QUOTE(vilytte @ 2008 10 20, 13:52)
Kvietėmės daktarę, jos nuomone vaikams ne skarlatina
, labai lengvai viskas čia vyksta. Nors burnytės žaidotos, ir skaudūs raudoni bėrimai ant delnų ir padų. O gal čia vėlgi mūsų mylima homeopatija veikia?
Smagu, kad ne skarlatina.
Žinokit, mano mažiui tokia nelabai tipinė alergija maistui (tiksliau, nuo jame esančios chemijos buvo). Buvo geografinis liežuvis (toks kaip lopais nueina), berti delnai ir pėdos. Odelė iš pradžių tokiais raudonais kaip spuogiukais, paraudę ir karšti delnai. Paskui visai oda nusilupo ir išsausėjo. Pergalvokit gerai, ar nebus kur užsislėpęs koks zaraza?
Maniškiui buvo nuo prabangiųjų Soprano ar tai Valentino ledų (nepamenu kurie Kauno Akropolyje pardavinėjami). Dar išsiderino visiškai virškinimas. Tuom kart padėjo Veratrum Homaccord ir Apis.
QUOTE(*GREISI* @ 2008 10 20, 14:24)
o kur knygelių yra pirkti?knygyne?o kokie požymiai perdozvimo?Stengiuosi visada duot kiek parašyta,stebuklingai pasveikstam,o paskui po kelių dienų būna vėl susergam.Kiek dienų tarkim tęsiate gydymą?
Tiesa po apsilankymo natūramundoje nė karto neišbėrė.Nors valgome viską,net blynus.
Popovo knygą galima pirkti arba internetu (buvau radus ar tai www.patogupirkti.lt), arba yra Medicinos universiteto knygyne (Mickevičiaus g.).
Aš buvau dičkiui per stiprius vaistus davus - pasidarė labai verksmingas.
Pačioj pradžioj, kai tik mėginau savarankiškai virusus įveikinėt - tiesiog duodi "saujom" ir įvairius, o poveikio nėra. Organizmas pats nežino kaip reaguoti. Dabar stengiuosi 2 kompleksinius ir palaukti 2-3 val. Per tą laiką ieškausi info pagal simptomus ir, jeigu nesuveikia, bandau kitą variantą. Dažniausiai per max 3 bandymus pavyksta.
Jeigu pavyksta pagauti pačią pradžią: pvz. vos pastebi, kad vaikas apatiškas, zirzlesnis, temperatūra pakyla iki 37, tada dažniausiai Aconitum, Hepar sulfuris, Ferrum phosphoricum, arba duodu kompleksinį Homeovox, kai nesugeba apibūdinti, kas darosi. Tokiu atveju pakanka vienos dozės.
Jeigu šiek tiek įsibėjėjo (po dienos pastebi kad jau...), tada per dieną praeina (tiesiog nebeišlenda simptomai).
Jeigu įsibėgėjo procesas pakankamai smarkiai ir pavyko suvaldyti, tai dar 1-2 d. po to kaip palaikymui duodu vaistų 1-2 kartus.
Liaujuos duoti kai nebėra tokių pojūčių, kurie trikdo gyvenimą.
Aišku, būna, kad nepavyksta įveikti. Pvz. likdavo sloga, kuri pakankamai lengvai užsibaigdavo per įprastinį 7 d. laikotarpį.
Dėl literatūros lietuvių kalba. Kiek radau, geriausia Popovo. Pakankamai aiškiai, repertoriumas nors ir trumpas, bet pakankamai naudingas.
Dar turiu Werner Stumpf "Homeopatija. Savigydos vadovas". Man asmeniškai nėra priimtina. Kažkaip visko daug ir po biškį bet sistemos nerandu.
Dar yra Phyllis Speight "Prieš kviečiant gydytoją". Daugiau kaip brošiūra, leista 1997. Info mažai, bet įmanoma rasti naudingų dalykų.
Žinau, kad įmanoma ezoteriniame knygyne užsisakyti Sinelnikovo knygą (buvau radus internete, ji turi būti su CD), bet dar neprisiruošiau.
Pakankamai daug info yra internete. Šitoj temoj esu įmetus ne vieną nuorodą. Kadangi pagrinde skaitau angliškai, tai tokias ir randu. Iš SM man mergina yra atsiuntusi nuorodą, kur galima nusikelti rusiškai repertoriumą ir materia medica.