebėjau, kad labai mylimų saldainių pradėjom nevirškinti. Ir pieno, kurio nekentėm, pastoviai su kakava reikalaujam. Žirniukai buvo skirti atsižvelgiant į begalinį poreikį saldumynų ir visišką pasišlykštėjimą pienu. Jau pereitos konsultacijos metu gydytojas klausė ar nepradėjom norėti pieno, tai turbūt čia toks gydymo poveikis. Ne visai suprantu aš tokio poveikio, nei ką jis reiškia . Keista ir įdomi ta homeopatija.
O mažei kokia savaitė kaip kemšasi nosis, rytais per vieną šnervelę visai neprakvėpuoja ir net išpūsti nieko negali. Tai super veikia antigripinas Nr.3, po vienkartinės dozės nosytę lengviausiai išvalom ir visą dieną viskas tvarkoj iki kito ryto.
QUOTE(vilytte @ 2008 10 30, 14:10)
Atrodo, tradicinė medicina eilinį kartą nieko nei pagelbėt, nei normalaus pasakyt negali, grįžtam pasiblaškę su nauju tikėjimu į homeopatinį gydymą.
Pasiskaityk Popovo knygytę "Homeopatija ne visiems",dėkoju Obuoliux,kad ją rekomendavai,ten labai aiškiai išdėstyti visi homeopatijos "keistumai",bent man ji labai padėjo suprasti kaip viskas veikia Labai įdomi knyga ir nesunkiai skaitosi Nuvežėm vaiką po trijų dienų "oro uostymo su kosuliu" pas tradicinius daktarus, tai pediatrė rado obstrukciją, po pusdienio klinikų pulmomologas nerado jokios obstrukcijos ir gydymo jokio neskyrė.
QUOTE(juramare @ 2008 10 30, 18:20)
Pasiskaityk Popovo knygytę "Homeopatija ne visiems",dėkoju Obuoliux,kad ją rekomendavai,ten labai aiškiai išdėstyti visi homeopatijos "keistumai",bent man ji labai padėjo suprasti kaip viskas veikia Labai įdomi knyga ir nesunkiai skaitosi
Perkaičiau jau, vietom po kelis kart. Bet atsakymus tikrai ne į visus klausimus gavau, nors knyga tikrai gera.
QUOTE(vilytte @ 2008 10 30, 18:01)
Perkaičiau jau, vietom po kelis kart. Bet atsakymus tikrai ne į visus klausimus gavau, nors knyga tikrai gera.
Aš dabar gydausi osteochondrozę žirniukais,bet kuo likau maloniai nustebinta,kad išnyko naktiniai prakaitavimai ir bėrimai mažėja, taip kad su gero homeopato pagalba galima ir kitas nemalonias ligeles gydyti.Aš beje naudoju tik vienos rūšies žirniukus.Bet ką norėjau pasakyti,kad kelias dienas jutau keistą karštį-deginimą skrandyje,anksčiau gyvenime nieko panašaus nebuvo,manau čia irgi vaistų poveikis QUOTE(vilytte @ 2008 10 30, 17:01)
Vilytte, jeigu skaitot angliškai, panaršykite www.hpathy.com (per vidurį 'what's new' rubrika - daug temų įvairiais homeopatijos aspektais); www.vithoulkas.com (online materia medica bent man patinka).
Popovo knyga šiaip aiški ir įdomi, bet ten tik pagrindai (pvz. daug pakankamai dažnai vartojamų vaistų nėra).
Va šitas vadovas yra pakankamai trumpas ir aiškus (bent nuo jo pradėjau susigaudyti). Tik gaila, kad ne viską rodo ir išsisaugoti/nukopijuoti nėra galimybių (bent aš neradau, jei kam pavyks - praneškit)
http://books.google....k...cover&hl=lt
Maziukui 6 men kudikiui prasidejo laringitinis kosulys, nakti daviau ka turejau - Drosera 30, Antimonium Tartaricum 30, Sambucus 200. Dabar jau atsikosti, bet labai daug karkalu. Gal kas turite pasiulymu, kaip gydyti?
Patarkit - kur įsigyti tą Popovo knygelę niekur nerandu