Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(obuoliux @ 2008 10 19, 23:04)
Merginos, patariu paskaityti L.Hay ar V. Sinelnikovo knygas. Galiu pasakyti pagal savo patirti: pades suprasti, kodel islenda visokios ligos ir ju daugiau ar maziau isvengti  4u.gif

Obuoliux, turbūt daugumai lengviau ryti vaistus, nei išvengti ligų, net žinant priežastis. Ir man pačiai labai sunku keisti save. Nors teoriškai viskas lyg ir aišku, bet praktiškai labai sunku įgyvendint.

Rugpjūčio gale susilaužiau, gal teisingiau įskėliau, griūdama petį. (Teorinės priežastys irgi suprantamos). Šokas buvo ne tik man, bet ir vaikams, kurie klykė ir glaudėsi prie manęs. Tad visi gavom lašiukų nuo šoko - Rescue Remedy, o aš dar kas 15 minučių Arnikos žirniukus gėriau. Gaila tik, kad neturiu stipresnės potencijos, kurios reiktų tokiu atveju.
Atsakyti
Turiu omenyje, duodant daugiau nei 2 kompleksinius sudetinga "atkasti" simptomus. Nes tada nebelieka kazkokio ryskaus indikatoriaus (pvz. raudonumo, kazkokio jautrumo pozymio ar saltkrecio) pagal kuri butu galima orientuotis, kas tinkamiausia.
Tada lendu "i knygas" ar i interneta ir ieskausi pagal pozymius.
Vis tiek kazkoks konkretus pozymis turi buti: intensyvumas, isskyru spalva, modalumas (kuri kuno puse, nuo ko geriau-blogiau), emocine busena.
Suprantu, kad esant situacijai zut-ar-but sunku logiskai susidelioti. Bet palaispniui igundi ir pavyksta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2008 10 20, 10:28)
Obuoliux, turbūt daugumai lengviau ryti vaistus, nei išvengti ligų, net žinant priežastis. Ir man pačiai labai sunku keisti save. Nors teoriškai viskas lyg ir aišku, bet praktiškai labai sunku įgyvendint.

Rugpjūčio gale susilaužiau, gal teisingiau įskėliau, griūdama petį. (Teorinės priežastys irgi suprantamos). Šokas buvo ne tik man, bet ir vaikams, kurie klykė ir glaudėsi prie manęs. Tad visi gavom lašiukų nuo šoko - Rescue Remedy, o aš dar kas 15 minučių Arnikos žirniukus gėriau. Gaila tik, kad neturiu stipresnės potencijos, kurios reiktų tokiu atveju.

Varge unsure.gif Aš pačios kažkaip pasigedau ekologiniam skyrelyje. O dabar jau, kaip suprantu, apgijo?

Aš tai ir pati žinau. Ir pakankamai sudėtinga. Tik, kai po gero pusmečio minimalaus darbo su savimi (nu, max 10 min.) pajauti skirtumą, norisi visam pasauliui pranešti ax.gif
Nesakau, kad gyvenimiškos situacijos nesikartoja. Taip, visi PMS, stresai, nuovargiai ir kt. dalykai pakankamai dažnai užgožia.

O neturit kas aukstesnių potencijų perduotų vaistus? Jeigu ka, rasykit a.ž. Nes su D potencijom pakankamai dažnai sudėtinga pasiekti norimą efektą.
O Rescue Remedy, kaip suprantu, tas iš Bach gėlių esencijos? Lietuvoj tokio dalyko beveik niekas nežino (radau šiek tiek info tik apie vieną moterį).
Atsakyti
Knygas skaityti šia tematika tikrai labai svarbu.

Dabar skaitau Popovo skygelę, ir pradedu suprasti ką reiškia tie pablogėjimai, simptomų pasikeitimai. Nežinant atrodo, kad efekto jokio nėra arba dar blogiau, kad viskas blogėja.

Mūsų mergytei atsinaujino kūdikystės negalavimai - vėmimai be jokios priežasties. Stebėjausi, kas čia vyksta, o dabar skaitau ir suprantu, kad sveikstam. Plius dingus kosuliui, atsirado vos ne pastovūs rytiniai gerklės skausmai, kas turbūt irgi reiškia, kad lenda tikroji mūsų kosulio priežastis.

Su įdomumu tikrai dar kažką paskaitysiu. Tik kur tas knygas gauti?

Popovo knygelę gavom iš firmos Aconitum, tiesiog leidėjas pasakė, kad jie užsisakę kažkiek egz. buvo, vyras paskambino, ir jie geranoriškai padovanojo. Ačiū jiems.

Kvietėmės daktarę, jos nuomone vaikams ne skarlatina thumbup.gif , labai lengvai viskas čia vyksta. Nors burnytės žaidotos, ir skaudūs raudoni bėrimai ant delnų ir padų. O gal čia vėlgi mūsų mylima homeopatija veikia?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 10 20, 14:52)
Knygas skaityti šia tematika tikrai labai svarbu.

Dabar skaitau Popovo skygelę, ir pradedu suprasti ką reiškia tie pablogėjimai, simptomų pasikeitimai. Nežinant atrodo, kad efekto jokio nėra arba dar blogiau, kad viskas blogėja.

Mūsų mergytei atsinaujino kūdikystės negalavimai - vėmimai be jokios priežasties. Stebėjausi, kas čia vyksta, o dabar skaitau ir suprantu, kad sveikstam. Plius dingus kosuliui, atsirado vos ne pastovūs rytiniai gerklės skausmai, kas turbūt irgi reiškia, kad lenda tikroji mūsų kosulio priežastis.

Su įdomumu tikrai dar kažką paskaitysiu. Tik kur tas knygas gauti?

Popovo knygelę gavom iš firmos Aconitum, tiesiog leidėjas pasakė, kad jie užsisakę kažkiek egz. buvo, vyras paskambino, ir jie geranoriškai padovanojo. Ačiū jiems.

Kvietėmės daktarę, jos nuomone vaikams ne skarlatina thumbup.gif , labai lengvai viskas čia vyksta. Nors burnytės žaidotos, ir skaudūs raudoni bėrimai ant delnų ir padų. O gal čia vėlgi mūsų mylima homeopatija veikia?

o kur knygelių yra pirkti?knygyne?o kokie požymiai perdozvimo?Stengiuosi visada duot kiek parašyta,stebuklingai pasveikstam,o paskui po kelių dienų būna vėl susergam.Kiek dienų tarkim tęsiate gydymą?
Tiesa po apsilankymo natūramundoje nė karto neišbėrė.Nors valgome viską,net blynus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 20 spalio 2008 - 14:26
QUOTE(vilytte @ 2008 10 20, 13:52)

Smagu, kad ne skarlatina.
Žinokit, mano mažiui tokia nelabai tipinė alergija maistui (tiksliau, nuo jame esančios chemijos buvo). Buvo geografinis liežuvis (toks kaip lopais nueina), berti delnai ir pėdos. Odelė iš pradžių tokiais raudonais kaip spuogiukais, paraudę ir karšti delnai. Paskui visai oda nusilupo ir išsausėjo. Pergalvokit gerai, ar nebus kur užsislėpęs koks zaraza?
Maniškiui buvo nuo prabangiųjų Soprano ar tai Valentino ledų (nepamenu kurie Kauno Akropolyje pardavinėjami). Dar išsiderino visiškai virškinimas. Tuom kart padėjo Veratrum Homaccord ir Apis.

QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 20, 14:24)
o kur knygelių yra pirkti?knygyne?o kokie požymiai perdozvimo?Stengiuosi visada duot kiek parašyta,stebuklingai pasveikstam,o paskui po kelių dienų būna vėl susergam.Kiek dienų tarkim tęsiate gydymą?
Tiesa po apsilankymo natūramundoje nė karto neišbėrė.Nors valgome viską,net blynus.

Popovo knygą galima pirkti arba internetu (buvau radus ar tai www.patogupirkti.lt), arba yra Medicinos universiteto knygyne (Mickevičiaus g.).
Aš buvau dičkiui per stiprius vaistus davus - pasidarė labai verksmingas.
Pačioj pradžioj, kai tik mėginau savarankiškai virusus įveikinėt - tiesiog duodi "saujom" ir įvairius, o poveikio nėra. Organizmas pats nežino kaip reaguoti. Dabar stengiuosi 2 kompleksinius ir palaukti 2-3 val. Per tą laiką ieškausi info pagal simptomus ir, jeigu nesuveikia, bandau kitą variantą. Dažniausiai per max 3 bandymus pavyksta.
Jeigu pavyksta pagauti pačią pradžią: pvz. vos pastebi, kad vaikas apatiškas, zirzlesnis, temperatūra pakyla iki 37, tada dažniausiai Aconitum, Hepar sulfuris, Ferrum phosphoricum, arba duodu kompleksinį Homeovox, kai nesugeba apibūdinti, kas darosi. Tokiu atveju pakanka vienos dozės.
Jeigu šiek tiek įsibėjėjo (po dienos pastebi kad jau...), tada per dieną praeina (tiesiog nebeišlenda simptomai).
Jeigu įsibėgėjo procesas pakankamai smarkiai ir pavyko suvaldyti, tai dar 1-2 d. po to kaip palaikymui duodu vaistų 1-2 kartus.
Liaujuos duoti kai nebėra tokių pojūčių, kurie trikdo gyvenimą.
Aišku, būna, kad nepavyksta įveikti. Pvz. likdavo sloga, kuri pakankamai lengvai užsibaigdavo per įprastinį 7 d. laikotarpį.

Dėl literatūros lietuvių kalba. Kiek radau, geriausia Popovo. Pakankamai aiškiai, repertoriumas nors ir trumpas, bet pakankamai naudingas.
Dar turiu Werner Stumpf "Homeopatija. Savigydos vadovas". Man asmeniškai nėra priimtina. Kažkaip visko daug ir po biškį bet sistemos nerandu.
Dar yra Phyllis Speight "Prieš kviečiant gydytoją". Daugiau kaip brošiūra, leista 1997. Info mažai, bet įmanoma rasti naudingų dalykų.
Žinau, kad įmanoma ezoteriniame knygyne užsisakyti Sinelnikovo knygą (buvau radus internete, ji turi būti su CD), bet dar neprisiruošiau.
Pakankamai daug info yra internete. Šitoj temoj esu įmetus ne vieną nuorodą. Kadangi pagrinde skaitau angliškai, tai tokias ir randu. Iš SM man mergina yra atsiuntusi nuorodą, kur galima nusikelti rusiškai repertoriumą ir materia medica.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 20 spalio 2008 - 15:21
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 20, 16:24)

Na mes neperdozavom nieko. Tiesiog gydantis pradeda lįsti tikroji liga, Popovo knygutėj rašo, kad teisingai gydantis viskas vyksta kaip filmuką sukant atgal, t.y. atsinaujina pradinės, pirminės ligos, kurios dažnai būna pradžia tolesnių visų susirgimų.

O dabartinis susirgimas, kurį mes patys identifikavom kaip skarlatiną, yra savarankiška liga, bet nors požymiai labai nemalonūs, vaikai karščiavo labai trumpai, ir jaučiasi labai gerai. Nuo pat pradžių gydėmės vien tik žirniukais.

Fainai, kad jūsų neberia daugiau.
Atsakyti
Mažius karščiavo apie porą parų.Čiulpėme anginum heel ir influcidą,taip pat coryzalia.Po dviejų dienų sveikas kaip ridikas,galvoju ar toliau čiulpti.Nu buvau šiandiena vaistinėje,tai nusipirkau tą bellodiną ir dėl viso pikto dar visokiausių pagal jūsų žinutes.Kaip ten tas acontium,tai neturėjo.O dėl temperatūros ,tai mums visada šoka virš 39.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 20 spalio 2008 - 20:07
Kaip tiksliai vadinasi ta Popovo knygelė, kur tiksliai ją galima įsigyti ax.gif noriu ir aš perskaityti
Atsakyti
Gėlėta: A. Popovas "Homeopatija ne visiems". ax.gif

Greisi, įtariu, nesusišnekėjot su vaistininke. Ne acontium, o aconitum .
Šiaip, kiek skaičiau, jeigu temp. gerokai virš 38, indikuotina Belladonna. Aconitum pačioj pradžioj, kai prasideda visas procesas.

Tiesa, atradau, kad Hepar sulfuris puikiai padeda vyrui. Ans pastoviai ką pagavęs sėdi susimuturiavęs ir pūkščia, kad šalta. Daugiau nieko ir nebeprireikia (jeigu nesusimąsto gydytis 3x9) g.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 10 20, 22:00)
Gėlėta: A. Popovas "Homeopatija ne visiems".  ax.gif

Greisi, įtariu, nesusišnekėjot su vaistininke. Ne acontium, o aconitum .
Šiaip, kiek skaičiau, jeigu temp. gerokai virš 38, indikuotina Belladonna. Aconitum pačioj pradžioj, kai prasideda visas procesas.

Tiesa, atradau, kad Hepar sulfuris puikiai padeda vyrui. Ans pastoviai ką pagavęs sėdi susimuturiavęs ir pūkščia, kad šalta. Daugiau nieko ir nebeprireikia (jeigu nesusimąsto gydytis 3x9)  g.gif

aconitum,pati sumaišiau viską užsirašius buvau.
Atsakyti
QUOTE(obuoliux @ 2008 10 20, 10:45)
Varge  unsure.gif  Aš pačios kažkaip pasigedau ekologiniam skyrelyje. O dabar jau, kaip suprantu, apgijo?

Apgijo, bet dar neišgijo pilnai. Užsisakiau Traumeel tepalo, gal padės.

Aš tai ir pati žinau. Ir pakankamai sudėtinga. Tik, kai po gero pusmečio minimalaus darbo su savimi (nu, max 10 min.) pajauti skirtumą, norisi visam pasauliui pranešti  ax.gif

Ar čia tos 10 minučių afirmacijų? Būtų įdomu daugiau sužinoti. Bet turbūt čia jau ne to skyrelio tema. rolleyes.gif

O neturit kas aukstesnių potencijų perduotų vaistus? Jeigu ka, rasykit a.ž. Nes su D potencijom pakankamai dažnai sudėtinga pasiekti norimą efektą.

Ačiū už pasiūlymą 4u.gif
Jau ir pati kai ką užsisakiau C30 potencijos. Tik dar nesulaukiu ateinant.
O visko iškart negaliu įsigyti, nes per brangu gaunasi.

O Rescue Remedy, kaip suprantu, tas iš Bach gėlių esencijos? Lietuvoj tokio dalyko beveik niekas nežino (radau šiek tiek info tik apie vieną moterį).

Taip, iš Bacho. Bet tuo metu, kai prieš kelis metus pirkau Rescue Remedy, to visai nežinojau. Tiesiog vaistinėj paklausiau lašų nuo streso ar skausmo kritinėj situacijoj ir man juos davė. Su kitom esencijom ir nesu susidūrusi.
Atsakyti